MZ-ek, többen jelezték, hogy jönnek az utcai motorozásra.
Lehet tudni, hogy innen kik jönnek?
Kategóriák, időbeosztás miatt jó lenne tudni.
Lecso tiszteletét teszi nálunk!
Én + vártam, hogy mikor jön máááá a digó másííínááá. Egyébként elég nagy volt a forgalom , padig nem voltunk nagyon sokan . El is maradtam 4 századdal a legjobbamtól , az időjárás pont optimális lett volna.
Sebaj majd legközelebb bepótoljuk!
Tele volt szarva bójával, meg is lepődtem! De igen hasznos, mert kutya a bukótér! Csak örömmotorolás volt, ez nem oda való! Minnyá leér minden, meg már 200k-nál le akar kapni a szél!
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Szakrajz pótvizsgára kell beadnom dugattyú, hajtókar, valamint főtengely szabadkézi- és gyártási rajzot (egyhengeres, 2T, fontos hogy egyszerű legyen azért nektek írok). Méretekkel, tűrésekkel, stb. Szóval legyártható legyen. Van ilyen valakinek, és digitalizált formában el is tudná küldeni nekem? E-mail cím az adatlapomon. Köszönöm előre is További szép estét.
Jól olvastad , de ég nincs eldöntve , hogy kaucsk, vagy erinyg...
Az előbbire biztosan megy Zombi, az utóbbira ha többen összejövünk akkor én oda megyek , mondjuk 5-ig el kell dönteni, mert be kell regelni az ócsóbb díjjjé... Amennyiben nem jön aki beígérte akkor 100% hogy kaucsuk lesz.
Te fullánkos , jól olvastam valamelyik videóban, hogy holnap kukucskáltok? Ha igen, én Veletek tartanék, ha nem gond ! A vitéz mözös banda lemondta a holnapot, mindazösszes ...a versenyzős oldalról jelentkezettek is , egyedül meg nincs kedvem körözni...
Üdv.Tegnap voltam megnézni a fekete Etz-t. Ígaz a mondás hogy OLCSÓ HÚSNAK HÍG A LEVE AZ igaz hogy a papírok rendben voltak és a műszaki is friss de maga a gép katrasztófa az egész motor szétszedés nélkül blokk kerék körbesnejdolva ecsettel lefestve olyan jó megfolyósan . + Még csálé váz szétkopott futómű ja és mikor alánéztem a blokk megrepedve alugittel kikenve az ürest meg nem vette be és az alapjárat 3000 .Még jó hogy mem messzire mentem megnézni
nononono@citromail.hu ra írjatok ha kelene vlmi!
MZ-ek, többen jelezték, hogy jönnek az utcai motorozásra.
Lehet tudni, hogy innen kik jönnek?
Kategóriák, időbeosztás miatt jó lenne tudni.
Lecso tiszteletét teszi nálunk!
Sebaj majd legközelebb bepótoljuk!
Akkor az is tiltott verseny?
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Szakrajz pótvizsgára kell beadnom dugattyú, hajtókar, valamint főtengely szabadkézi- és gyártási rajzot (egyhengeres, 2T, fontos hogy egyszerű legyen azért nektek írok). Méretekkel, tűrésekkel, stb. Szóval legyártható legyen. Van ilyen valakinek, és digitalizált formában el is tudná küldeni nekem? E-mail cím az adatlapomon. Köszönöm előre is További szép estét.
Legalább egy legény van a gáton ! Aztán néha pörgesd meg az első kereket is !
A müzzel jössz vagy az olasz csodával?
Az előbbire biztosan megy Zombi, az utóbbira ha többen összejövünk akkor én oda megyek , mondjuk 5-ig el kell dönteni, mert be kell regelni az ócsóbb díjjjé... Amennyiben nem jön aki beígérte akkor 100% hogy kaucsuk lesz.
egrimotorsport.hu
mint kis malac a kamion kerék árnyékában,és azt nem a menet szél okozza