Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÉN KÜDTEM jeletkezési lapott 355 rajtszámmal megkaptátok
Eladó Mz/ETZ Alkatrészek! Minden van ami itt van :)
nononono@citromail.hu ra írjatok ha kelene vlmi!
Ez neked mamlasz?
www.egrimotorsport.hu

MZ-ek, többen jelezték, hogy jönnek az utcai motorozásra.
Lehet tudni, hogy innen kik jönnek?
Kategóriák, időbeosztás miatt jó lenne tudni.
Lecso tiszteletét teszi nálunk!
Én + vártam, hogy mikor jön máááá a digó másííínááá. Egyébként elég nagy volt a forgalom , padig nem voltunk nagyon sokan . El is maradtam 4 századdal a legjobbamtól , az időjárás pont optimális lett volna.
Sebaj majd legközelebb bepótoljuk!
Akkor jól van . Viszont cserébe kényelmes mint állat.
http://mams.hu/hu/esemenynapta...

Akkor az is tiltott verseny?
Hát, belesz@rt a palacsintába a törött gerinccsigolyám . Elindultam, de vissza kellett fordulni miatta . Úgy látszik, puhány vagyok ...
Tele volt szarva bójával, meg is lepődtem! De igen hasznos, mert kutya a bukótér! Csak örömmotorolás volt, ez nem oda való! Minnyá leér minden, meg már 200k-nál le akar kapni a szél!
A hungaroringen! Merhogy akk lesz a magyar bajnokság!
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Szakrajz pótvizsgára kell beadnom dugattyú, hajtókar, valamint főtengely szabadkézi- és gyártási rajzot (egyhengeres, 2T, fontos hogy egyszerű legyen azért nektek írok). Méretekkel, tűrésekkel, stb. Szóval legyártható legyen. Van ilyen valakinek, és digitalizált formában el is tudná küldeni nekem? E-mail cím az adatlapomon. Köszönöm előre is További szép estét.
Okésokés, mea culpa, Te sínek ördöge, Te !
Legalább egy legény van a gáton ! Aztán néha pörgesd meg az első kereket is !
Elcsattogok a talján kurtizánnal, ha már nincs jobb dolgom !
Holnap kaucsuk, ott találkozunk!
A müzzel jössz vagy az olasz csodával?
Jól olvastad , de ég nincs eldöntve , hogy kaucsk, vagy erinyg...
Az előbbire biztosan megy Zombi, az utóbbira ha többen összejövünk akkor én oda megyek , mondjuk 5-ig el kell dönteni, mert be kell regelni az ócsóbb díjjjé... Amennyiben nem jön aki beígérte akkor 100% hogy kaucsuk lesz.
Mindazösszes? Há' és én? Én akkor is megyek, ha a többiek ki vannak falsulva.
Te fullánkos , jól olvastam valamelyik videóban, hogy holnap kukucskáltok? Ha igen, én Veletek tartanék, ha nem gond ! A vitéz mözös banda lemondta a holnapot, mindazösszes ...a versenyzős oldalról jelentkezettek is , egyedül meg nincs kedvem körözni...
Üdv.Tegnap voltam megnézni a fekete Etz-t. Ígaz a mondás hogy OLCSÓ HÚSNAK HÍG A LEVE AZ igaz hogy a papírok rendben voltak és a műszaki is friss de maga a gép katrasztófa az egész motor szétszedés nélkül blokk kerék körbesnejdolva ecsettel lefestve olyan jó megfolyósan . + Még csálé váz szétkopott futómű ja és mikor alánéztem a blokk megrepedve alugittel kikenve az ürest meg nem vette be és az alapjárat 3000 .Még jó hogy mem messzire mentem megnézni
Most akkor fézerezer? A bóják nem zavartak? Időt mértél, vagy csak ismerkedés volt a masinával...
Ugye nem felejtették el, hogy szeptember 10 eger! ha nem motorozol akkor szurkolsz a többieknek!

egrimotorsport.hu
No megvolt a ringelés! Hááát nem r1, de azé qrva jó vót!
Hali! sajnos kimaradok

mint kis malac a kamion kerék árnyékában,és azt nem a menet szél okozza