Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ilyen szöveggel őt is offolhatnák
láttad volna tegnap milyen galériákat rakott fel!csak kitörölte,vagy kitörölték!
azé elég keményen anyázik
olvassátok el,érdemes! :)http://www.sportmotor.hu/motor...
TRK.. tól ? ha rám hallgattok akkor semmit se! Komolyan mondom!
rendelsz vmit .. 3-4 ezer postával mindennel .. érdekes módon mire ideér lesz 6500-7000 háát hogy a fenébe? Vegyétek már észre h TRK belőlünk él .. lehúzza-átkúrja a másikat , egy dologtalan munkakerülő faszkalap!
akkor jó
Már le van zsírozva.
Beszélj Trk kollégával,szerintem ő is tud segíteni
Kedves? Inkább kocsog!
Helló Mester Úr! Az aprilia fórum óta nem láttam magát... Akad még szerelni való?
Tud valaki oylan boltot pesten, ahol etz elsőtelóba való csillapítóelemet árulnk?
eza 1-ik kedvencem az albumrol:D:D
Bazi!
Bendi ezt hallgatja azért megy úgy ahogy megy , hallgasd te is sok szeretettel:
http://youtu.be/QLyUqCnIFXc
Kedves Cagiva125!

Ez nem volt szép a részedről, mi több, bunkó húzásnak tartom. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy kinek nem esett jól az, hogy mástól is érdeklődök alkatrész iránt. Én ehhez mit szóljak?

Remélem más is olvassa hozzászólásom és ennek tudatában fog tőled vásárolni: megbeszélitek, hogy kell a termék, árban is megállapodtok, mi több, postázásban még kérsz is egy kis haladékot xy problémára hivatkozva, a vásárló megérti és vár és vár, a postázást követően is vár és semmi. A vásárló hét vége fele maga érdeklődik, hogy mi van már, mert magadtól nem jut eszedbe, hogy tájékoztasd az amúgy is csúnya húzásodról, hogy időközben te csak úgy meggondoltad magad.

Nem az ár a probléma, hanem a tisztességtelen hozzá állásod.

Ezek után merjen megbízni benned aki akar, én távol tartom magam az egésztől.

Hidd el, én sajnálom a legjobban, mert egész korrektnek tűntél.

Üdv.:
Ghost
Ghost eladtam másnak töbet adtak érte de most van megint 2 ő! krómos 5 ért elviték párban sorry
etz-hez 54-es gyűrűt honnan tudok szerezni?
Neked is inkább a motoron járna az eszed!
Uhhhh! Má nem is tok alunni!
Akkó bocs!
Má vagy 1500-öt sikerült!
Azért erről szerettem volna időben értesülni, mert én közben várom a terméket. Légy szíves itt vagy a fórumon tájékoztass részletesebben! Várom jelentkezésed.
szép almokat mindenkinek
ha annyit innál te is össze vissza mennél
csoda, hogy nem esett le a motorról