Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja csak ez sajna az egyik parancsnokomnak nem jött be így a leendő 900-as diversionomat eldobta a sikánnál az e-ringen ma délelőt.........úgy jellemezte úgy néz ki mint amin az úthenger átment

Akkor te voltál az a fénysugár ami bevágott elé és el is tűn 1 másodperc alatt
......meg amikor a H.ringen, 6. fokozatban, 900-as fordulaton, úgy döntöttem a gépet, hogy lekopott a bukóm oldala, és körbemotoroztam Jézust is, és közben a motorom 3.2 litert fogyasztott, és közben terepgumi volt fent, és valójában két személlyel mentem, és egykézzel. Sötétben, lámpa nélkül.

phd.Motochris.......
De én is szeretnék eljutni odáig, hogy 40 évesen oszthassam az észt, és szajkózhassam a magam beszűkült hülyeségeit, meg folyton piszkáljam a nálam fiatalabbakat. De szép is lenne!
Én meg szeretek kanyarban fullra dekniig és gombáig dönteni
De előtte lerúgtam 2 szabálytalan autós tükrét... balról.. aztána köv. lámpánál jobbról is...
Hát tudod én már csak ilyen vagyok.
Folytatás:

.......letört a jobb oldali fékkarom
Akkor addig elmesélem amikor 160-nal mentem a két sor között egykeréken, és aztán...
Kellett idejönnöd, most mindenki elment aludni

Na jóéjt
Nahát, mennyi magas röprű hozzászólás van...
joccakát
én is lépek, ez a dög meleg megdöglesztet

jo éccakát
ügyess nem sokára megmutathatod
Tomato!

Csesszél ki velük most dajdajozz TE
De még jó, hogy vannak szerelő cimboráim....kéz kezet mos alapon
Bocsi de kihasználom hogy az "etnikum" szomszéd ma este nem dajdajozik és hüvös is van, tehát jót ALUKÁLOK
JÓCCCCCAAKÁT!!!
Pedig bisztos jól áll neked
Húúúúú sejtettem, hogy nem egyszerű.......majd elválik mi lesz......nem rajtam múlik hanem a pénzen
Rólam olyat nem kapsz
Majd ha itt fog állni a aprkolóban a kincsem, akkor teszek fel pár képet róla
akkor nekem menne fél óra alatt
légyszilégyszilégyszi
Pedig pont olyant kéne
Van, de azon én is rajta vagyok, emiatt nem tettem fel
a tapasztalat az, hogy a gyári nem sokkal drágább mint mint az után gyártott kb. 2ezer

a gyertya csere nem egyszerü, tank le, légszürö ház, a trafokat tarto müanyaglap kiemelése trafostul. gyertyák cseréje, vissza felé forditott sorrendben.
ez kb. 1ora ha csináltál már ilyent