Köszönöm a segítséget. 17.000-nél tartok és úgy hallottam ilyentályban kell cserélni őket. Csak gyárit akarok bele semmi sportszűrő.......szerintem az a tuti, ha már azok a hülye kis sárga mérnökök ezt találták ki bele .
Az áruk érdekelne meg a tipusu........nem akarok pofátlan lenni de hátha van a szervízen kívül olcsóbban .......a szűrő csere nem nagy cucc, de a gyertyák azokhoz nem tudom hogy lehet hozzáférni.....még a thunderacéban kitekergettem mini gyertyakulccsal, de ide nem nagyon fér be semmi oldalról, ahogy nézegettem....max. pici sárga kezek
Hát még nem tudom pontosan hogy lesz, de talán Szécsényből mi megyünk Poprádra Szlovákiába szombaton, ha van valakinek kedve csatlakozhat.......egyenlőre még csak terv ha lesz konkrét megírom.
majd biztos jön egy ujabb megdönthetetlen ámokfutási szint idövel, a Szentendrei utrol.
és csöpögtet egy kevesett mérhetetlen motorozási tudásábol, hogy is kéne ezt csinálni
én ezt nem nevezném kicsinek az Üllői úton a villamos síneken áll a viz, a vili nem jár.
Az üllői úti csatornák tele van, az utcán hömpölyög a viz, a faágak leszakdtak, a kocsik összementek.. Ennyi láttam a kocsiból.....(kollégám haza hozott egy darabon)..... 20 cm-es vizben gázoltunk a kocsival!!!!
itt Óbudán meg minden száraz Egy esőcsepp sem esett....
Kép nincs még?