Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GRATULA!

Kép nincs még?
jaj, ne is mondd... már átkerezteltek a többiek....
Hondabéb, meg Hondabébi, meh kawa-hondabéb, és honda-kawabéb
Gratula és akkor most uj neved lesz
Egy Honda Cbr250est Még nincsen nálam, de már nagyon szeretem
foka nekem is ilyen van
na igen ezt akartam kérdezni,
az utlsó amire emlékszem hogy meglett a jogsid.
telefonon megbeszéljük, ha ott lesz
Szia kawagirl!

Annyit írtok egy pár nap alatt amíg robotolok, hogy nem tudlak titeket követni. Szóval milyen motorkerékpárt vettél?
Köszönöm a segítséget. 17.000-nél tartok és úgy hallottam ilyentályban kell cserélni őket. Csak gyárit akarok bele semmi sportszűrő.......szerintem az a tuti, ha már azok a hülye kis sárga mérnökök ezt találták ki bele .

Az áruk érdekelne meg a tipusu........nem akarok pofátlan lenni de hátha van a szervízen kívül olcsóbban .......a szűrő csere nem nagy cucc, de a gyertyák azokhoz nem tudom hogy lehet hozzáférni.....még a thunderacéban kitekergettem mini gyertyakulccsal, de ide nem nagyon fér be semmi oldalról, ahogy nézegettem....max. pici sárga kezek
Kozmax: kedden lesz a műszaki vizsgája a mocimnak, utána a srác beviszi hozzád.
Mit kell rajta lecserélni? és mennyibe fog kerülni?
18 vagy 20erer kilométerenként a gyertyát, a levegö szürö meg 20környékén, de holnap megirom pontossan, de lehet, hogy csak este ha sok a melo
Szia Kozmax egy kérdés csak neked csak most !

Gyertyát hány 1000 km-enként kell cserélni az R1-ben (pl: a 2002-esben ), meg levegőszűrőt.......és mennyibe fájna ez.....?
ajaj, de még milyenek
Hát még nem tudom pontosan hogy lesz, de talán Szécsényből mi megyünk Poprádra Szlovákiába szombaton, ha van valakinek kedve csatlakozhat.......egyenlőre még csak terv ha lesz konkrét megírom.
Nem baj, legalább az elveid megvannak.
sajna de, Rossi motorozási tudásának csak 1% szeretném birtokolni akkor boldog lennék
én sem, csak mosolygok
Inkább egy történet arról, amikor egy Babettával körbemotoroztad Rossit.
tőlem aztán kötözködhettek kedvetekre
nem szívom mellre
majd biztos jön egy ujabb megdönthetetlen ámokfutási szint idövel, a Szentendrei utrol.
és csöpögtet egy kevesett mérhetetlen motorozási tudásábol, hogy is kéne ezt csinálni
Miért, most mi van? Csak kozmaxnak szabad kötözködnie?
Ő nem akarta felfogni nemrég, mi az a tereprobogó...
nállunk az úton úgy hömpölygött a víz, mintha egy folyó lenne.
holnapután érkezik meg a pincénkbe, menetrend szerint
én ezt nem nevezném kicsinek az Üllői úton a villamos síneken áll a viz, a vili nem jár.
Az üllői úti csatornák tele van, az utcán hömpölyög a viz, a faágak leszakdtak, a kocsik összementek.. Ennyi láttam a kocsiból.....(kollégám haza hozott egy darabon)..... 20 cm-es vizben gázoltunk a kocsival!!!!
itt Óbudán meg minden száraz Egy esőcsepp sem esett....
meg krisznek is
köszi kozmax