Ez csak 1 szlovákiai gurulás terméke, nincs köze az általam gyártotthoz, és a mögötte lévő víztározó se az enyém. Bár lehet, hogy azt azért a kerítéssel együtt is elfogadnám.
Köszi az érdeklődést!
Úgy tűnik, már nem "szelel" ,csak úgy néz ki, mintha villát szúrtak volna bele...
A gyógymódot illetően lehet EGY tipped! (sztem kitalálod)
ARES!!!
Ha kész lesz a lépcsőnk, jöhetsz korlátot szerelni! (csak a gyakorlat miatt)
ha ilyen ronda vizművekzöld vaskeritésed van mint a pedigrédnél akkor asszem szétfogunk cinkelni...
szegény lecsó megszivná ha egyszer odatámasztaná a vasat.soha többé nem találná meg..
jó reggelt én is...
a sztahanovista mozgalom nevében és is elovasgattam azt a töménytelen szart ami reggelig jött a gépre és megnéztem az igen igen dekorativ fotósorozatokat nem motoros tárgykörben..
Húúú Májerek...
Nálunk iszonyú nagy hajtás lesz egész nap!
Nem is tudom, hogy hogy fogjuk győzni.
Tomatoval már korán reggel nekifeküdtünk a munkának, hogy végezzünk délutánra!!!
Lehet hogy ma is a légkondis kocsival kellett volna jönnöm dolgozni
Már most reggel dög meleg van a motoron.......Bár minek sírok. Eddig az volt a baj hogy esik az eső
Hát énis így gondoltam hogy pályán kéne döntögetni. Majd ha leszrá megyek. De akkor ha a vékonyabb gumival jobban lehet dönteni (mert az tudom énis amugy ) akkor minek látok sokszor 180as körüli gumit más motorokon?
jó estét mindenkinek.. én ma autókáztam h legyen 1 kis légkondis élményem ebben a kibaszott melegben.
meg aztán a csorbatavi túra után ma reggel nem volt lelkierőm felpattanni a paripára de holnap újult erővel megyek főni a napra ..
Sajnos a hétvégén nem volt időm motorra ülni, még fórumozni se nagyon.
Szép út lehetett a Csorba tóhoz, jók lettek a képek.
Ma meglátogattam a Mátrába, az ott táborozó lányomat a fiammal.
Volt alkalmam gyakorolni a kétszemélyes túrázást.
Lenyomtunk bő 370 km-t.
Mátraháza, Parád, Kékestető, Galyatető, Pásztó voltak meg ma.
Motorral még nem jártam arra, de a jövőben többször is szeretnék oda visszamenni.
Egy-két kép:
1.) a srácom
2.) Galyatetőn
3.) Pásztó felé féluton
Asszem az lesz az.....Szerintem máskor is megejtem az arra felé motorozást. Adósom vagy még egy gyári gyertyaszett és egy levegőszűrő árral . Légyszíves írd meg
A korláttal kapcsolatos megkeresésére kedves uram röviden, egy szóban foglalom össze ajánlatomat:
!%?%!