Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát akkor oda is mehetek...legalább fájdítom a szívem a crf 450 után
Előre láthatólag 9:50 körül, mivel csak ide, a Maxxpowerbe viszem, az kettő perc (igen, kozmax, azért mert én kizárólag 200 fölött megyek városban, persze, tudom ), ott van az EuroCenter mellett...
Vleg megyek a szigetre..... alapanyagot kell szednem aképemhez...
Talán a kutyát is kiviszem, és közben barnulok egy kicsit ...
addig még elmegyek tekerek 1et hátha....sőőő ha 10re viszed a vasat akkor mikor indulsz?
okok,akkor megyünk
Felőlem mehetünk ma is.... kell valami múving, mert nem csak tanulás a világ .
Annyi van, hogy 10-re viszem a nagydögöt szervízbe, gondolom kotlanak rajta 1-ig, 2-ig, utána jövök haza, és délután mehetünk!
mellesleg lementem megnéztem,és nem is fog annyira....szóval megy... szal ha szólsz akkor kb 10 perc a pók utcai lakótelep
Akkor ez le lessz csekkolva!
hát nekem most szaros gyári kenda van rajta szarrá koptatva,de itthon figyel 1 kurva jó víz elvezetős continental,mondjuk az full utcai,idáig 1200 km van benne,de nem kopott...azt a stop shop-i maliban 2,400-ért vettem ami szentem nem vészes!!! és ott hasonlók a gumi árak,ami szerintem csodás
Nekem meg kéne hátsó gumi a bringára... eddig Ritchey Megabyte Zmax volt... de nem kell annyira durva terepgumi. Mennyibe van egy félig terep, félig városi gumi szted? Asszem 1.85-ös a mértete.
Bocs az OFF-ért.
kifogás a nagy fenéket télleg rossz...mondjuk 1 éve nem ültem rajta,azóta motorozás van,szóval kicsit hozzá kell majd szokni....mikor mehetünk?
KIFOGÁÁÁÁS
Jó, kalapáld össze, ozt" menjünk.
öhh hátsó kerekemben van 1 nem kis 8as,és ráfog a hátsó fék,megbütykölöm 1 kicsit és mehetünk
Nem megmondtam tegnap, mit tegyél?
Ne basszál ki velem, szeretnék már én is unatkozni...
Majd lemegyünk bringázni! Na?
éééén is szabadnapos vagyok itt a szünet és nincs mit tennni
Kössz, pari, akkor nézzük...
Hétvégén előfordulhat némi eső, akkor majd beljebbzárom az ablakot, miközben tanulok, hét közepére nagy meleg lesz, tehát majd gyakran megyek zuhanyozni két tanulás közt.
Gyere velem a szervízbe...
Megjöttem én is
Kawabééb ma szabadnapos, örüljetek ti is
Tudom én.................

Na itt egy kis időjárás jelentés......csak hogy tudjunk szervezni előre
Reggőt.

Pari!
Nem ez zavar engem... Nem is te. De mindegy.
Na, uccu, tanuljunk!
reggelt
Jó reggelt!!!

Látod Motochris ez a lényeg......hogy megéld hogy 40 évesen oszd az észt
Én úgy csináltam hogy 15-17 évet kihagytam a motorozásból
Bár az "észt osztani" én nem fogom, de tanácsokat adni (abból a "kevés" tapasztalatból, ami egyre több lesz, remélem) bármikor bárkinek szivesen ..
Természetesen nem vagyok tökéletes (de ki az?!) Pont tegnap mentem úgy hogy se kesztyű se dzseki....stb. persze csak ide a szomszédba. Pont a Lum... meg a Pimpi esete mutatja hogy ilyenkor is történhet bármi.......de kockáztattam. Az a kérdés hogy mikor és mennyit kockáztat az ember.
Manapság már az is kockázat ha csak gyalog kimész az utcára

Na nem fárasztalak benneteket kora reggel...........megyek "dolgozni"...
Nah....jóéjt mert 24 óráztam és reggel vinnem kell barátnőmet a diplomaosztójára az RTF-re, meg még sok kis elintézni való lesz + utánna éjszakás leszek, szóval nem ártana pihennem.,....

Sziasztok!
A példaképem!
Az a rengeteg pozitív belső tulajdonsága, amik miatt csak szeretni lehet!!!

Rögtön vennem kéne egy VFR-es kulcstartót. Pirosat.
Nem, ez nem én vagyok. Ez itt a guru, tudod... A Yamahás nagyöreg, akinek Buddha is előre köszön.