Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ja

du ezzel a géppel hajtottam 78km/h bír egy fókával a hátán
én is itt vagyok!!!!!!!!
na hali mailt megkaptad ?
na mi van?????

Mindenki motorozik???
Felénk viharos idő van. Esik az eső.

De jó, hogy nem mára tettük a Ringes-Lecsós klubtalit
vagyok
Tomato vagy ?
az enyém már két hete működik de most klima nélkül 25 fok van a kecóban
nálam csak 28-29, jelenleg. ma jönnek installálni a klimatizáló szerkezetet..
Hja, én is tetőtériben lakom, nincs hideg este.
Leo Vince? Eddig jókat hallottam róla. Kíváncsi vagyok..
Jó is az ilyenkor a légkondi nélküli tetőtéri lakás
Na kipuff az van.
Egyébként nagyon félénk, csendes, nyugis. Így viszont imádnivaló!
Ja, én is kiváncsi vagyok hogy duruzsol a CBF. A blokk én is úgy tudom, hogy full ugyanaz, ugyhogy tényleg hasonló lehet. Bár nyilván a kipuff is számít.
Az a komoly, hogy amennyire hallottam, a két motor blokkjának hangja nagyon hasonló, ahogy végigmegy a fordulatszámskála első felében... múltkor egy 600RR mögött mentem, és tök jó volt, ahogy szinte szinkronban duruzsoltak a gépek... Ráadásul a te géped blokkjából van az enyém is, csak le van butítva... Sz"al jó hangjuk lehet....
Meglátjuk!
Na, az király lenne. Végre élőben is összefutunk.
Én lehet hogy mennék, még idő és pénz függő... Péntekig megírom.
Szevasztok Májerek!

Mit szólnátok egy szombati guruláshoz? Egy észak magyarországi gurulásra gondoltam. Végig mennénk a 2-esen a Duna mellett, majd fent elfordulnánk nyugatnak és elmehetnénk akár Szécsény, Recsk, Mátra, Eger irányába. Nagyon megtervezni nem akarom, hanem csak így spontán.
De ha van jobb ötlet abban is benne vagyok :)

Elképzeltem vizuálisan.......... ....ahogy tolod a lyukas trikóba (ami a busz sofőrökön szokott lenni) a vasat.....persze eggyesbe, behúzott kuplunggal és 20-30 körül ráugrasz
így van
nem az a lényeg h mit mond hanem hogy ki mondja..de nem baj mert egyébként mostanság tényleg a retro a divat. veszek is hozzá egy tisza tornadorkót és elkezdem tolni mint a verhót és amikor már megyünk vagy 60al felpattanok és tűz.
De csak egy pillantásra...........
Most olvastam hogy "le verhovinázták" a vasadat ......ezt is megéltem
köszke neked meg jó kvzást
Jó utat, kellemes "bokorugrást"