Sziasztok!
Végre nekem is sikerült regisztrálnom. nem tudom mért de eddig valamiért nem akart sikerülni, pedig apuval is próbáltuk. Biztos mindenki nagyon örül ennek a jó hírnek Na jó ez csak vicc volt.
Bár nem tudom mért jelenkeztem be ide, mit fogok én itt csinálni? nem sokat tudok hozzászólni az itt leírtakhoz!! Hát mindegy, néha felnézek, talán még írok is valamit. Remélem a nevemről mindenki tudni fogja ki vagyok Hát aki esetleg mégsem az nem ismeri elég jól édesapámat.:-)
Nem baj ...majd megint "lopunk" "csalunk" és "hazudunk" , mert rákényszerítenek.
"lebutítom" majd a motorom én is 20 kw-ra és nem fizetek biztosítást....és ha kárt okozok majd elhajtok.....ha meg valaki számon kéri, akkor kitárazok rajta a 9 milliméteresemmel
előre lekéne majd fixálni a napot,mert akkor úgy tervezem mer tjövőhéten edző táborban vagyok.. és csak 5 után érek rá,de akkor is hálál fáradtan...szóval inkább jövő hét utáni héten lenne jó vagy hétvégén
Lenne egy fontos kérdésem: ti milyen casco-t kötöttetek a motorra, ha kötöttetek? Melyik biztosítónál, milyen kondíciókkal? Nagy önrész, kis havidíj.... csak a részletfizetés miatt...
Pfff... majd csodálom. Én ma az enyémet csodáltam, mert valami furfanfos módon olyan tiszta lett, hogy csillogott még az összes "belső szerve" is...
Fékkarjuk nem volt. Mintha akkora extra lenne...
Az én motorkám is rendben van, olajat és olajszűrőt cseréltek benne, és átnézték nagyon-nagyon! És úgy megtisztogatták mindenét, még a fekete blokkját is, hogy hajjaj! Fékkar még nincs rajta, de DennyM-éknél, a Karasnában meg van rendelve, pár nap!
Hát azzal a vizsgabiszbasszal motorozhatsz de akkor még megbüntethetnek azért mert nincs érvényes vezetői engedélyed. Bemész a kispapírodért aztán azzal az okmányirodában lejelentkezel és akkor ott adnak papírt arról mikorra jlesz kész a jogsid, vagy arról, hogy még nem tudnak fogadni, de majd lesz valami na azzal csapathatsz.....
úgye te rendőr vagy?
azt szeretném kérdezni hogyha 3.án sikerül a forgalmi vizsgám akkor mikor motorozhatok?mennyit kell várni az okmányirodára?vagy kapok ideiglenes "jogsit"?vagy hogy?
Végre nekem is sikerült regisztrálnom. nem tudom mért de eddig valamiért nem akart sikerülni, pedig apuval is próbáltuk. Biztos mindenki nagyon örül ennek a jó hírnek Na jó ez csak vicc volt.
Bár nem tudom mért jelenkeztem be ide, mit fogok én itt csinálni? nem sokat tudok hozzászólni az itt leírtakhoz!! Hát mindegy, néha felnézek, talán még írok is valamit. Remélem a nevemről mindenki tudni fogja ki vagyok Hát aki esetleg mégsem az nem ismeri elég jól édesapámat.:-)
"lebutítom" majd a motorom én is 20 kw-ra és nem fizetek biztosítást....és ha kárt okozok majd elhajtok.....ha meg valaki számon kéri, akkor kitárazok rajta a 9 milliméteresemmel
akkor lennék bajban ha forgatónyomaték szerint köllene fizetni
De így nyugodtan alszok
Fékkarjuk nem volt. Mintha akkora extra lenne...
Jó, a Hondabébit megnézzük!!! (meg a motort is. )
Az én motorkám is rendben van, olajat és olajszűrőt cseréltek benne, és átnézték nagyon-nagyon! És úgy megtisztogatták mindenét, még a fekete blokkját is, hogy hajjaj! Fékkar még nincs rajta, de DennyM-éknél, a Karasnában meg van rendelve, pár nap!
Béb: ejnye.
Mi ott voltunk.
úgye te rendőr vagy?
azt szeretném kérdezni hogyha 3.án sikerül a forgalmi vizsgám akkor mikor motorozhatok?mennyit kell várni az okmányirodára?vagy kapok ideiglenes "jogsit"?vagy hogy?
Majd júli végén érek rá leghamarább hétvégén
pontos dátum?????