KOZMAX!!
Még mindíg nem volt időd kipróbálni a "beszélőkét"??
Holnap beszaladok és beszerelem neked
Vagy holnap után ..........mert holnap megint értekezlet .....csak tudnám mikor dolgozzak
Amíg nem ítélik meg a végleges összeget még semmiről se vagy lekésve! Csak ha bármit odaadsz nekik arról kérj átvételi példányt nehogy eltüntessék. Nálunk próbálkoztak, csak volt nálam a komplett anyagból 2 adag másolat!
nna, intézkedtem - rajtam utcai ruha volt ugye, plusz dzski, kesztyű, egyebek. amiről tok szerezni igazolást, az a dzseki, a sisak meg a kesztyű. a kárigénybe beleírtam, viszont még nem voltam intézni. holnap megpróbálok beugrani, ma már nem veszik fel a telefont. engem a gyáli útra irányítottak.
Számla nem kell- Mi belevettük a bőrcucc alatti ruhát is és fizettek is rá valamennyit. Elvileg elég az igazolás is, hogy mennyi az ára a cuccnak és mi azt mondtuk, hogy a motorvásáráskor lett véve, pedig kb 1 évvel volt idősebb minden cucc. Csak azért kell nekik, hogy be tudják lőni, hogy mennyi idősek a motyók. Én akkor vittem be a cuccokat mikor már várható volt a döntés 1-2 napon belül, jobb előtte bár ha benne van a kárigényedben akkor nem lehet gond. Belevetted a motorkár mellé? . Ruhakárt amúgy csak heti 1 napon vesznek fel allianzék úgy tudom, úgyhogy ehhez kell igazodni majd. Nekünk kedden 10től volt.
ühüm. ez egyébként jól hangzik. a gond az, h nincs már számlám semmiről. a dzsekiről tudok, de azt akciósan vettem féláron, uh arról inkább kérni kéne egy igazolást, h jelenleg ennek a típusnak ennyi az ára, és én vettem 4 hónapja? a kupak is koccant, de az meg belealkudtam anno a mociba. a többi ruhám utcai volt... menjek be a tom tailorba, és kérjek egy igazolást a leszakadt kordbársony nacimról, meg a mittoménmilyen márkájú cipőmről?
más - ezeket elég akkor intézni, ha már van döntés arról, h fizetnek, ugye? nem fogják most azt mondani, h ok, akkor az ügyet lezártuk, a mocit fizetjük, árivedercsi?
Miután elismerték a kárt be kellett vinni a cuccot szemlézni. Nekem a Mogyoródira kellett menni és ott volt egy 50es bácsi aki azt mondta, hogy 70 rugós Nolan sisak nálam maradhat 15 ezerért, 179 ezres Arlen Ness ruha 20 ezerért, sérülés mentes 45 rugós Forma csizma 25 ezerért. A fennmaradó összeget meg fizetik, mint dologi kárt.
Számla nem kellett csak pecsétes igazolás attól a bolttól ahonnan vetted, hogy mennyiért és mikor vetted. Szinte nem is számoltak amortizációt rá, ráadásul nem is volt szinte semmi gond a cuccal a sisakot leszámítva. Jobb ha nem adod le a motyót mert jobban el tudod adni vagy még használni.
Mi (sajna) 2 hónappal később ugyanazt a garnitúrát még egyszer le kellett biztosítózzuk az unionnál és ott is gond nélkül ment, tehát 2x kaptunk (volna) pénzt utána. Ezért jobb nem leadni. Ebbe profi lettem az elmúlt 2 évben! Igazi biztosítós bozótharcos vagyok! Köbe, union, allianz már megvolt, úgyhogy kérdezz nyugodtan!
apropó, ruha kár - neked ez hogy ment? már több verziót hallottam, h mit kell és hogyan csinálni, de allianzosat még nem. le kell adnom a rucit? kell számla? fizettek mindent szó nélkül?
Már sajna nekem is volt tapasztalatom az allianzal kicsit több mint egy éve és nem volt túl jó! De ha az ember határozott velük akkor lehet boldogulni. Nekünk 2 nyomozóiroda is volt közben mert csalásgyanús volt az eset, csak nem tudom miért!
A végén az segített, hogy szó szerint az őrületbe kergettem az ügyintézőnket! Drasztikus volt de segített.
Viszont a ruha kárnál marha korrektek voltak!Meglepett! Csak addig el kellett jutni! Remélem Neked gyorsabb és tisztább lesz!
Nem naivitás, csak sajnos tényleg sokan élnek ebből. Persze az ő nyereségük nagyban rontja a mi esélyeinket. Mindíg a normál ügyfél szívja. A biztosítónak kell a statisztika, hogy hány ügyfelet nem fizetett ki, akit kifizetnek, annak meg le van vajazva minden. Ez már csak így működik nálunk. A baj csak az, hogy ez a mi zsebünkre megy szerintem ez is megérne egy topicot, persze semmi sem változna, de gumicsontnak ideális.
ahhá!! ismerem a nevét, szoktam olvasgatni az eseteket, korrekt és hozzáértő fickónak tűnik . köszi mégegyszer, majd csörgök, ha kell. bár még mindig van egy halovány reménysugár bennem, h lehet ebben az országban korrekt módon ügyintézni. ez persze lehet, h naivitás...
Sajnos igen. Nem az ügyvéd miatt sajnos, hanem amiért egyáltalán megkerestem őt. Egyébként a Herpy Mikiről van szó. A superbike jogdokija. Nagyon rendes tag, és tisztességes. Nem vesz le és sok ügye van több biztosítónál. Ismeri a dörgést, valamint vannak egyéb kapcsolatai is.
allianz. most futjuk a második kört. minden kérdésükre válaszoltam, mellékeltem mindent ami kellhet, kaptak képeket, plusz infókat, meg egy belsőbb ember is elvileg segít. döntést a hétre ígértek. ha megint megakad a dolog, akkor kereslek ügyvéd ügyben!
nem enm nem....akkor lesz jó idő.
Ha jó idő lesz csütörtökön akkor , akkor megyek
De. -t meg azért jó, mert akkor talán nem tartok fel senkit a pályán..........talán
Még mindíg nem volt időd kipróbálni a "beszélőkét"??
Holnap beszaladok és beszerelem neked
Vagy holnap után ..........mert holnap megint értekezlet .....csak tudnám mikor dolgozzak
SK-ba kéred a foglalót vagy jó lesz a "kemény" magyar valuta is
Budapest (H) E73 0.0 0:00
Budapest-XV 1150 (H) E73 -- M3;E73 10.3 0:20
Hatvan M3;E73 -- 21 52.1 0:45
Somoskőújfalu -- 21 -- 112.1 1:46
Maly Mlyn -- -- 585 112.2 1:46
585 -- 571 125.6 2:03
571 -- 50;E571 138.7 2:18
50;E571 -- 531 163.0 2:43
Hnust"a (SK) 531 -- 526;531 185.0 3:09
526;531 -- 531 185.5 3:10
531 -- 66 221.1 3:52
Puste Pole (VS;Poprad) (SK) 66 -- 67 232.7 4:06
Hranovnica (SK) 67 -- 247.6 4:24
Horka (SK) -- 18;E50 255.8 4:36
18;E50 -- 260.0 4:41
-- 18;E50 260.1 4:41
18;E50 -- 18;536;E50 260.2 4:41
18;536;E50 -- 18;E50 262.4 4:43
Levoca (SK) 273.4 4:54
http://www.slovenskyraj.sk/starymlyn.html
Szál lás itt lesz. 1200 korona egy 6 ágyas, reggelivel.
Akkor elkezdem szedni az 3000 forintokat, ( 2 éjszaka) aki akar jönni, járuljon a Motoworld-be.
más - ezeket elég akkor intézni, ha már van döntés arról, h fizetnek, ugye? nem fogják most azt mondani, h ok, akkor az ügyet lezártuk, a mocit fizetjük, árivedercsi?
Számla nem kellett csak pecsétes igazolás attól a bolttól ahonnan vetted, hogy mennyiért és mikor vetted. Szinte nem is számoltak amortizációt rá, ráadásul nem is volt szinte semmi gond a cuccal a sisakot leszámítva. Jobb ha nem adod le a motyót mert jobban el tudod adni vagy még használni.
Mi (sajna) 2 hónappal később ugyanazt a garnitúrát még egyszer le kellett biztosítózzuk az unionnál és ott is gond nélkül ment, tehát 2x kaptunk (volna) pénzt utána. Ezért jobb nem leadni. Ebbe profi lettem az elmúlt 2 évben! Igazi biztosítós bozótharcos vagyok! Köbe, union, allianz már megvolt, úgyhogy kérdezz nyugodtan!
A végén az segített, hogy szó szerint az őrületbe kergettem az ügyintézőnket! Drasztikus volt de segített.
Viszont a ruha kárnál marha korrektek voltak!Meglepett! Csak addig el kellett jutni! Remélem Neked gyorsabb és tisztább lesz!
Péntek estig elérsz, aztán német országban leszek kedd estig. Ha bármi baj van csak nyugodtan hívjál. Rece
allianz. most futjuk a második kört. minden kérdésükre válaszoltam, mellékeltem mindent ami kellhet, kaptak képeket, plusz infókat, meg egy belsőbb ember is elvileg segít. döntést a hétre ígértek. ha megint megakad a dolog, akkor kereslek ügyvéd ügyben!
Ha jó idő lesz csütörtökön akkor , akkor megyek
De. -t meg azért jó, mert akkor talán nem tartok fel senkit a pályán..........talán
Bevitted a lemezeket?
lemaradtam valamiről a biztosítót illetően??? Hol tart a dolog? Szaroznak még? Melyik biztosítóról van szó?