az ottani kanyarokban mi annyira jók vagyunk, hogy csak azért vagyunk még itt mert nem jön soha senki szembe... néha eléggé elszabjuk őket és át a szembesávba, de majd korrigálunk. egyébként csak hüyéskedek a legtöbben akkor voltunk ott először a hatalmas pár hónapos tapasztalatunkkal...
nevessél csak legközelebb támoadnak a zümmögő 125ös hónaljcirkálók! jobb ha felkészültök, és amikor elviharzunk mellettetek akkor nem estek le a motorokról majd valamelyik jól belátható útszakaszon bevárunk titeket hogy dumáljunk egy picit ha már így netről ismerjük egymást valamennyire
A Givi teljesen korrekt! Vedd meg! A gyári sem gyári szerintem, lehet hogy az is Givi, csak rányomták a Honda matricát! Mindenki matricázási lázban lángol!
Ja, jött egy új CBF-es srác: Sipy. Ezüst 600 S-e van. Mondtam, hogy majd megyünk négyesben (ötösben) veletek, meg Jimmel gurulni! Persze induláskor egyesben kell kezdeni, tudom...
Hidi!
Asszem én is elég REÁLisan látom a dolgokat.
Egyébként grat a versenyen elértekhez!!!
Chris!
Én KBC-t nyűvök setoppal együtt. Menj be Kozmaxékhoz ott van választék dögivel.
Köszi, hogy feldobtátok a meghívót!!!!!
Minden Műmájer vegye magára nyugodtan!
Várunk soxeretettel mindenkit!
Kozmax!
A héten akkor beszaladunk a táskáért.
Előre is köszi!!!
Egyébként úgy néz ki, hogy egy Balcsikörrel indítunk, utána felmegyünk valahová a hegyekbe "faházas-romantikus" napokat tartani.
Ja igen!!!!!
CHRIS!
Szereztem matricát!!!!!! FÉNYVISSZAVERŐS!!!!
Van sárga, piros, fehér.
Olyan formát vághatsz ki belőle, amilyet akarsz.
Még Motochris alakút is...
amikor elkezdtem, még bke volt, utána lett bkáe, majd bce tehát 3 egyetemre is jártam ugyanott
közgazdászként dolgozom. hidi, azt hiszem, ha megmutatnék 1-2 excel táblát, amiket "gyártok" , nem lenne kérdésed ennek a reálságával kapcsoaltban . néha inkább "reálDROID"-nak érzem magam egyébiránt pár évet matekot is tanítottam fiatal titánoknak
A politológus- közgazdász sem egyszerű! BCE-en végeztél? A szakmában is dolgozol vagy annyira már nem vagy perverz? Nekem még megvan a fiatalságomból adódóan megvan a naivitásom és szerintem ezért csinálom, de nem tudom meddig tart még.....
Nitro megint:
Azt én is hallottam, hogy kicsit zajos... De az OGK gyátja hozzá a héjat
Bár nem sok versenyző használja:Steve Platter (britt sbk), GhostRider bácsi a 2. részben...
Majd megnézem élőben, remélem nem csalódok majd...
Én KBC-t használok. Nekem tetszik, bár kissé zajosnak tartom, de állítólag a többi se sokkal csendesebb (kivétel talán Tomatoé).
Bár ami a zajt illeti: kb egy hete vettem a fiamnak egy IXS bukót. Előtte néhányszor az én régi Simsonos időmből való Kiskőrösit (erre már csak az öregebbek emlékeznek) viselte, és szerinte a az új zajosabb mint régi. Na, erre varjunk gombot
szia maraquya! üdv itt! jó, h többen lesznek a motoros csajok!
chris - az én agv-m nem koppant igazán nagyot, azt a könyököm és a térdem tette, ettől fgtlenül karcolódott, a plexi még jobban, és ha fizeti a biztosító, akkor minden további nélkül cserélem. elvileg ha már csattant a kupak, akkor nem használhatnád. a kbc, amit próbáltam baszott jónak tűnik minőségre, dupla d-s, kivehető, mosható, etc, és pont eléggé passzentos az én fejemre. nyilván neked is végig kell próbálgatnod őket, és a legkényelmesebbet venni. hjc-ről én is jókat hallottam! ja, kozmaxnak is épp olyan van, amit én néztem ki (még festésben is), meg tgyenének, uh tudod őket kérdezni a tapasztalatokról. árérték arányban eléggé toppon van!
ha már a szörnyű szakmáknál tartunk - azt hiszem én viszem a prímet az alábbi hibriddel: politológus-közgazdász (tudom még srófolni, van még 1-2 sor extra mellé, de az már télleg durva lenne )
Beence.......biztos vagyok benne hogy jók vagytok ott a kanyarokba de versenyezni én csak a pályán fogok veletek!!
ITT megnézheted a listát.
Ha én vásárolok nekem van kedvezményem
Ja, jött egy új CBF-es srác: Sipy. Ezüst 600 S-e van. Mondtam, hogy majd megyünk négyesben (ötösben) veletek, meg Jimmel gurulni! Persze induláskor egyesben kell kezdeni, tudom...
Véleményeket szeretnék!!!
Szerintetek a SHOX-ban kapható GIVI hátsó doboz milyen lehet?
Már csak a gyári-GIVI közti kb 40.000.- Ft miatt érdekelne...
Hidi!
Asszem én is elég REÁLisan látom a dolgokat.
Egyébként grat a versenyen elértekhez!!!
Chris!
Én KBC-t nyűvök setoppal együtt. Menj be Kozmaxékhoz ott van választék dögivel.
Köszi, hogy feldobtátok a meghívót!!!!!
Minden Műmájer vegye magára nyugodtan!
Várunk soxeretettel mindenkit!
Kozmax!
A héten akkor beszaladunk a táskáért.
Előre is köszi!!!
Egyébként úgy néz ki, hogy egy Balcsikörrel indítunk, utána felmegyünk valahová a hegyekbe "faházas-romantikus" napokat tartani.
Ja igen!!!!!
CHRIS!
Szereztem matricát!!!!!! FÉNYVISSZAVERŐS!!!!
Van sárga, piros, fehér.
Olyan formát vághatsz ki belőle, amilyet akarsz.
Még Motochris alakút is...
Asszem jövőre az "Okkult tudományok" tanszéken tantárgy lesz Ares szendvicse
Mondom én, a 105 kilómmal
Később kiderült, hogy csak valamelyik alkatrésze szorult fel, és amint (már itthon) megigazította a sisak rögtön "megjavult"
közgazdászként dolgozom. hidi, azt hiszem, ha megmutatnék 1-2 excel táblát, amiket "gyártok" , nem lenne kérdésed ennek a reálságával kapcsoaltban . néha inkább "reálDROID"-nak érzem magam egyébiránt pár évet matekot is tanítottam fiatal titánoknak
A Tornádó a legjobb márka!
Ha már ilyen sok polihisztor van a köztönk, arra adjatok választ, hogy a motoros lányok miért csinosabbak az (amúgy sem rossz) átlagnál.
Azt én is hallottam, hogy kicsit zajos... De az OGK gyátja hozzá a héjat
Bár nem sok versenyző használja:Steve Platter (britt sbk), GhostRider bácsi a 2. részben...
Majd megnézem élőben, remélem nem csalódok majd...
SISAK téma:
Én KBC-t használok. Nekem tetszik, bár kissé zajosnak tartom, de állítólag a többi se sokkal csendesebb (kivétel talán Tomatoé).
Bár ami a zajt illeti: kb egy hete vettem a fiamnak egy IXS bukót. Előtte néhányszor az én régi Simsonos időmből való Kiskőrösit (erre már csak az öregebbek emlékeznek) viselte, és szerinte a az új zajosabb mint régi. Na, erre varjunk gombot
chris - az én agv-m nem koppant igazán nagyot, azt a könyököm és a térdem tette, ettől fgtlenül karcolódott, a plexi még jobban, és ha fizeti a biztosító, akkor minden további nélkül cserélem. elvileg ha már csattant a kupak, akkor nem használhatnád. a kbc, amit próbáltam baszott jónak tűnik minőségre, dupla d-s, kivehető, mosható, etc, és pont eléggé passzentos az én fejemre. nyilván neked is végig kell próbálgatnod őket, és a legkényelmesebbet venni. hjc-ről én is jókat hallottam! ja, kozmaxnak is épp olyan van, amit én néztem ki (még festésben is), meg tgyenének, uh tudod őket kérdezni a tapasztalatokról. árérték arányban eléggé toppon van!
ha már a szörnyű szakmáknál tartunk - azt hiszem én viszem a prímet az alábbi hibriddel: politológus-közgazdász (tudom még srófolni, van még 1-2 sor extra mellé, de az már télleg durva lenne )