Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ottani kanyarokban mi annyira jók vagyunk, hogy csak azért vagyunk még itt mert nem jön soha senki szembe... néha eléggé elszabjuk őket és át a szembesávba, de majd korrigálunk. egyébként csak hüyéskedek a legtöbben akkor voltunk ott először a hatalmas pár hónapos tapasztalatunkkal...
Hidi Én a helyedbe már gurulnék
Beence.......biztos vagyok benne hogy jók vagytok ott a kanyarokba de versenyezni én csak a pályán fogok veletek!!
nevessél csak legközelebb támoadnak a zümmögő 125ös hónaljcirkálók! jobb ha felkészültök, és amikor elviharzunk mellettetek akkor nem estek le a motorokról majd valamelyik jól belátható útszakaszon bevárunk titeket hogy dumáljunk egy picit ha már így netről ismerjük egymást valamennyire
csak az eső mentette meg a motorotokat meg titeket műmájerek
Teljesen jó a GIVI.....ua. mint a KAPPA
ITT megnézheted a listát.
Ha én vásárolok nekem van kedvezményem
A Givi teljesen korrekt! Vedd meg! A gyári sem gyári szerintem, lehet hogy az is Givi, csak rányomták a Honda matricát! Mindenki matricázási lázban lángol!
Ja, jött egy új CBF-es srác: Sipy. Ezüst 600 S-e van. Mondtam, hogy majd megyünk négyesben (ötösben) veletek, meg Jimmel gurulni! Persze induláskor egyesben kell kezdeni, tudom...
Tudtok segíteni?
Véleményeket szeretnék!!!

Szerintetek a SHOX-ban kapható GIVI hátsó doboz milyen lehet?
Már csak a gyári-GIVI közti kb 40.000.- Ft miatt érdekelne...
Sziasztok Májerek!

Hidi!
Asszem én is elég REÁLisan látom a dolgokat.
Egyébként grat a versenyen elértekhez!!!

Chris!
Én KBC-t nyűvök setoppal együtt. Menj be Kozmaxékhoz ott van választék dögivel.

Köszi, hogy feldobtátok a meghívót!!!!!
Minden Műmájer vegye magára nyugodtan!
Várunk soxeretettel mindenkit!

Kozmax!
A héten akkor beszaladunk a táskáért.
Előre is köszi!!!
Egyébként úgy néz ki, hogy egy Balcsikörrel indítunk, utána felmegyünk valahová a hegyekbe "faházas-romantikus" napokat tartani.

Ja igen!!!!!
CHRIS!
Szereztem matricát!!!!!! FÉNYVISSZAVERŐS!!!!
Van sárga, piros, fehér.
Olyan formát vághatsz ki belőle, amilyet akarsz.
Még Motochris alakút is...
Meghirdettem a sisakot az Apróban, gondoltam szólok, ha valakinek kéne mostanában egy frankó "L"-es sisak...
Remélem mostanában Ares nem néz a topicba, mert kihív egy táncversenyre, és végünk van
Az "élőhalott ételek" fakultáción, a "feltámadó gasztronómia" szeminárium keretében tanítják majd.
Hallottam a sztorit

Asszem jövőre az "Okkult tudományok" tanszéken tantárgy lesz Ares szendvicse
Gondolod, megcserélődött nála a fej-tor-potroh összeállítás

Mondom én, a 105 kilómmal
Vagy a szendvics.
lehet, h ares pocakja türemkedett be a sisak alá??

Mielőtt elkezded hordani az új sisakot, kérd ki Ares tanácsát, mert neki az új Schubert a felvidéki túrán egy óra után már nagyon nyomta az állát .

Később kiderült, hogy csak valamelyik alkatrésze szorult fel, és amint (már itthon) megigazította a sisak rögtön "megjavult"
mert motorosok. mert ilyen a kisugárzásuk! mert imádnivalóak
amikor elkezdtem, még bke volt, utána lett bkáe, majd bce tehát 3 egyetemre is jártam ugyanott

közgazdászként dolgozom. hidi, azt hiszem, ha megmutatnék 1-2 excel táblát, amiket "gyártok" , nem lenne kérdésed ennek a reálságával kapcsoaltban . néha inkább "reálDROID"-nak érzem magam egyébiránt pár évet matekot is tanítottam fiatal titánoknak
Az enyémnél minden csendesebb, lévén, hogy egyszerűen nagy rám ez a sisak, így nagyon bejön a szél, főleg nagy tempónál.

A Tornádó a legjobb márka!
Tényleg jó, hogy egy motoros hölgy van a körünkben.

Ha már ilyen sok polihisztor van a köztönk, arra adjatok választ, hogy a motoros lányok miért csinosabbak az (amúgy sem rossz) átlagnál.
A politológus- közgazdász sem egyszerű! BCE-en végeztél? A szakmában is dolgozol vagy annyira már nem vagy perverz? Nekem még megvan a fiatalságomból adódóan megvan a naivitásom és szerintem ezért csinálom, de nem tudom meddig tart még.....
Nitro megint:
Azt én is hallottam, hogy kicsit zajos... De az OGK gyátja hozzá a héjat
Bár nem sok versenyző használja:Steve Platter (britt sbk), GhostRider bácsi a 2. részben...
Majd megnézem élőben, remélem nem csalódok majd...
Motochris!

SISAK téma:

Én KBC-t használok. Nekem tetszik, bár kissé zajosnak tartom, de állítólag a többi se sokkal csendesebb (kivétel talán Tomatoé).

Bár ami a zajt illeti: kb egy hete vettem a fiamnak egy IXS bukót. Előtte néhányszor az én régi Simsonos időmből való Kiskőrösit (erre már csak az öregebbek emlékeznek) viselte, és szerinte a az új zajosabb mint régi. Na, erre varjunk gombot
szia maraquya! üdv itt! jó, h többen lesznek a motoros csajok!

chris - az én agv-m nem koppant igazán nagyot, azt a könyököm és a térdem tette, ettől fgtlenül karcolódott, a plexi még jobban, és ha fizeti a biztosító, akkor minden további nélkül cserélem. elvileg ha már csattant a kupak, akkor nem használhatnád. a kbc, amit próbáltam baszott jónak tűnik minőségre, dupla d-s, kivehető, mosható, etc, és pont eléggé passzentos az én fejemre. nyilván neked is végig kell próbálgatnod őket, és a legkényelmesebbet venni. hjc-ről én is jókat hallottam! ja, kozmaxnak is épp olyan van, amit én néztem ki (még festésben is), meg tgyenének, uh tudod őket kérdezni a tapasztalatokról. árérték arányban eléggé toppon van!

ha már a szörnyű szakmáknál tartunk - azt hiszem én viszem a prímet az alábbi hibriddel: politológus-közgazdász (tudom még srófolni, van még 1-2 sor extra mellé, de az már télleg durva lenne )