Eddig csak lelkes olvasója voltam a fórumotoknak meg néhányan ismeretek személyesen esetleg!
Pénteken viszont átvettem a ZZR 400asomat, úgyhogy most már minden szempontból motorosnak számíthatom magamat, nem úgy mint eddig! :-)
Chris, én nagyon Nolan párti vagyok, bár azt nem soroltad fel! Estem is már benne és nekem minden más kritériumnak is megfelelt. A mostani Nitromat is arra szeretném majd cserélni! Nézz körül szerintem Nolan fronton is!
A motorosok.hu-n már válaszoltam.
Részben a korábbi SHOEI-kat gyártja a HJC, de saját fejlesztései is vannak, mint például az új carbon.
Az USA-ban vagy 10 éve a legsikeresebb márka.
Na az én fejem abszolút konfekció méret, csak nagy rá az "L"-es kupak . Nagy tempónál zúg, meg fütyül, meg mittomén. Nem okés, pedig AGV (Flyer), és imádom...
Ami nagyon megtetszett, azok a HJC sisakok!!! Ez tényleg a Shoei kifutó modelljeinek márkája lenne, tudja valaki? Nagyon profi a cucc (pl. dupla D gyűrűt nem nagyon kap máshol az ember 50ezerért!).
Az igazság az hogy a Te fejedre nem hinném hogy találsz megfelelőt
Érdemes kimenni a Louisba, de csak olyat megvenni amit megfelelően felpróbáltál és hosszú hosszú ideig van rajta a buksidon (sehol ne nyomjon de ne is lögyögjön a fejeden)
Viszont ha kint veszed akkor nehezebb az esetleges garit érvényesíteni.
A SCHUBERTH drága de JÓÓÓÓ!!!!!
A KBC Én is ajánlom mert volt is ....meg lessz is (ha majd a saját pénzemből kell vennem a sisakot )
Még a CABERG-t is ajánlom mert azt is próbáltam (többek közt) és az is jó (szerintem)Itt megnézheted
Fóliát meg lehet kapni, szerintem bárhol (öntapadós átlátszó)
Helyes! Tényleg, az előzőt mennyire "zúztad le"? Azt tudom, hogy ha egy bizonyos erejűnél nagyobb ütést kapott, akkor kuka, mert az ütés erejétől fogva összepréselődik az shock-absorbing szivacsréteg, és innentől jelentősen romlik a teljesítménye, nem lesz alkalmas még egyszer valódi védelmet biztosítani ilyen esetben... na ezt jól megaszondtam
Valaki hozzáértő! Ha majd (eccer, egy messzi messzi galaxisban) szeretnék tanktáskát, és szeretném, hogy ne csessze szét a fényezést, akkor lehet valami fóliát tenni a tankra? Hallottam ilyesmit... Nem alufóliára, és nem is konyhai frissentartó fóliára gondoltam.
Más: bukósisak:
Ti melyiket ajánljátok (zárt bukó kéne, valami komolyabb héjszerkezettel, kivehető, mosható béléssel) ezek közük: kábé 50.ezer körülig gondolkozom (a mostani frankó lenne, de nagy a fejemre, sajna...). Szóval: MDS, KBC, NZI, HJC, AIROH, LAZER.... STB?
Gratula hozzá......és jobbulást a pacinak (súgd meg neki , hogy eszem helyette 1 kockacukrot )
Én meg tegnap néztem a FIX TV-n a Kincsem parki versenyt, hátha látlak ....de ezek szerint nem jó "csatornát" néztem
Az eső még tán nem is zavarna (legalább letesztelném az esőruhám)......viszont nagyon hideg van
Bolgogulsz a szekrénnyel??? ...csak azért mert az nem vasból van.
Chris... a NOLAN-t itt forgalmazzák (többek közt) a MOTEX KFT nállunk a Mester utcába.