Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze a benzintartályhoz meg a benzin
Ha bemegyek, akkor csak hozzátok, mert az "emeletmászás" nekem mindig sokba kerül

A kocsit az asszony már lestipitopizta, úgyhogy ha esik akkor lehet, hogy tömegközlekedés
FÓKA!!!.....LECSÓ!!!
Jön a családotok is??????.........tudjátok hova ...Mert nállam lesz 2 hely....pontosabban 3 de az már nem kényelmes
a csapágyhoz jár az up side down teló és így tovább
max a hibás alkatrészt
Na mi van????
Mindenki lefeküdt??
ha autoval jössz, attol még benézhetsz ha van kedved, meg aztán hátha vásárolsz nálunk valamit
a multkor is Yamahás zacsko volt a kezedben
Szevasztok!!
Fóka ..cseréld le egy másikra garanciába................ja hogy már nincs fzs 1000-s....akkor jó lesz az FZ1 is
addig se tartsd meleg helyen, mert még elpárologhat az a folyadék és akkor nem találjuk, hogy mi adja azt a hangot
Fóka!

Mikor jársz Kozmaxéknál? Ja, szia Kozmax, látom, te is itt vagy.

Szóval, lehet, hogy holnap de, ha jó idő lesz motorral megyek Pestre (APEH ), és akkor esetleg találkozhatnánk.
Ok majd szólok hogy mikor megyek még a héten
gyere be, már csak azért is mert most már én is kiváncsi vagyok
A fékbetéten kivül van ez a hang mintha a csapágyból jönne
de abba hogy lehet víz ?
nem csak a fékbetét surol?
de nyugodtan jöhetsz vele bármikor
Kozmax

Ha felemelem az első kereket és megforgatom olyan hangot ad
mintha szörcsögne benne a víz, de amugy semmi rendellenességet nem tapasztaltam?
Van tipped ?
Vigyem be megnézed ?
hi
Jo estét mindenkinek, bár ahogy nézem nem tartozkodnak most itt tul sokan

de legalább hasznos tevékenységet végeztél magad, a családdo és a társadalom számára
Nem volt jó napom
olvassátok az R1 fórumot...és majd ha kell menjetek is a vonulásra... R.I.P BugiR1
levoca a végcél? baszki, ott pedig már voltam. hol alszotok? én sajnos nem tok menni, mert tanú leszek egy régi jó barátom esküvőjén.. az egyik szemem sír, a másik nevet..
Dübörgő forintban is jó lesz...