Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem fogjuk. Úgyis ritkán járunk az egyetem irányában...
Tomato!

Valamikor csak fel kell ébredni. Még ha kicsit előbb is keltem, de a teljes ébredésig még nem jutottam el.
Maracuya, Motochris!

Brrrrrrr, Ti milyen fiatalok vagytok!
Pénteken jártam az oskolátok felé a Papnövelde utcában, a fiam gimis beíratásával kapcsolatban.
Szeptembertől, ha arra jár, el ne rontsátok!
JÓ reggelt Karmi!!
VÁGOM!!!!!!!!!
Meg Te is az IWIW-et
sok sikert hozzá és sok balesetmentes kilómétert
Remélem gurulunk majd együtt
Jó, addigra én remélhetőleg legalább másodéves leszek, és majd tudok segíteni...
tomato Hajdúszoboszlón
A politológia meg az államigazgatási mellé kell valami rendes szakma is, nem?

Bár én még mindig hiszem, hogy van értelme annak amit csinálok! De ezt mások már nem biztos, hogy így gondolják....! Szóval leszek egyszer még jogászpalánta is.....úgy kb 3 év múlva!
Jóóóóóóó, matricát nekeeem ide!!!! Sokat, minél többet!

Kéne: Dynojet-es, HRC-s, valami MotoGp-s, mondjuk még D.I.D., K and N, meg ilyenek!
Csak azt nem tudom, hogy hol van a Hőgyes Endre Gimnázium
Tomato: igazad van, mint mindig! Úgysem számít, mit mondtok, azt veszem ami tetszik... De azért szívesen meghallgatom a véleményeteket!

Mara: hogyhogy jogász? Kevés az az egy szak?
Chris.....
Hozott neked a Kozmax még néhány matricát mert láttuk hogy kevés van a vasadon ......meg hát valaminek össze kell tartani a hondácskádat. Ha a festék nem hát a matricák
Az csak az övtáskám......
Ja, én is csak annyit tudok a Nitro-ról, amennyit Mara elmondott, egyébként szimpatikus az ár-érték arányuk!
Persze a két legjobb márka még mindig : EZ és EZ... sisakot egyik sem gyárt, de nekem nagyon bejön mindkettő!
Véresnek véres, csak nagyobb a motoros összetartás mint a jogász utálat!

Amúgy meg több generációs jogász családból származok tehát én vagyok a fekete bárány aki az egyetemen épületet eltalálta ugyan, de az emeletet már nem!
Meg leszek én még ELTÉs jogászhallgató nemsokára.......
..........................Az rosszabb mint a jogász ......na nem baj.
Gratula a motorodhoz.......és kérelek hogy ÓVATOSAN!!!....amúgy is olyan kevés van belőlletek (motoros lányok)
Ismerve Chris-t úgy is azt veszi ami neki jó....................nem is tudom hogy minek kérdez
Ha tetszik a HJC akkor azt kell venni. Nehogy később megbánd.
Hali Maracuya!

Szép a mocid. Vigyázz rá!
A rossz idő biztosan álmossá tett, ezért első ránézésre a moci nyergén egy melltartót véltem látni , de aztán rájöttem, hogy tévedtem. Kár, mert jó kis kérdéseket lehetett volna feltenni
Hát igen, nem mindegy melyik szakmát tanulja az ember... Mert akkor ugye vagy a Véndiák-ba megy kávézni a hallgató, vagy a Koffein-be. Nem keveredünk a csúnya politológusokkal!
Kivételek persze vannak... Pl. kedves motoros barátok, vagy a barátnőnk bátyja, aki szintén politológus... Szóval... talán annyira mégsem vészes és véres az ellentét!
Nem rossz, csak zajos! Sokan fikázzák, hogy nem biztonságos eléggé! Ezt nem tudom mert az enyém még egyben van. Láttam egyet csúnyán összetörve, állítólag gyári hibás volt... na de ez mindennel előfordulhat. Én anno Pardiéknál vettem. Cserélni meg azért akarom mert már szerintem nyugdíjkorhatár felé közeledik. Karbon kevlár dupla D-vel és 40 ezer volt még akkor.
Miért halál a Nitro???? Én azokat nézegetem most...
Nem jogász leszek, hanem rosszabb.......politológus! Ráadásul a szakmámban is dolgozok.....

A Nolan tény, hogy picit drágább de szerintem megéri, bár a HJC-ről is nagyon jókat hallottam egy haveromtól, ő most cserélt HJC-t HJC-re 4 év után szóval lehet benne valami!
Nekem most marad a Nitro, de azért az sem olyan szörnyű és a felsőbb kategóriás modelljei már egész jók! Nekem n800, van és azon kívül, hogy nem túl csendes én el voltam vele 4 évet és még el is leszek jövő tavaszig! De márkahű azért nem leszek!
Nem az lesz.
Nyugtass meg Mara hogy....... NEM JOGÁSZ .....leszel

Szia Mara!!!

Jó hogy látlak, egyetemtársam! Légy üdvözölve körünkben!
Jó a moci, gratula!!! Majd egyeztetünk, hogy a vizsgaidőszakban mikor kéne mocival menni vizsgázni! A Nolan okés, de asszem kicsit drágább... nem tudom. Most ezek a HJC-k nagyon bejönnek nekem! A Nitro az halál, tudom...

Viking: köszi, olvasom!