Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!!
Nézd csak a képeket Fóka..............és szívd magadba a Pálya Fílinget
Szerdán majd nekem fog fájni a szivem
Estét
most néztem ......sajnos nekem nincs
haloka, valakinek nincs iwiw meghivoja??
megdobhatna 1el
Szia Maracuya,sajna nem tom,de a totalbike.hu-n a motor dokinál próbáld meg hátha tud segiteni.De este viszem a gépet szerelőhöz majd ott megnézem.
NEM dicsekedni akarok az időeredményeken, de felírom. Tudom hogy lesz még jobb is!!!!
Karmi 1.51
Tomato 1.37
Ja és néhány kép a Karmi majrécsíkjáról, csikocskájáról, hogy használjam a kicsinyitő jelzőt (ami, a mai napon rettegett hogy vége lesz )
Jó napot KÍÍÍÍÍÍvánok nekem megvolt (eddig)
Ahogy írta Karmi , gurultunk egy rövidet az EURO-RING-en ...Nagyon jól esett (na nem úgy )
Hál....nek nem voltak sokan (kb. 5-6-an) így nem tartottunk föl senkit
A Klub nevéhez híven Gyílkoltuk a majrécsíkot. Nekem a jobb oldalon eltünt, a bal oldalon meg talán 1 mm-es. (gondolom azért mert jobbos a pálya..........persze lehet hogy balra nem merek jobban dönteni )
Íme néhány kép a gumi jobb oldaláról, ahogy körönként tünik el a majrécsík
Volt a tanktáskámnak egy látogatója......de nem akart feljönni pestre
Meg persze kép róllunk
Na jó.

Szépen elbeszélgettem magammal.

Megyek dolgozni
Ja, és Tomato megjavította saját csúcsát (remélem nem gond, ha kiírom): 1.37.03
Szépen motorozik a srác

Nekem is van már időm, de azt most na firtassuk (1.50 fölött). De, lesz ez még jobb is!
Halihó!

Dolgoztok, motoroztok?

Ma kipróbáltam az Euroringet

Hálás köszönet Tomatonak, hogy végigvezetett a pályán tanácsokkal, intésekkel körítve.

Büszkén jelenthetem, hogy mm-ekre kopott a majrécsíkom és ha a lábam is lógattam egy kicsit, a csizmám is megkopott.

Motochris!

Remélem, jót gurultok, ezekben a percekben , nekem sajnos még van egy kis dolgom, nem tudtam veletek is elmenni

Tgyene!

Nagyon jól esett a hívásod.
Ezek után, főleg megpróbálok mindent megtenni,hogy ott lehessek a nagy igen kimondásán
Szerintem jobban választottál feleséget, mint motormárkát
Utána kell állítani a hézagoknak és az talán megoldja a kompresszió problémát. Ha nem akkor nyomozok tovább, hogy miért lehet, hogy bajos a henger. Ha elindul utána már nincs gond és bemelegedve szépen is jár csak az elindulás lutri! Vagy bejön vagy nem!
már értem!

ajjaj...
Kicsik a hézagok?
A srác aki megnézte szivességből csinálja és mondtam, hogy amjd én utánanézek csak gondoltam Norbi hátha tudja, mint régebbi ZZR-es.
Ajjaj...
a szerelő elfoglaltságra hivatkozva megbízott, hogy járj utánna ezen adatoknak?
Nincs szerelési könyv és nem tudom az értékeket. Ezt keresem. És csak reménykedek benne, hogy ez a baja.
akkkor nem értem a problémát
Állítólag igen, 96os a motor, úgyhogy elvileg itt még leeht állítani. Legalábbis ezt mondta a szerelő. Reménykedek...
szelephézagot is állítanak??
zzrnorbi nem tudod véletlen, hogy hol tudnék utána járni a szívó meg kipufogószelep hézag értéknek a ZIZI-hez? Mert úgy tünik beteg egy henger és próbálom menteni a menthetőt!
OK. Én kedden jövök haza németországból ha valamelyik kedvenc gyerekem oda enged a gépéhez, akkor ezen a fórumon írok neked. Ennél pontosabbat most nem tudok. Rece
találkozhatunk M3 Shell McD parkolóban
Fóka, én 9-re kimegyek, te mikor jösz?
Látom a XV ben laksz, gondolom az m3 on mész ki, igaz?
Ha a barátom velem jön utasként, akkor a Hungáriáról nekem is az m3 lesz a nyerő. Találkozzunk valahol vagy csak kint a pályán?
Tomato

Gyere te is meg mindenki