NEM dicsekedni akarok az időeredményeken, de felírom. Tudom hogy lesz még jobb is!!!!
Karmi 1.51
Tomato 1.37
Ja és néhány kép a Karmi majrécsíkjáról, csikocskájáról, hogy használjam a kicsinyitő jelzőt (ami, a mai napon rettegett hogy vége lesz )
Jó napot KÍÍÍÍÍÍvánok nekem megvolt (eddig)
Ahogy írta Karmi , gurultunk egy rövidet az EURO-RING-en ...Nagyon jól esett (na nem úgy )
Hál....nek nem voltak sokan (kb. 5-6-an) így nem tartottunk föl senkit
A Klub nevéhez híven Gyílkoltuk a majrécsíkot. Nekem a jobb oldalon eltünt, a bal oldalon meg talán 1 mm-es. (gondolom azért mert jobbos a pálya..........persze lehet hogy balra nem merek jobban dönteni )
Íme néhány kép a gumi jobb oldaláról, ahogy körönként tünik el a majrécsík
Volt a tanktáskámnak egy látogatója......de nem akart feljönni pestre
Meg persze kép róllunk
Hálás köszönet Tomatonak, hogy végigvezetett a pályán tanácsokkal, intésekkel körítve.
Büszkén jelenthetem, hogy mm-ekre kopott a majrécsíkom és ha a lábam is lógattam egy kicsit, a csizmám is megkopott.
Motochris!
Remélem, jót gurultok, ezekben a percekben , nekem sajnos még van egy kis dolgom, nem tudtam veletek is elmenni
Tgyene!
Nagyon jól esett a hívásod.
Ezek után, főleg megpróbálok mindent megtenni,hogy ott lehessek a nagy igen kimondásán
Szerintem jobban választottál feleséget, mint motormárkát
Utána kell állítani a hézagoknak és az talán megoldja a kompresszió problémát. Ha nem akkor nyomozok tovább, hogy miért lehet, hogy bajos a henger. Ha elindul utána már nincs gond és bemelegedve szépen is jár csak az elindulás lutri! Vagy bejön vagy nem!
zzrnorbi nem tudod véletlen, hogy hol tudnék utána járni a szívó meg kipufogószelep hézag értéknek a ZIZI-hez? Mert úgy tünik beteg egy henger és próbálom menteni a menthetőt!
OK. Én kedden jövök haza németországból ha valamelyik kedvenc gyerekem oda enged a gépéhez, akkor ezen a fórumon írok neked. Ennél pontosabbat most nem tudok. Rece
Fóka, én 9-re kimegyek, te mikor jösz?
Látom a XV ben laksz, gondolom az m3 on mész ki, igaz?
Ha a barátom velem jön utasként, akkor a Hungáriáról nekem is az m3 lesz a nyerő. Találkozzunk valahol vagy csak kint a pályán?
Nézd csak a képeket Fóka..............és szívd magadba a Pálya Fílinget
Szerdán majd nekem fog fájni a szivem