Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tgyene - lehet, h most bepótolja a következő 2 hét túlóráit is, uh bent leszel REGGEL 9-ig

pohi - én is bor, illetve fröccs párti vagyok, és eddig egyedül hódoltam ilyen irányú szenvedélyemnek, uh jó lesz, ha egyszer feltipegsz és beerősítünk a sok sörös ellen. a szunyálási lehetőség természetesen adott a részedre is, ha kell!!!

most jutott eszembe, jab, ha te is jössz valamikor, és nem tudsz hazamenni, akkor letesztelheted a RÓZSASZÍN vendégfekhelyt

baszki, még meghirdettek 6-ra egy lakógyűlést, ahol a teljes szomszédság engem hatalmazott fel a szavazásra, de még azt sem tudom, miről fogunk dönteni.. na gyorsan voksolok, és húzok a beszkártba!!
Szólj LX-nek és megoldja a problémádat .....betömi a száját valamivel
Hali Mindenki!

Amilyen jól indúlt a nap, olyan lassan telik...
Még mindíg bent vagyok.
Megint kifogtam egy "várj meg, mostmár minnyá ráérek"-et a főnöktől.
Örülök, hogy ő így ráér és szeret velem munkaidő UTÁN beszélgetni, de átvillanhatna az agyán, hogy esetleg nem rá vagyok kíváncsi a szabadidőmben...

Mind1 nem mérgelődöm.
Csak azért osztottam meg veletek ezt az örvendetes hírt, mert lehet, hogy késni fogok.
A múltkor is este 9-ig volt szájmenése...
Ares!

Én benne lennék, de az anyagi helyzetem jelenleg nem engedi....bár sikerült megint spórolnom, de így sem állok fényesen.....

Meg kell csináltatnom a szimeringet az első telómban. Úgy néz ki végül is a Kozmax által írt 15.000 Ft helyett megúszom 2500 Ft/1 pár szimering 1850 Ft/1 liter teló olaj árból, ha haver ingyen megcsinálja. De így is holnap korán kell kelnem és menni Bp.-re, mert így megúszom a postaköltsédet is /1800 Ft / az utazás ingyen lesz, mert egyik kolléga megy pont iskolába a Zrinyire /90 perc/ és addig el tudok keveredni a Nagyvas motoros boltba.......

Lassan nyitok egy csináld magad, spórolj sokat oktatócentrumot

De az fix, hogy nyáron egyszer minimum felmegyek sörözgetni veletek, vagyis én inkább borozgatni szeretek.....de mindegy........
hehe.. kicsi a világ.. nekünk a belvárosban, a sétálóutcán van az asztalunk, a szigetre csak inni mentünk ki este. én ragaszkodom a bajaihoz. abban ráadásul rendes kalocsai paprika van, nem szutyok szegedi szar
csak azért mert ennél az asztalnál ültünk és a fekete hajú csaj apámék ismerőse...

és megint meg kellett állapítsam hogy a SZEGEDI sokkal finomabb...
ja, persze, a nővel csak elrettentelek.. bocs.. cicik, barna bőr, kerekded vonalak, hamvas p.. - ezek a szavak olyanok lx számára, mint drakulának a napfelkelte

andrew - ezek épp 2004-es képek, de én minden évben ott vagyok. a 2005-ösek randábbak, uh azokat nem teszem fel
lum: a bajai halászléfőző verseny képek tavalyról vannak ugye?
jaaa... hogy nőt is szervezel nekem??? köszi de ma már biztos hogy nem jó..

LX
akkor csak egy nőt szervezek

biztos??
Köszi Lum,

jó fej vagy ismét!! A mai nap már nemlesz jó nekem, de a köv.re szivesen benevezek!!!

LX
lx, mint felajánlottam, nálam szunyálhatsz simán, csak találd ki gyorsan, mert akkor úgy szervezem a leányt!!
OK OK OK
Köszi a meghívást, de ezen a hétvégén a családé vagyok és megyünk eg 3 napos OLTÁRI BULIBA (hús sütés, Sörözés, Peca........stb.) remélem jó lesz az idő
ööööö... ott is... de ez most egy kicsit bonyolult, tehát ezt most ne vesézzük ki....

LX
miért.......nem Fehérváron laksz??
Tomato
Téged érdekel ez a teszt nap?
de te messze vagy onnan.... ja, és részegen mennék haza...

LX
részemről oké. Úgyis javasoltam, hogy legyen fedetlen helyen a klubtali, Szentendre nincs is messze, és jó kis kiülősök vannak.

Ha nem szerdán lesz, akkor meg még Hidi is tud csatlakozni.
na ezt nem is láttam!

nálam alhatsz, ha nem részegen jössz "haza"
Tomato!

A nem fogadott hívás én voltam.

30/ 9 657-813
nem sajnos nekem nem jó még mindig nem tudok hol aludni... viszont 1x jöhetne a díszes csapat Szentendrére, és akkor ott le tudnék én is menni!!!

LX
Na azt se. Nekem eszembe se jutott.

Egy kis kedveskedéstől még nem csábulok el.

Jössz klubtalira LX?
KARMI!
Ez így lassú
Itt a telcsiszámom küld el erre
30-9326-056