Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Remélem nem szakad le az ég este, mert akkor a vassal megyünk!

Pohi! (vagy aki tudja)
Olvastam régebben de nem volt energiám kikeresni.
Van egy ismerősöm, aki megfektette a vasat a 7végén.
A gáz az, hogy egy szembejövő másik mocis volt a végállomás.
Eléggé összetörtek mind a ketten, de rendbe fognak jönni.
Viszont a vasakat lehet kukába dobni... (a nagy részét)
Szóval asszem várható, hogy ugrik a jogsija.
A kérdés az, hogy csak az "A"-t vonják be, vagy az összes többit is?
(ugyanis sofőr a srác és gondolom nem akar éhenhalni...)

Szóval, ha valaki emléxik arra, hogy hol is volt erről szó bepötyöghetnétek a sorszámot.
Köszi!

-t-

HIDI
Megkaptad a képeket??..........Mi Kozmaxxal voltunk Győrbe múlt szombaton, csak nem tudtuk a telcsiszámod hogy rádcsörögjünk ......ezért a bátyám látogattuk meg.
szia, hidi!

nem hiszem, h lenne félnivalód, mi is alig merünk pisszenni egymáshoz, olyan kis félénkek vagyunk társaságban

ha ezt korábban mondod, áttesszük a klubtali helyszínét győrbe, de most már sajnos nem tudunk variálni.. komolyan - ne aggódj, gurulunk mi még arra, és már nagyon szeretnénk megismerni!! furcsa dolog ez az internetes haverkodás.. emléxem még az első közös gurulásra, ahol kíváncsian figyeltem, h melyik bukó kihez tartozhat, és milyen arc jelenik meg alatta persze a figurák túlszárnyalták legmerészebb rémálmaimat is, de már nem tudtam lekoptatni őket sokáig nem is tudtam az igazi neveket, és amikor kérdezték tőlem, h kivel voltam motorozni, semmilyen hagyományos keresztnevet sem tudtam mondani, csak nick-eket
Szia!

Tragikus történet!
Az autós megúszta a balesetet?
Én különben nappal mindig reflektorral megyek, de így is nagyon tartok mindenkitől, és forgalomban nem sietek. Megfogadtam már sokszor, hogy csak hétvégén megyek motorozni mikor nincs forgalom.

Mindenkinek jó motorozást és vigyázzatok magatokra!
még jó hogy Lum mondja: mi van azzal a 2 napos gurulással???
körvonalazódik a dolog?? Besegítek, időm mint a tenger....
szerdán azt is megbeszéljük
mi az hogy ha jövök ..........Jösz és kész
csumi!

én odaérek 7re sztem, nem fogok késni. de lehet, h kocsival megyek, vagy nagyon visszafogom magam. mondjuk azt a múltkor is eredménytelenül próbáltam.. csüt korán van ébresztő..

a közös sörözést szívem szerint szlovákiában ejteném meg a még/rég nem látott brigáddal, egy kétnapos túra keretében.. jujj de jó is lenne már..
Ha jövök, 21:00re esek be, vagy hamarabb...
A plexivel óvatosan......én vettem egy túra plexit és zajosabb mint a gyári. Viszont nem tol annyira a szél
megoldható az is .........de csak ha nem horkolsz ....egy egész nappali a tiéd lehet, 1 estére vagy alvásra.

Kawanyu..................Te mikor jössz???
Tomato!

Én majd csak akkor megyek ha jobb idő lesz és tudok valakinél aludni meg a mocit lerakni.... Leginkább valami közös guruláson fogunk majd találkozni az nem annyira helyhez kötött....
Meg most lepadlóztam magam anyagilag, megrendeltem még Dannytől a sötét duble bubble plexit a mocira...és itt vége idénre a mocira költésnek.....
Beszkárt Étterem, 1072 Budapest, Akácfa u. 15.
Ahol a BKV-s büntetéseket kell befizetni, na ez az az utca
Estét
Holnapi klubtali rendben, mikor kezdünk? Pontos cím? Bár általában nem tévedek el a kocsmák közt.
POHI!!
Te nem jössz???
Gyere BKV-al és jól beb@..unk

Holnap még tisztázzuk hogy mivel megyek. Remélem megyek.
ha kell, a klubtalira tudok hozni egy abus láncot összezárásra. jelenleg éppen nincs kihasználva
már gyűjtögetem a dolgokat, van károm a ruházatban is, bukó is koccant, amit ezek után hivatalosan nem lehet használni, tehát amit lehet, megpróbálok lehúzni róluk.. a tárolás meg szállítás nem rossz ötlet!!
b
De ha többről tudsz vinni számlát az még job.....
Ilyenkor fizetik a roncs moci tárolási költségét, meg az elszállítási költséget is csak legyen róla számla......Napi 1000 Ft tárolási díj nem rossz pénz mondjuk ha 3 hónapig eltart míg a biztosító kifizet.
Helyes, ne hagyd magad Pitkin
beszéltem szakemberrel, de azt mondta, h nem érdemes. az ürge sikerdíj-alapon működik, és a bezsákolt kártérítés alapján számláz. fix díjas emberrel nem akarok addig próbálkozni, amíg nem biztos, h szarakodni akarnak velem. inkább megyek utána magam amíg lehet, és majd beletankolom a motorba az ügyvédi díjat.. persze ha minden kötél szakad, akkor nem leszek szégyenlős
Lum. ne tökölj ügyvéddel védd magad. a legjobb védekezés a támadás. hivatkozni kell a motoros idényre meg arra, hogy nincs autód és a munkád során a motorodat kell használnod. Amennyiben nem tudsz dolgozni, úgy fizetés kiesés miatt külön kártérítési igénnyel fogsz fellépni. Illetve bérelhetsz motorkerékpárt a munkád elvégzéséhez. Ez csak 1 tipp , érdemes megpróbálni. Általában nagy hatással van rájuk az efajta fenyegatőzés.