Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevaszos jó délt mindenkinek!

Bekapcsolom a gépet, nézem, hogy van egy új levelem az MSN-es fiókban. Na, mondom biztos valami szarság megint. Nézem: Sportmotor.hu! Mivaaan? És akkor írják a srácok, hogy bent van a hírek között a "beszédem"... Háát, bazz... mit is mondhatnék...

Ott állok párás szemmel a mikrofonnál, a reflektorok kereszttüzében, szorongatom a díjat, és remegő ajkakkal mondom:
"Nem vagyok a szavak embere... Köszönöm a támogatást mindenkinek, elsősorban a családomnak, anyámnak, fateromnak (a héten már tutira rendet rakok a szobámban, ígérem! ), nagymamáméknak, a postásnak, a tanáraimnak, Madonnának, és Jézusnak. Ja, és persze a legpihentebb szellemiségű motoros kebelbarátaimnak, még a Yamahásoknak is.
Emlékszem, amikor első osztályban kaptam egy ötöst azért, mert én tanultam meg elsőnek az ABC-t, már akkor tudtam, hogy egyszer sikerülni fog. Be fogok futni. Valahová. És tényleg! Azóta egy csomó helyre befutottam...
Ígérem, nem fogok elszállni magamtól csak azért mert milliók kedvence vagyok! A tudat, hogy a Világ nagyobbik fele rajong értem (hisztérikus imádatával szinte megfojt) nem fog megváltoztatni! Ezután is beszédbe elegyedek néha az egyszerű pórral, még ha nehéz lesz is.
Egyszóval: köszönöm!"

Na jó, csak vicc! De ez király!
Ja, igen, aki igényeli, aláírom a bukóját, illetve amilyét akarja (intim testrészeket nem szignálok! ), és nem kell aggódni, még nem ajánlották fel az oldal vezetői posztját, úgyhogy egyelőre nem lesz Motochris-rémuralom (illetve személyi kultusz sem!) .
De azért nyugodtan szólíthattok Elnök Úrnak...
hihihiii.... az kéne még az országnak, hogy én bejussak a parlamentbe (neadjisten korányfő legyek... ).
JaB: asszem te kérdezted: Sz. Mátyás bácsi egy frankón távoli rokonom, olyannyira, hogy még életemben nem láttam. Illetve de. Tévében.
Szegény Pimpi-ék is így jártak ....
Míg fent aludt a család addig lent kipakolták a kérót
Ha egyszer családi házam lessz , biztos hogy az emeleten lesz a nappali és lent alszom a párnám alatt azzal a bizonyossal.
és jelentős a kár? ezek szerint akkor komolyabb cuccokat is elvittek - gondolom elektronika.. és mindezt éjszaka, miközben otthon aludtatok?? pofátlan népség. még jó, h a moci maradt!!
hát sajna a kerítés se sokat számít szerintem, bár az tény, hogy jó lett volna.

Legalább azon kell átmászni a cuccokkal.

Az is jó lett volna, ha felébredek, van egy Tomatotól kapott 9mm-es pisztolykám, és jól tarkónlövöm véletlenül a csávókat.
basszus, betörtek???

mondtam én, h meg kéne csinálni azt a kerítést, vaze... (már bocs, h a földön fekvőbe még1et rúgok )
Nem, betörtek a kéróba, és onnan vitték el. És sajnos nem csak azt vitték.

De legalább nem elhagytam, mint egyesek.
Olyat felsőt ne is vegyél fel!!!! Habár vkinek biztosan tetszene....nekem nem
Rajtam jobban mutat
te bátor vagy. olyan hacukát, a kawásat én sosem vennék fel. te meg ott a helyszínen magadra rántottad! :o)

motoron városban félek mint az állat.
hogy rágjam meg azt a jóindulattól sugárzó, gyönyörű fejed!
rohadj meg!
Lum: neked nemcsak ellopják, hanem el is hagyod...
Ezt inkább rám lehetne mondani, nem rád
ittál, ares?? nekem csak akkor szokták ellopni a dolgaimat (kivéve autó)
taigetosznál hegyén kellett volna éreztetned az alkalmatlanságodat, most már sajnos késő; eltávolíthatatlan koloncként függsz társadalmunkon.. brrr...
igen. beszari
Félőőős vagy????
örülök.
én nem követem ezeket így nekem új volt.
nem is szeretem. ennek oka, hogy alkalmatlannak érzem magam ekkora baromságra. meg félős is vagyok.
gyorsan aláíratjuk a bukókat a művész úrral.

Légyszi emilben mindenki (aki akarja) küldje el a mobil számát az oroszlaci@freemail.hu ra.

Sajnos tegnap ellopták a telefonomat, és nincsenek meg a számaitok. .

üdv mindenkinek
Túró!

Ez megvan nekem meg még egy pár rész.....
Szia tgyene!

A Tomató hívott reggel elmondtam neki mi a szitu, de azért még beírom, hátha mást is érdekel. A főbüntetés pénzbírság lesz. Lehet mellékbüntetésként (nem mindíg alkalmazzák) "A" kategóriától való eltiltás, de semmiképpen sem mástól, mert az jogtalan hátrányt okozna. Jobbulást a havernak....
Hmm.... jutalékot kell emiatt kérnünk...
lehetünk a múzsái vajh? egyéltalán hol van, emléxik még ránk???
még a végén befutt mint Író.........de remélem emlékezni fogg rá hogy honnan indult
jónézünkki, ha hónaptó" meg má" adminként jelentkezik be... :o)))
Motochris: a főoldalon van az 50ezres tömeg előtti beszéded