ace - a dobot motorostul fogom leadni az előírt helyre, sztem feltűnne nekik, ha hiányozna róla... de ha gondolod és a biztosító megadja a címet, utánakérdezek, h nem akarják-e lebontani róla és pofátlanul olcsón értékesíteni
kozmax, vitéz - beszéltem az ürgével, szerinte a biztosítónál a labda. mint kiderült, már ő is bejelentette a kárt rögtön, csak a biztosító szarakodik, és a jobb kéz nem tudja, mit csinált a bal.
a fickó egyébként még mindig meglepően pozitív hozzáállású, pedig azt hittem, ő a sáros.. "ha kell még valami, csak szólj, segítek", blabla..
A múlkor már írtam neked az én balesetes tapasztalataimról, amikor a rendőrségi helyszíni jegyzőkönyv hiányát említettem.....
Akkor azt írtad nagyon segítőkész a károkozó sofőr meg mindent elismer stb... azóta ahogy olvasom már nem is olyan segítőkész...
Csak azért írok hogy ne menj annyira biztosra ami a biztosító gyorsaságát és segítőkészségét illeti. Így könnyen pénz és motor nélkül maradhatsz ezen a nyáron. Ha majd a károkozónak esetleg eszébe jut fellebbezési jogával élni bármilyen ürüggyel hogy az időt húzza(pl. szerinte Te gyorsabban jöttél mint 50, vagy nem égett a lámpád, stb...) akkor máris garantált egy min. fél éves átfutási idő!!
Velem ez történt! A balesetem tavaly október 8-án volt és pénz még sehol! Majd lesz.... Közben hónapról hónapra mindig amennyi pénzem volt már összeraktam a motort, de nem volt egyszerű. Viszont ha majd fizet a biztosító az a pénz már "szabad préda" lesz.
Nem akarlak elkeseríteni, de ilyenkor sajna minden ilyesmire számítani kell, akkor már nem érhet kellemetlen meglepetés.
kösz az infót és a segítséget, ace! valóban, kozmaxszal és lecsóval is átbeszéltük a motorszerelés-dolgot, de mivel be tudok szállni egy használt fz6-ba (tomato-é volt, uh ismerem is jól) úgy, h vlasz nem bukok pénzügyileg, inkább megvárom a biztosítót, és nem toldozom-foldozom a motort.
persze közben majd megőrülök, h nem mehetek, de racionálisan átgondolva inkább vakarózok még egy kicsit motor nélkül, de akkor egy makulátlan gépre üljek rá, mint hogy a bőven nem egész egy éves gépemet kelljen kalapálgatni úgy, h az már sosem lesz tökéletes..
Fóka!!
Te nap közbe nem tudsz eljönni a melóhelyről???
Én a jövőhéten (ha az időjárás jó lesz ) szeretnék leugrani Örkénybe de csak de.
10 körül elindulok, megyek 1 órát és vissza. 12-re fél 1-re megint bent ülök az irodába.
Ha már túl vagy a kárfelvételen, akkor azt csinálsz amit akarsz. Ha nem birod ki motorozás nélkül, akkor gondolom igyekszel minden megoldást megtalálni. Ez persze plusz költség. De ha jól megcsinálták a telókat, akkor hsználhatók így forgalomképesek is. Ha a biztosító fizetett, mindent meg vehetsz , amit akarsz illetve amire futja. Nehogy azt gondolja bárki is közületek, hogy annyi pénzt kap egy baleset után amiböl teljesen ujjá teheti a gépét . Én a Herpy Miki (jogdoki superbike mag.) segítségével sem mentem semmire a tetű biztosítónál. És az sem volt az első eset
Szerintem nem hülyeség a korlátozott jgsi, sőt. A szamárlétrát kihagyni nagy rizikó. Egyébként meg éljen a pályamotorozás. Bárcsak sokkal több pálya lenne jóval olcsobban.
OK csak segíteni akartam. Szerintem még mindíg jobb motorozni egy szépséghibás bringával, mint nézegetni a többieket. Ha megjön a pénz a biztosítótol, majd rá ér a Lum akkor helyreállítani az eredeti állapotot. Ez persze csak egy vélemény. Döntsön a gazda meg az ő viszkető valaga
hidd el a javitást mi is eltudtuk volna már intézni
ha a motorod más hibájábol szét megy, mennyire szeretnél javitott villákkal járni, föleg egy 10honapos mocinál.
sajnos itt ki kell várni, és ráadásul a károkozo sem valami segitö kész
csak egy dolog ehhez... a motorosok (főleg a fiatalabbak) pedig szidják a jogosítványok korlátozásást, és minden fajta módon megpróbálják kijátszani... aztán meg sokan (tisztelet a kivételnek) eszetlenül száguldanak a rohadt erős motorokon.. Értsük már meg, az utca nem versenypálya!!! Részvétem a hozzátartozóknak. Mielőtt bárki kritizálna, én sajnos tudom hogy mit éreznek a hozzátartozók....
VIGYÁZZATOK MAGATOKRA mert már nem vigyáz rátok, max a szerencse meg a Jó Isten...
Mondhatnám én is, hogy no coment. De ki birja ki szó nélkül. NEM SZABAD ÁLLATKODNI!!!! Tudomásul kell végre venni, hogy ezek a motorok nem játékszerek . Borzalmas egy ilyet még hallani is. Csoda, hogy az ilyen és ehez hasonló esetek után a rendőrség rá száll a motoroskra??!! Minden sajnálatom a srácé, sőt inkább a hozzátartozóké, de sajnos a leírtak alapján nagy részben Ő volt a hibás. NE KELLJEN MÁR FOLYTON ILYEN TÉMÁKHOZ SZÓLNI JÓ? Vigyázzunk egymásra és magunkra!!!!
a fickó egyébként még mindig meglepően pozitív hozzáállású, pedig azt hittem, ő a sáros.. "ha kell még valami, csak szólj, segítek", blabla..
A múlkor már írtam neked az én balesetes tapasztalataimról, amikor a rendőrségi helyszíni jegyzőkönyv hiányát említettem.....
Akkor azt írtad nagyon segítőkész a károkozó sofőr meg mindent elismer stb... azóta ahogy olvasom már nem is olyan segítőkész...
Csak azért írok hogy ne menj annyira biztosra ami a biztosító gyorsaságát és segítőkészségét illeti. Így könnyen pénz és motor nélkül maradhatsz ezen a nyáron. Ha majd a károkozónak esetleg eszébe jut fellebbezési jogával élni bármilyen ürüggyel hogy az időt húzza(pl. szerinte Te gyorsabban jöttél mint 50, vagy nem égett a lámpád, stb...) akkor máris garantált egy min. fél éves átfutási idő!!
Velem ez történt! A balesetem tavaly október 8-án volt és pénz még sehol! Majd lesz.... Közben hónapról hónapra mindig amennyi pénzem volt már összeraktam a motort, de nem volt egyszerű. Viszont ha majd fizet a biztosító az a pénz már "szabad préda" lesz.
Nem akarlak elkeseríteni, de ilyenkor sajna minden ilyesmire számítani kell, akkor már nem érhet kellemetlen meglepetés.
persze közben majd megőrülök, h nem mehetek, de racionálisan átgondolva inkább vakarózok még egy kicsit motor nélkül, de akkor egy makulátlan gépre üljek rá, mint hogy a bőven nem egész egy éves gépemet kelljen kalapálgatni úgy, h az már sosem lesz tökéletes..
Most mennem kell ügyintézni majd később leszek
Szerda este a szokot időben és helyen KLUBTALI!!!!
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!!!!!
Te nap közbe nem tudsz eljönni a melóhelyről???
Én a jövőhéten (ha az időjárás jó lesz ) szeretnék leugrani Örkénybe de csak de.
10 körül elindulok, megyek 1 órát és vissza. 12-re fél 1-re megint bent ülök az irodába.
Csak be kéne tartani, a motoros érdeke is.
ha a motorod más hibájábol szét megy, mennyire szeretnél javitott villákkal járni, föleg egy 10honapos mocinál.
sajnos itt ki kell várni, és ráadásul a károkozo sem valami segitö kész
VIGYÁZZATOK MAGATOKRA mert már nem vigyáz rátok, max a szerencse meg a Jó Isten...
LX
LX