Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jó! Örülök neki, remélem Te nem jársz úgy mint én!
ace - a dobot motorostul fogom leadni az előírt helyre, sztem feltűnne nekik, ha hiányozna róla... de ha gondolod és a biztosító megadja a címet, utánakérdezek, h nem akarják-e lebontani róla és pofátlanul olcsón értékesíteni
kozmax, vitéz - beszéltem az ürgével, szerinte a biztosítónál a labda. mint kiderült, már ő is bejelentette a kárt rögtön, csak a biztosító szarakodik, és a jobb kéz nem tudja, mit csinált a bal.

a fickó egyébként még mindig meglepően pozitív hozzáállású, pedig azt hittem, ő a sáros.. "ha kell még valami, csak szólj, segítek", blabla..
Szia!

A múlkor már írtam neked az én balesetes tapasztalataimról, amikor a rendőrségi helyszíni jegyzőkönyv hiányát említettem.....
Akkor azt írtad nagyon segítőkész a károkozó sofőr meg mindent elismer stb... azóta ahogy olvasom már nem is olyan segítőkész...
Csak azért írok hogy ne menj annyira biztosra ami a biztosító gyorsaságát és segítőkészségét illeti. Így könnyen pénz és motor nélkül maradhatsz ezen a nyáron. Ha majd a károkozónak esetleg eszébe jut fellebbezési jogával élni bármilyen ürüggyel hogy az időt húzza(pl. szerinte Te gyorsabban jöttél mint 50, vagy nem égett a lámpád, stb...) akkor máris garantált egy min. fél éves átfutási idő!!
Velem ez történt! A balesetem tavaly október 8-án volt és pénz még sehol! Majd lesz.... Közben hónapról hónapra mindig amennyi pénzem volt már összeraktam a motort, de nem volt egyszerű. Viszont ha majd fizet a biztosító az a pénz már "szabad préda" lesz.
Nem akarlak elkeseríteni, de ilyenkor sajna minden ilyesmire számítani kell, akkor már nem érhet kellemetlen meglepetés.
az ellenfél válaszolt??
Rendi, hát ha be tudsz szállni egy hibátlanba, akkor tényleg nincs értelme ragasztgatni. Eladó sportdob????
kösz az infót és a segítséget, ace! valóban, kozmaxszal és lecsóval is átbeszéltük a motorszerelés-dolgot, de mivel be tudok szállni egy használt fz6-ba (tomato-é volt, uh ismerem is jól) úgy, h vlasz nem bukok pénzügyileg, inkább megvárom a biztosítót, és nem toldozom-foldozom a motort.

persze közben majd megőrülök, h nem mehetek, de racionálisan átgondolva inkább vakarózok még egy kicsit motor nélkül, de akkor egy makulátlan gépre üljek rá, mint hogy a bőven nem egész egy éves gépemet kelljen kalapálgatni úgy, h az már sosem lesz tökéletes..
akkor hívjuk egymást, az IWIW-es telefon számon.
Klubtalit is próbálom intézni.
Most mennem kell ügyintézni majd később leszek
Mindent lehet csak akarni kell / majdnem mindent/
FIGYELEM!!
Szerda este a szokot időben és helyen KLUBTALI!!!!
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!!!!!
Megyek
Fóka!!
Te nap közbe nem tudsz eljönni a melóhelyről???
Én a jövőhéten (ha az időjárás jó lesz ) szeretnék leugrani Örkénybe de csak de.
10 körül elindulok, megyek 1 órát és vissza. 12-re fél 1-re megint bent ülök az irodába.
Még nem voltam pályán a Fazerrel de jó lenne kipróbálni
Ha már túl vagy a kárfelvételen, akkor azt csinálsz amit akarsz. Ha nem birod ki motorozás nélkül, akkor gondolom igyekszel minden megoldást megtalálni. Ez persze plusz költség. De ha jól megcsinálták a telókat, akkor hsználhatók így forgalomképesek is. Ha a biztosító fizetett, mindent meg vehetsz , amit akarsz illetve amire futja. Nehogy azt gondolja bárki is közületek, hogy annyi pénzt kap egy baleset után amiböl teljesen ujjá teheti a gépét . Én a Herpy Miki (jogdoki superbike mag.) segítségével sem mentem semmire a tetű biztosítónál. És az sem volt az első eset
és a teloegyengetés munka diját ki fogja fizethi, mert a biztosito nem fizet kétszer az biztos
Szerintem nem hülyeség a korlátozott jgsi, sőt. A szamárlétrát kihagyni nagy rizikó. Egyébként meg éljen a pályamotorozás. Bárcsak sokkal több pálya lenne jóval olcsobban.
OK csak segíteni akartam. Szerintem még mindíg jobb motorozni egy szépséghibás bringával, mint nézegetni a többieket. Ha megjön a pénz a biztosítótol, majd rá ér a Lum akkor helyreállítani az eredeti állapotot. Ez persze csak egy vélemény. Döntsön a gazda meg az ő viszkető valaga
Jogsi kategoriák jó dolog
Csak be kéne tartani, a motoros érdeke is.
Szegény ördög ilyet még hallani sem szeretek.
hidd el a javitást mi is eltudtuk volna már intézni

ha a motorod más hibájábol szét megy, mennyire szeretnél javitott villákkal járni, föleg egy 10honapos mocinál.
sajnos itt ki kell várni, és ráadásul a károkozo sem valami segitö kész
csak egy dolog ehhez... a motorosok (főleg a fiatalabbak) pedig szidják a jogosítványok korlátozásást, és minden fajta módon megpróbálják kijátszani... aztán meg sokan (tisztelet a kivételnek) eszetlenül száguldanak a rohadt erős motorokon.. Értsük már meg, az utca nem versenypálya!!! Részvétem a hozzátartozóknak. Mielőtt bárki kritizálna, én sajnos tudom hogy mit éreznek a hozzátartozók....
VIGYÁZZATOK MAGATOKRA mert már nem vigyáz rátok, max a szerencse meg a Jó Isten...

LX
Mondhatnám én is, hogy no coment. De ki birja ki szó nélkül. NEM SZABAD ÁLLATKODNI!!!! Tudomásul kell végre venni, hogy ezek a motorok nem játékszerek . Borzalmas egy ilyet még hallani is. Csoda, hogy az ilyen és ehez hasonló esetek után a rendőrség rá száll a motoroskra??!! Minden sajnálatom a srácé, sőt inkább a hozzátartozóké, de sajnos a leírtak alapján nagy részben Ő volt a hibás. NE KELLJEN MÁR FOLYTON ILYEN TÉMÁKHOZ SZÓLNI JÓ? Vigyázzunk egymásra és magunkra!!!!
Mé"? Lum is oktat???

LX
No Comment