Tényleg, most, hogy mondod XV. pedig beszéltünk is róla, hogy ott melóztam vagy 4 éve......feledékeny vagyok.....fáradt...öregszem.....egyszer nekem is lesz Fazerem
Hát benne lakunk már vagy tíz éve de mindig van mit csinálni.
Most komplett nyílászáró csere.
Gondolhatod mi van a kégliben, az asszony még most is takarít én meg hót koszosan itt irogatok.
Na szevasztok!!
Megjöttünk Kozmaxxal a gurulásból. Nagyon sirály volt. Már zúgott a fejem (rég volt folyamatosan 5-6 órát a sisak rajtam)
14 óra 45 perc Bp.- Tata-Komárom-Győr-Pannonhalma-Veszprém-Székesfehérvár- (azután egy kis eltévedés, az új körgyűrűn )-Gárdony-Érd-Bp.20 óra 10perc
Közbe láttunk sajnos balesetet a 63 úton egy kidőlt fába rohant egy srác , de nem lett baja csak a vasnak.
Ja tgyene ismerős a márkakereskedés??
hát még ahogy rázza az a kurva lendkeerék az egész potkocsit, metr véletlenül elfelejtették kicentirozni .
de amúgy nem rossz, főleg az a nagyteljesitményű hajszárító, egy két szöke nő szerintem miliokat adna érte, eccerű és gyors hajszárítás, és garantálja a hosszú egyenes hajat
Köszi, jó lett!
De ami a lényeg, ma fékeztem életemben először motort. Beszertam. Komolyam imádkoztam közben. Azt hittem soha nem monja a számítógép, hogy elég. Ott kuporogtam a GSX-R-en, a fordmérő 13000-nél, spaniferek körben, hogy ott maradjon. Nem egyszerű.
Talma ?
Most komplett nyílászáró csere.
Gondolhatod mi van a kégliben, az asszony még most is takarít én meg hót koszosan itt irogatok.
Ezért lakom társasházba
a mostani hétvége szintén nulla motorozás. A ház körül sok a munka.
Pohi
Ok hívjál még nem tudom hogy megyek-e mert nem lettek kész ma a munkálatok a házon
na nem baj majd holnap kiderül.
Mindenki jót motorozott ebben a tuti időben ?????
Én sajna egész nap húztam az igát.
Tomato
Mennyi van már a gépben ?
Látom húzod bele a km-t rendesen, de hát úgy is kell.
Holnap csörgök, ha úgy akarja az idő is, és mehetünk......
Megjöttünk Kozmaxxal a gurulásból. Nagyon sirály volt. Már zúgott a fejem (rég volt folyamatosan 5-6 órát a sisak rajtam)
14 óra 45 perc Bp.- Tata-Komárom-Győr-Pannonhalma-Veszprém-Székesfehérvár- (azután egy kis eltévedés, az új körgyűrűn )-Gárdony-Érd-Bp.20 óra 10perc
Közbe láttunk sajnos balesetet a 63 úton egy kidőlt fába rohant egy srác , de nem lett baja csak a vasnak.
Ja tgyene ismerős a márkakereskedés??
de amúgy nem rossz, főleg az a nagyteljesitményű hajszárító, egy két szöke nő szerintem miliokat adna érte, eccerű és gyors hajszárítás, és garantálja a hosszú egyenes hajat
De ami a lényeg, ma fékeztem életemben először motort. Beszertam. Komolyam imádkoztam közben. Azt hittem soha nem monja a számítógép, hogy elég. Ott kuporogtam a GSX-R-en, a fordmérő 13000-nél, spaniferek körben, hogy ott maradjon. Nem egyszerű.
Ezeket neked!!!!
Mindenkinek szép napot és jó gurulást
Pohi
Én mennék vasárnap de csak ma este dől el hogy lessz-e időm.
+ 36 30 9966996
HIDI!!!!
EZEKET A KÉPEKET NEKED CSINÁLTAM A TEGNAPI GURULÁSON