Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt vártam, a multkor majdnem sírva fakadtam amikor elesett
Tényleg, most, hogy mondod XV. pedig beszéltünk is róla, hogy ott melóztam vagy 4 éve......feledékeny vagyok.....fáradt...öregszem.....egyszer nekem is lesz Fazerem
Rossi!!!!!
Mi lett a Moto GP vége ?
Talma ?
Hát benne lakunk már vagy tíz éve de mindig van mit csinálni.
Most komplett nyílászáró csere.
Gondolhatod mi van a kégliben, az asszony még most is takarít én meg hót koszosan itt irogatok.
Még a csillagfények alatt mert még mindíg nincs kész a kéró

Ezért lakom társasházba
Bp. XV.
Jó majd kereslek, ha felriadok......olyan dél körül, addigra legalább látható lesz, hogy az idő milyen. Te merre laksz Fóka?
Az enyém még csak 1100 körül mozog de hét közben szinte nem is mentem
a mostani hétvége szintén nulla motorozás. A ház körül sok a munka.
még csak 1700 körül van
Jó estét

Pohi
Ok hívjál még nem tudom hogy megyek-e mert nem lettek kész ma a munkálatok a házon
na nem baj majd holnap kiderül.

Mindenki jót motorozott ebben a tuti időben ?????
Én sajna egész nap húztam az igát.

Tomato
Mennyi van már a gépben ?
Látom húzod bele a km-t rendesen, de hát úgy is kell.
Persze csak ha ráérsz majd......
Fóka!

Holnap csörgök, ha úgy akarja az idő is, és mehetünk......
Na szevasztok!!
Megjöttünk Kozmaxxal a gurulásból. Nagyon sirály volt. Már zúgott a fejem (rég volt folyamatosan 5-6 órát a sisak rajtam)
14 óra 45 perc Bp.- Tata-Komárom-Győr-Pannonhalma-Veszprém-Székesfehérvár- (azután egy kis eltévedés, az új körgyűrűn )-Gárdony-Érd-Bp.20 óra 10perc
Közbe láttunk sajnos balesetet a 63 úton egy kidőlt fába rohant egy srác , de nem lett baja csak a vasnak.
Ja tgyene ismerős a márkakereskedés??
hát még ahogy rázza az a kurva lendkeerék az egész potkocsit, metr véletlenül elfelejtették kicentirozni .
de amúgy nem rossz, főleg az a nagyteljesitményű hajszárító, egy két szöke nő szerintem miliokat adna érte, eccerű és gyors hajszárítás, és garantálja a hosszú egyenes hajat
Köszi, jó lett!
De ami a lényeg, ma fékeztem életemben először motort. Beszertam. Komolyam imádkoztam közben. Azt hittem soha nem monja a számítógép, hogy elég. Ott kuporogtam a GSX-R-en, a fordmérő 13000-nél, spaniferek körben, hogy ott maradjon. Nem egyszerű.
Ugyan már, te, olyan???????

szia tomato!jok lettek a képek,milyen a kiállitás,találkoztál valakivel?
Bent azért nem fotóztam, nehogy engem is a "nyálcsorgatós, ciciket fotozó nézelődők" közé soroljanak
LECSÓ

Ezeket neked!!!!
jo reggelt!szia hidi!
Na megyek mert jönnek a melósok majd napközben benézek.
Mindenkinek szép napot és jó gurulást
Jó reggelt

Pohi
Én mennék vasárnap de csak ma este dől el hogy lessz-e időm.
+ 36 30 9966996
Jó reggelt !!!!!!!!
HIDI!!!!
EZEKET A KÉPEKET NEKED CSINÁLTAM A TEGNAPI GURULÁSON
Dehogynem leszünk, reggeltöl estig!