Nem akartam a szíved fájdítani. Én ~1 éve végeztem az építkezéssel. Előtte tavasszal mindig a Construmára (remélem jól írom) jártunk, ki se mertem menni a motorkiállításra.
Egyébként tényleg ez a fontossági sorrend, az ész szerint, de az embernek szíve is van.
Remélem neked is mihamarabb összejön a vas is.
Tudom, nem vígasztal, de én most olcsóbban megvettem, mint a tavalyi ára.
Lehet,hogy neked már utánad dobják?
De, ha nem akkor is nagyobb, újabb lesz az élmény.
Kitartás!
Ma átvettem a jogsimat, és déltől estig kisebb-nagyobb megszakításokkal a motoron ültem.
Egyre jobban érezzük egymást. Csudaszépen muzsikálnak a hangvillák.
Minden feladatot magamra vállaltam ami helyváltoztatással jár.
Tomato!
Olvastam, hogy lovastábort keresel a lányodnak. A egyém ( kb. olyan idős volt mint a tiéd) nagyon élvezte. Lehetett bentlakással, vagy naponkénti utaztatással. Ha jól sejtem nincs messze tőletek. Ha érdekel, jelezd!
én is igy gondolom hogy elsö a fedél a fejem fölé,aztán a motor.az jo akkor azért öket megkeresem,irtam még zsubabynek is de nem válaszolt hogy ő mikor megy ki.
sajnos idénre ugrot a két kerekü,amikor ide regisztráltam még ugy volt hogy mostanában meg veszem aztán össze jöt egy lakásvásárlási lehetöség ugy hogy a motor ára benne van a hitelben.most ujrakezdek gyüjtögetni,talán jövöre addig marad a csodálgatás.sajnálom hogy nem tudsz jönni,remélem azért valaki jön a klubbol.
Bocsi... rohadt fáradt vagyok...
Mikor tudnál erre jönni (5-ös út kezdő része, a Soroksári út folytatása)?
Igen érdekel a lovas suli. Kérlek írd meg hol voltatok.
Köszi
tomato.2@vipmail.hu
Kösz a grat, tényleg jó volt.
Nem akartam a szíved fájdítani. Én ~1 éve végeztem az építkezéssel. Előtte tavasszal mindig a Construmára (remélem jól írom) jártunk, ki se mertem menni a motorkiállításra.
Egyébként tényleg ez a fontossági sorrend, az ész szerint, de az embernek szíve is van.
Remélem neked is mihamarabb összejön a vas is.
Tudom, nem vígasztal, de én most olcsóbban megvettem, mint a tavalyi ára.
Lehet,hogy neked már utánad dobják?
De, ha nem akkor is nagyobb, újabb lesz az élmény.
Kitartás!
Ma átvettem a jogsimat, és déltől estig kisebb-nagyobb megszakításokkal a motoron ültem.
Egyre jobban érezzük egymást. Csudaszépen muzsikálnak a hangvillák.
Minden feladatot magamra vállaltam ami helyváltoztatással jár.
Tomato!
Olvastam, hogy lovastábort keresel a lányodnak. A egyém ( kb. olyan idős volt mint a tiéd) nagyon élvezte. Lehetett bentlakással, vagy naponkénti utaztatással. Ha jól sejtem nincs messze tőletek. Ha érdekel, jelezd!
LECSÓ meg a MAMI-val lessz kint
Sajnos nekem nem jön össze de. .....du. meg gurulok valahová, csak hogy menjek.
MAjd legközelebb
Bezártam a gyereket a lakásba és mondtam naki ha az anyád hív, mond hogy a wc-n vagyok
Megúsztam..........nem telefonált
Ha Pápáig eljutok, mert elfogok jutni (ott is van rokon), akkor semmi gááz nem lesz a toábbiakban
Ha meg nem jön össze a hétvége, akkor hatalmas randim lesz...
LX