Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

paráznabillegető...

ha meleg a helyzet
javasember
az ügyintéző hölgy - akit majd lehetetlen elérni, már fejből tudja a rendszámomat. azt hiszem, ez sokat elárul a "zaklatás" intenzitásáról..
a piócásember :o))
én ott fogok lógni a nyakukon mint a pióca, majdcsak megunnak elég elviselhetetlen tudok lenni
Jah, olyan ez, mint amikor a postás két-három nap erejéig kinyújtja a nyugdíjkifizetést
az oldmans-sel szemben van egy új parkolóház, ma én is ott parkíroztam. az esti tarifa 60ft/óra. asszem megéri, ott biztonságban van a vas tuti!
azért mert nekik az az érdekük, hogy minnél késöbb fizessenek ki, addig is kamatoztatják a saját hasznukra
A moci ott biztonságban van ? Akkor én is gurulok.
magam sem tudom hol áll a fejem kicsit be vagyok havazva
Félre értés ne essék, szurkolok neked. Csak nekem olyan rossz tapasztalataim vannak a buzi biztosítókkal, hogy csak na.
távol áll tőlem a naivitás, mint tulajdonság. mondjuk úgy, h reménykedem abban, h normálisan és korrekten a végére lehet járni a dolognak. meg megmozgatok még 1-2 szálat közben biztos ami biztos. elég baj az nekem, h szarrá törték a vasam, ha nem megyek előre, marad a depresszió meg a szomorkodás.. meglátjuk..
Hogy te milyen naiv vagy Lum. Tényleg azt hiszed, hogy pikk és pakk? Sajnálom, nem akarok élcelődni rajtad de nyugodtan menj el a legközelebbi patikába, nyiss egy korlátlan hitelt nyújtó számlát és vedd meg az első doboz nyugtatódat. Nekem a legutóbbi esetem ha jól emlékszem több mint egy évig elhúzódott. Persze a végén sem fizettek. Azt ugye nem kell mondanom, hogy az autós volt a hibás?
nna, sikerült beszélnem minden érintettel, a fickó holnap viszi szemlére a dolgot. amit nem értek, az az, h miért kell NEKEM intézkednem ez ügyben, miért nem a biztosító teszi a dolgát, és összeszervezi a szükséges találkozókat/szemléket/tennivalókat.. remélem utána nem lesz már gond..
rajta vagyok a dolgon, de a biztosítót elérni nehezebb, mint mint bin ladent..
ha nem ment el a károkozoi szemlére addig áll az ügy. ezt kérdezd meg töle

az hogy ö volt kárfelvételen az téged nem érint
Félreértés van, azt hittem neked leo dobod van. De persze érdekel a gyári dob is , ha az lepattintható a bringáról. A részleteket nem ismereem, hogy leadod nem adod stb.
Fóka.... és a többiek!!!

Szerda 19 óra Beszkart "étterem" .."pókvadász hely"...stb. Akácfa u.

Tgyenéék motorral jönnek. Lehet hogy Én is és akkor nem kell söröznöm
ezt most kérdezed, vagy kijelented? esetleg magad sem tudod?
ok, ma véletlenül madesznál ebédeltem, és lefoglaltam az asztalunkat
Itt vagyok-e má megint
ace - nem sérült a dob, de nekem gyárim van, ezek szerint félreértettük egymást.. olvastam korábban, h neked kéne másik gyári, és abban gondolkoztam.. szorry..
Sérült a dob? Mert ha nem, és nincs benne a kárfelvételben, akkor rátehetjük az én gyárimat anélkül, hogy bárkinek is gondot okozhatna. Mit szólsz ehhez a megoldáshoz? Persze nem ingyéééé kívánom
LUM.... szerda 19 óra!!!!!
Hát az nem lenne hátrány. Ez is egy esély. hajcsatok hajcsatok :-))))