távol áll tőlem a naivitás, mint tulajdonság. mondjuk úgy, h reménykedem abban, h normálisan és korrekten a végére lehet járni a dolognak. meg megmozgatok még 1-2 szálat közben biztos ami biztos. elég baj az nekem, h szarrá törték a vasam, ha nem megyek előre, marad a depresszió meg a szomorkodás.. meglátjuk..
Hogy te milyen naiv vagy Lum. Tényleg azt hiszed, hogy pikk és pakk? Sajnálom, nem akarok élcelődni rajtad de nyugodtan menj el a legközelebbi patikába, nyiss egy korlátlan hitelt nyújtó számlát és vedd meg az első doboz nyugtatódat. Nekem a legutóbbi esetem ha jól emlékszem több mint egy évig elhúzódott. Persze a végén sem fizettek. Azt ugye nem kell mondanom, hogy az autós volt a hibás?
nna, sikerült beszélnem minden érintettel, a fickó holnap viszi szemlére a dolgot. amit nem értek, az az, h miért kell NEKEM intézkednem ez ügyben, miért nem a biztosító teszi a dolgát, és összeszervezi a szükséges találkozókat/szemléket/tennivalókat.. remélem utána nem lesz már gond..
Félreértés van, azt hittem neked leo dobod van. De persze érdekel a gyári dob is , ha az lepattintható a bringáról. A részleteket nem ismereem, hogy leadod nem adod stb.
ace - nem sérült a dob, de nekem gyárim van, ezek szerint félreértettük egymást.. olvastam korábban, h neked kéne másik gyári, és abban gondolkoztam.. szorry..
Sérült a dob? Mert ha nem, és nincs benne a kárfelvételben, akkor rátehetjük az én gyárimat anélkül, hogy bárkinek is gondot okozhatna. Mit szólsz ehhez a megoldáshoz? Persze nem ingyéééé kívánom
ha meleg a helyzet