Eddig még csak annyi volt, hogy bedagadt a balkezem meg pár ujjam,, meg fáj mindenem, nyakam, derekam, stb, meg nemtudok jelenleg lábra állni rendesen,, az elöbb meg a semmiből egyszercsak "rohantam" hááááányni :s lesz itt még valami...
Szevasztok!!!!!Végre hazaértünk
Dadis ......pályán történt a baleset, vagy közúton???
Kozmax ...........rég láttalak
Lum.....mi van veled????
Tgyenéék.....hazaértetek Pécsről???
stb. stb. stb.
Én ma majrécsík-killerkedtem egy kicsit (bár... nincs is igazából majrécsíkom, de mindenesetre, gondoltam hű maradok a topikhoz, legalább picit. ) a kedvenc közeli útvonalamon, Pilis - Dobogókő felé párszor oda-vissza. Kiráááály! És a héten meglesz a kipuff., a rugó már meg is van, csak be kell szerelni, tehát a héten kész lesz a tuning ! Az eleje ma is pattogott kicsit, amikor Csobánka - P.vörösvár közötti szerpentinen 170-ről kellett hamarjában lelassítani... jó lesz már az a progreszív cucc!
Még nem járkálok motorral, mert a leendő társam elment egy hónapra rendőr motoros okatatásra (oktató) lenyomja a két 2 hetes turnust és majd ha visszajön majd onnéttól motorozunk csak....
Lépek fürödni......fáradt vagyok....majd csörgök dél körül, aztán majd megmondod ráérsz e......Nekem kell egy óra még odaérek kb. azt is számold bele, mert 120 km-re lakom táblától tábláig, plusz még beérek a XV.-be és ott megtalálom hol laksz
Nem tudom, mert dolgoztam ma 07-19, de 07-20 lett belőle és csak kajaidőben (30 perc) meg egy kis plus pihi tudtam bent lenni az ügyeleten nézni a GP-t. Így megnéztem a nagy futamot és húzás vissza dolgozni....nah, volt is meló rendesen...
Dadis ......pályán történt a baleset, vagy közúton???
Kozmax ...........rég láttalak
Lum.....mi van veled????
Tgyenéék.....hazaértetek Pécsről???
stb. stb. stb.
Jó nagy a csend, mindenki családlátogat vagy motorozik???
Na. Mentem.
Árrivödörcsi.
Ez egy rendes motor. Gyors, kék, és hangos (hamarosan az lesz...). Pont mint a rendőrautók
Ha ennyit ráköltesz vehettél volna rendes motort is pl.:egy YAMAHA-t
Én ma majrécsík-killerkedtem egy kicsit (bár... nincs is igazából majrécsíkom, de mindenesetre, gondoltam hű maradok a topikhoz, legalább picit. ) a kedvenc közeli útvonalamon, Pilis - Dobogókő felé párszor oda-vissza. Kiráááály! És a héten meglesz a kipuff., a rugó már meg is van, csak be kell szerelni, tehát a héten kész lesz a tuning ! Az eleje ma is pattogott kicsit, amikor Csobánka - P.vörösvár közötti szerpentinen 170-ről kellett hamarjában lelassítani... jó lesz már az a progreszív cucc!
Yo éjt néktek, feleim!
Akkor jó éjt mindenkinek!
Most jön be a fiam a szobába és csak úgy megjegyzi hogy a Talma 11. lett.
Őt kellett volna egyből kérdezni
Becsültem benne, azt, hogy tovább ment a multkor nem sokan csinálják meg ezt....