csütörtökön megeyk dolgozni korán reggel, idióta ügyfelekkel fogok találkozni, meg néhány üresfejű csinovnyikkal.. probléma meg akad garmadával, de ne gyűjtögesd őket, hanem gyere le, és érezd jól magad!
(nagy a pofám, remélem h tudok menni. most nézem, h van egy vidéki túrám akkor )
tgyene - fogjatok össze aressel és fókával a fészekrakó májerek klubban
kösz, a térdem már jól van. a 7végi kehidai élményfürdőzést sajna még ki kellett hagynom, de már tudok szökellni, mint egy gazella
andrew, lx - a filmet bedobom a táskámba, uh holnaptól nálam lesz. aki először lecsap rá, az kapja elsőnek én elég sokat mozgok a városban, találkozhatunk akármikor felőlem!
dadis - ezt kurva jól összehoztad, basszus.. szilánkosra.. brr, még belegondolni is rossz!! jobbulást neked, és óvatosan mindennel!!! a csukló érzékeny szerkezet. a csikló méginkább, de ezt nem itt fejtem ki
Na szevasztok !
Voltam dokinál! Mint kiderült szilánkosra tört a csuklóm,, szal azt gipszelték,, térdeimet is megnézték,, az nem para talán,, mondjuk fájnak.. de javulok!
Szóval sziasztok!
Az előzőt csak azért írtam be, mert féltem, mire beírom a dumát valaki enterezik...
Egyébként kivel mizu?
Ares, Chris!!!
Sajnálom a 7végét, de nem jött össze a gurulás.
Estig rendezgettük a szétbombázott kertet.
-tudjátok, kell a hely a lépcsőnek...-
Olyan az alkarom már, mint Popeye-nek (legalábbis úgy érzem)
Azért amikor végeztünk, elmentünk egy karistra. De csak itt Csepelen.
Sirály, hogy itt a kerületben odaérek mindenhova max 5 perc alatt!!!
Megvolt az első versenyem is!!!
-egy távirányítós autóval akart lenyomni egy gyerek...
Egyébként egész jó kis gép volt. Akkora masinát még nem is láttam.
Ha ráül az ember sztem még egy gyereket el is bír...
Ares!!!
Lassan ott tartok, hogy átoperáltatom magam, hogy jó legyek a meghallgatásra!
Senkinek nem kell beszólni, Ares tudja miről van szó!
Ez nem a tavasz miatt van!!
(nagy a pofám, remélem h tudok menni. most nézem, h van egy vidéki túrám akkor )
És még egy tucat gondom van...
jössszzz oszt kész ........megyek érted ha kell
nem kell ám hajbókolni, meg ilyesmi. a yamahások is emberek, bár tudom, (minimum) félistenként tiszteltek bennünket, ti zöldek..
bent vagy irodában, vagy otthon? megcsörgetlek drótoson!
LX
megint sz@ar a telefonod
folyton az üzenet rögzítő jelentkezik........csak nem az asszony elől bujkálsz???
bocs, én úgy értettem hogy nekem is van olyan DVD-m
LX
kösz, a térdem már jól van. a 7végi kehidai élményfürdőzést sajna még ki kellett hagynom, de már tudok szökellni, mint egy gazella
andrew, lx - a filmet bedobom a táskámba, uh holnaptól nálam lesz. aki először lecsap rá, az kapja elsőnek én elég sokat mozgok a városban, találkozhatunk akármikor felőlem!
dadis - ezt kurva jól összehoztad, basszus.. szilánkosra.. brr, még belegondolni is rossz!! jobbulást neked, és óvatosan mindennel!!! a csukló érzékeny szerkezet. a csikló méginkább, de ezt nem itt fejtem ki
Deee a mongol! Apáám az igen!!!
Jobbulgass!!
Voltam dokinál! Mint kiderült szilánkosra tört a csuklóm,, szal azt gipszelték,, térdeimet is megnézték,, az nem para talán,, mondjuk fájnak.. de javulok!
LX
Valami szirénázás ment odakint, kinéztem az ablakon és az én fülemet is majdnem lenyírta a szallagfüggöny...
Télleg, ezért 100% táppénz jár?
A szallagfüggöny által okozott fülamputálás üzemi baleset nem???
Az előzőt csak azért írtam be, mert féltem, mire beírom a dumát valaki enterezik...
Egyébként kivel mizu?
Ares, Chris!!!
Sajnálom a 7végét, de nem jött össze a gurulás.
Estig rendezgettük a szétbombázott kertet.
-tudjátok, kell a hely a lépcsőnek...-
Olyan az alkarom már, mint Popeye-nek (legalábbis úgy érzem)
Azért amikor végeztünk, elmentünk egy karistra. De csak itt Csepelen.
Sirály, hogy itt a kerületben odaérek mindenhova max 5 perc alatt!!!
Megvolt az első versenyem is!!!
-egy távirányítós autóval akart lenyomni egy gyerek...
Egyébként egész jó kis gép volt. Akkora masinát még nem is láttam.
Ha ráül az ember sztem még egy gyereket el is bír...
Ares!!!
Lassan ott tartok, hogy átoperáltatom magam, hogy jó legyek a meghallgatásra!
Senkinek nem kell beszólni, Ares tudja miről van szó!
Ez nem a tavasz miatt van!!
Lum!
Hogy van a térded???
mikor tudod odaadni?
Én vagyok a 14000.!!!