kozmax, azt nem lehet, h amíg megy a biztosítózás, addig rácsapunk 1-2-t samuval a villákra, h kiegyenesedjenek, és esténként kihoznám a kicsikét?? fék van hátul is, zseblámpát meg riszikszalagozunk..
hát bazeg, ezt randán összehoztad.. kurva nagy malacod volt, gondolom levontad a tanulságokat. az adatlapodon ruhában vagy, mi a kukiért nem vetted fel? pláne 175-tel?? na jó, lényeg, h egyben vagy, ezt még meg fogod kapni párszor..
az agyrázkódás még nulla, attól rókázol, meg szédelegsz, és kifexed. azonban ha odatetted a fejedet komolyabban, akkor lehet bármi belőle - vérömleny a koponyádban, ami nyomja majd az idegeket/az agyadat, blabla. a végtagjaidról nem is beszélve, ahol igencsak megigazítottad az ízületeidet. kérj meg valakit, h vigyen el, tűnés átnézetni magad. abból baj nem lehet, nem fognakl utánad szaladni, h hopp most gyorshajtás!!!!! nem akarom festeni az -öt, de sajnos egy ekkora zakónál benne van a pakliban!!!
én is elmentem, pedig nagyságrendekkel kisebbet tranyáltam.
Egyre gyanusabb amit a többiek írtak(agyrázkódás) Ezek a kis sárga karcok is ez támasztják alá hogy hiába csúsztál ki végig a fejedet érhette ütés=-agyrászkódás??? De nem akarom az ördögöt a falra festeni. A többieknek üzenemakik még motoroznak :Mindenki vigyázzon magára! Ma motoroztam én is (Heves megye) és rengeteg traktorral találkoztam ma. Tele ekével,tárcsákkal... és eléggé imbolyogva mentek, lehet, hogy a fáratságtól, vagy csak figyelmetlenségből???Úgyhogy óvatosan
egy elég komoly FM bukóm volt. vanrajt egy karc, meeg a plexin kicsit több.. kibírta simán,, jah és nem fix lábtartó volt... meg a motoros kesztyűm kopott el nagyon,, kisujjam meg talán azért mert becsipődhetett a kormánycsutka és a tank közéé,, jah meg bukómon van pár sárga karc is,, asszem utolért a motor,, nemnagyon emléxem, hogy hogy volt..
Lesz még az "igazi" szezonra ebből gyönyorű sárga motor!!Szerencséd volt!! Kétszer két sávot átcsúszni és nem jött szembe semmi!?! Jól láttam kettétörött a lábtartód a közepén? Ilyet még nem láttam. Fix lábtartó volt? Orvoshoz szerintem is menj el mert a térded sérülése komolyabbra is fordulhat mint az egyik haveromnak aki egy kicsit megütötte az esésnél majd rá egy napra kétszeresére dagadt és a kórházba kellett egy csövet "beépíteni" a begyúlladt lét leengedni:(((( Nem is beszélve az esetleges fejsérülésről!!
Apropó milyen sisakod volt? Kibírta az esést? Jobbulás Neked és a Mitónak!!!
Van egy qrva jó Rus-Extremes gyönyörű minőségű!!
Fel kéne tennem!! 48 MB!!
Régen nem ment fel!!!
Most szerintettek???? Mennyi idő 512-es ADSL-nél??????
Szevasztok!!
Elég kevés a videó itt fenn!!
Van most nekem több is de nem akarom mindet felrakni!!
Léci segítsetek választani!!!
Benelli Tnt,Tornado ,Cagiva mito,Raptor ,BMW hp2, f800 ,Yamaha R6r 2006 ,Aprilia Caponord, pegaso strada, RXV,Tuono R , K6-os 1000-es gixer, MZ 1000S, MZ 1000 SF,Daytona 650 és még sok minden!!
Léci segítséget!! Most tenném fel!!
Mit akartok!!!???????????????????????
Most mondták a híradóban, hoyg az "erőszakos, gyorshajtó motorosokat" kiszűrik a rendőrbácsik!!!
Állításuk szeint a balesetek nagy részét az okozza, hogy felkészületlenül gurulnak az utcákon!!
Dadis: Azonal menj el orvoshoz!!!!!!
Az agyrázkdás miatt rókázhatsz csak úgy. Higyj nekem, nekem is volt ilyen
Meg egy rtg sem ártana a kezedről...
Nem akarok anyáskodni, meg minden, de jobb félni mint megijedni!!!!!!
Izomfájdalomra nagyon jó ez a krém: Flector , vény nélkül kapható, kicsit kellemetlen a szaga, de 2 nap kenegetés után érezhetően segít, és fox tudni mozogni, és nem fog minened annyira fájni, mint most!!!!
háát,, 175 körül értem a kanyarhoz,, fékeztem picit, beraktam ívre,, és akadt egyet,, kerezbe állt a moci és onnan már csak arra emléxem, hogy várom, hogy mikor állok már meg,, hálistenek nem jöttek szembe mert akkor ott haltam volna meg,, rá egy percig senki nem jött, utána egy motoros aki megállt,, megmég sok autós,, de mondtam mindenkinek, hogy ki ne merjék hivni a mentőt, rendőröket.. mert nemvolt biztosítás a motoron, elöl még a slick volt fent,, meghát jelentős gyorshajtás. Hívtam egyből Mitogerit aki kijött értem utánfutóval, felraktuk a mocit és már ottse voltunk. Motorról leszakadt pár dolog,, énmeg megúsztam annyival, hogy két térdemről lejött a bőr, kisujjam meg elég furcsa formnát vett fel, vállam fáj még picit,, Meghát apa jó kis széldzsekije elkopott :( :D
mi is hazaértünk b.lelléről. reggel beleolvastam a fórumba, de látva, h mindenki motorozott, nem volt kedvem írni.. aztán hazafelé mindenhol motorosok voltak, uh eléggé elkámpicsorodtam
hétfőn megrugdosom a biztosítót, h mi lesz már, én ezt télleg nem bírom. egyegész hosszú tél után, vaze.... ahh...
A jövő héten gurulunk???