Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na én lépek, ezennel megkezdem a hétvégét. ha valaki keszhelyen jár, akkor szívesen megincitálom egy korsó serre, valahol a strand környékén fogunk kocsmázni

jó hétvégét mindenkinek, boldog Húsvétot, és sok locsolót/locsolást nemi identitástól függően. kinek-kinek mit, és persze keverve
kicsit drágább csak, mint másfélkiló színtiszta pics@ :o)))
mennyiér mérik a vertigot??
Én a fehérvári Full-Gas -ban vettem az én Vertebra-mat, de tudtommal kifutó típus, a Vertigo helyettesíti. Hívd fel őket, van-e még nekik. Vagy ha mittudomén olyan színűből szeretnél, ami már nem kapható, érdemes az e-bay -en is nézelődnöd, szokott lenni, kb. ugyanannyiért mint a boltban. De ehhez persze próbálj fel ugyanolyan típusú csizmát, (ami van) nehogy rossz méretűt rendelj a netről.
kacsának kacsa, de olyan gyorsan úszom át vele a balatont, h jetskivel sem értek utol

emellett az us navy már felkért dns-donornak, mert szupertitkos kísérletek révén ki akarják tenéyszteni a tökéletes búvárkatonát
ahogy elnézem, már nem lesz rá szükségem, mert ha lx nem költözik a volt lakásomba, akkor úgysem tudom rátenni a seggem

tehát ha beteljesül sorsom, a tiéd lehet
bammmeg!
ez tényleg kacsa!
a kis görbe nagyon édes! :o)
Vazz" Lum :o)))

más: enyém lehet ingyé" a rózsaszín kanapé???
nesztek, kacsaláb

látom már felosztottátok minden földi javam az adósságaim nem kellenek senkinek??
köszi.

Igyekszem jót választani, remélem lesz a Louisban raktáron, mikor megyek.
Biztosan teljesen oké a W2 is, de szerintem "A Klasszikusan Jó Motoroscsizma" az a SIDI Vertebra... szóval ha megteheted, szerintem azt válaszd.

jól vanna na.
bölcs túró master
mindenben törik a boka, ha törik...
nagy igazság!
egyetemes!
csinos
a másik választás Sidi Vertebra. Akkor Te inkább arra voksolnál ezek szerint.

Még nem volt a lábamon egyik se, jövő héten megyek Kecskemétre és felpróbálom a samponos lábbelit.

jó hétvégét perverzek
elnézem neked, mert lum-ot szereted
ehhh...
nekem a rósaszin kanapé kell!!! :o)))
most lebuktattál
Na mindegy
lum!
LX-é a farpofád!
Tomatóé a combod!
nekem elég a jackie!

tényleg szét leszel osztva!
kint van a meleg, oszt mész barátkozni mi?
Lum széttépnek ezek a melegvérűek
szeretem a kacsa combot
meg akarom nézni a békatalpad!