hát ez valszeg így is van. R6 csak 8000től kezd el tolni, bár ez a kissebb fogaskerék elől most sokat segített. Amit beszéltünk azt még tartom, bár most kicsit oda lett az oldala a kicsikémnek de kb 1 hónap és összeáll, akkor nyélbe üthetjük...
andrew rólad jut az r6 ról jut eszembe, tegnap jött egy pécsi srác kiprobálni a motort, hogy, kivittem neki egy murvás útra oszt hadmenyen a gyerek, mikor visszajött remegett a lába, leült és az első lába a bazdmeg volt . utánna végig azt hajtogatta hogy az R6 nem megy ilyet alapról.
Szevasztok!!
Nincs valakinek egy szendvicse ....a hétvégén elmotoroztam a heti koszt pénzt ......ha meg otthon kérek akkor lebukom
Lum......
Beszéltem Kozmaxxal, és Ő mondta hogy csak ideiglenesen vették le a bukó gombát mert kellet a teszt motorra
Még eggyesek a majrécsíkot koptatják, én a holnapi forgalmi vizsgámra készülök.
De a kettő nem is válik nagyon el. A mai gyakorláson jött egy srác 1000-es GSX-R-rel. Ő is most teszi le az A-t. Elmondása szerint a hétvégén Ő is kint volt a Hungaroringen. A gumija, és az oldaldeklije alapján rendesen mehetett. Jól mutatott a srác a gixeren versenyszerkóba, kukásmellényben.
Van már valami fejlemény? Nem irigyellek, rossz lehet nézni a sok motorost..
hiába teszed ki a kezed(a kocsiból), senki nem köszön vissza..
Többiekkel mi újs? Tgyene? Honda? Összeszoktatok már?
Közös gurulás a héten valamikor? Lumbergh, ha gondolod felülhetsz mögém!
Bár én a helyedben inkább Tomato mögé ülnék, lehet hogy a fazer kevésbé érzi meg a 2 embert..
tegnap elköltözött a husky nyiregyházára
üresen áll a helye, csak az álványt tettem vissza