Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8 kiló, azért már motort kapok?
mi sérült a telok, villahíd, lámpa kormány, kormánysúly, fék-kuplungkar, +tükrök, tankfényezés.
ez 8 kiló?
mondjuk nem te fizeted
szemre 8 kilót mondtak a kozzáértők. elég súlyos? a kárbecslés és a matek a napokban lesz
és még
de vki innen dolgozik a motorlineban is nem????
nem, a yamaha wörld ben a soroksárin.
hát lekopogom, de szerencsére anyira nem sulyos a sérülés(legalábbis a képek alapján) de majd jön kozmax és +mondja a télleges dolgokat.
de azért , peig csini volt a hangvilla.
ejjj nem szép látvány...kozmax hol dolgozik? jól tudom hogy a motorline-ba?(szentendrei úton???)
nnnna, a pix:
origon írtak róla 1 cikket...kapják be finoman szólva,ebből is csak még több pénzt akarnak....
húh Lum mákod van .
vigyázzatok magatokra baszátok meg örültek az autosok, nincsenek figyelemmmel semmire.(főleg a kamionosok )

apropó az uj unios jogsit hallotátok?
hmm 1re több a baleset 2napja 1 másik fórumozó társunkat kamion kapta el(windsurfers-aprilia rs),de szerencsére ő is jól van
üdv a dízses társaságnak.

szomorúan tudatom a t. egybegyűltekkel, h a mai napon egy figyelmetlen autós aktív közreműködésével sikerült átalakítani szeretett vasam fizimiskáját.

a történet a klasszikus. én egyenesen előre, autós szemből jön, megáll a kereszteződésnél,kiteszi az indexét, "szétnéz", majd mikor odaérek és esélyem sincs már megállni (nem egy eszeveszett tempó, mehettem vagy 45-tel), laza karmozdulattal balra befordul egyenesen elém.

erre én satu, majd megborítottam a gépet vmi isteni szikra folytán, elcsúsztam, és bumm, bele a kocsi oldalába. a vas elején ami lehetet az tört, villák meghajolva, oldalt végighorzsolva (a gomba sokat fogott rajta ) én meg igen jól megúsztam. nem volt rajtam rendes gatya, csak valami utcai, uh az leszakadt a térdemnél, és ott le is jött a plazúr. ezen kívül az ujjamat csaptam még oda, de a protektoros dzseki nagyon jól tette a dolgát. ha nincs rajtam, akkor most a bal könyököm tuti gipszben.

tanulság - senki sem lát minket, uh nem megbízni az autósokban, mert abból csak baj van. tanulság 2-MINDIG felöltözve motorozni! nekem kutya bajom nem történt volna, ha van még rajtam egy rendes gatyó. a dzseki meg a megmentette a karomat. egy könyöktörés nem katonadolog..

a motor most kozmaxéknál a szervizben, az autós szó nélkül elismerte a felelősségét, uh a biztosítóra várunk. az biztos, h több, mint egy hónapig nem mehetek motorozni , viszont legalább megúsztam pár karcolással!

okuljatok belőle, és mindenki vigyázzon magára, remélem hasonló témában nem kell több hozzászólást olvasnom. -

motochris - ha nem annyival megyek ebben az esetben, akkor nulla eséllyel tudom kicsúsztatni a vasat, és telibe verem a kocsit. ezt érdemes megfontolni a rekordkísérleteknél...

lum, a szomorú..

ui - képeket mellékelek, amint tomato átküldi őket. ja, és ezúton köszönöm neki a segítséget, a kozmax és a yamahawölrdösök gyors és pozitív hozzáállását és segítségét, valamint az aggódó telefonokat
Nem járt ma vki Csillaghegynél(cbf600-zal)??? Nem Motochris volt,abban biztos vagyok....
hali
hát nyomtam én is egy gurulást.
jól esett, csak a szél fújt nagyon. na de valamit valamiért.
lényeg hogy jó volt.
;)
JaB!

Régen én is olvastam ezeket a véleményeket, aztán kikopiztak, kinyomtattam, és elolvastattam motoros (versenyző) barátaimmal. Ha nem is mondtak ellent az ott leírtaknak, ők nem ezt a módszert választották.
Egyébként meg nekem ugyanúgy be kell "járódnom" mint a motor, és legalább a motor kímélése egy olyan visszatartó erő, ami visszatart az idő előtti száguldozástól.
Mert szívem szerint mennék mint állat.
Szép jó napot Májerek!

Most jöttem haza egy jó kis gurulásból. Asszem jobban éreztem magam mint a másnapos társaság.
Ma végre száraz úton napsütésben mehettem.
Nagyon király volt.
Még szerencse, hogy a bejáratós motort nem lehez annyira küldeni, mert 2 óra motorozás után már húztam volna 6-7 ezer fölé is, de még nem szabad.
Nagyon-nagyon jó a gép.
JA ÉS A LÉNYEG A PÓKVADÁSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Így érzem magam........ráadásul ÁRVÍZ KÉSZÜLTSÉGBEN VAGYUNK
Tehát a nap 24 órájában bármikor hívhatnak és menni kell akár hová
Szar a mai napom.........de legalább süt a nap
Néhány kép a klubtaliról
Hát még ez is visszatartott attól hogy megjelőljem Chuck Norrist

Egyszer visszaküldtek egy terminátort a jövőből, hogy megölje a még
óvodás Chuck Norrist. Aztán küldtek még hármat... · Mint utóbb
kiderült, Chuck Norris maga küldte vissza a terminátorokat, mert
emlékezett, mennyire unatkozott aznap az óvodában.

Ha Chuck Norris férfival kefél, az nem azért van mert meleg :
egyszeruen elfogytak már a nok

- Chuck Norris-t nem érdemes megütni... A betont locsolni kell.

- Egyszer látta valaki, hogy Chuck Norris az öklével törte össze egy
ember lelkét.

- Chuck Norris szájában a tej nem mer megaludni.

- Az óvodában Chuck Norrisnak pörgőrugás volt a jele.

- Chuck Norrisnak Luxor-a volt az ötös lottón.

- Chuck Norris egyszer bevert egy százas szöget egy vaslapba... a szemével

- A halál SI mértékegysége 1 Norris

- Chuck Norris képes kiinni a boroskólából a bort

- Chuck Norris olyan kemény, hogy elhajlik rajta a lézerkard
Nekem a legjobb Sztem követnetek kellene a példámat , és csak kólát inni sok-sok citrommal
Viszont nagyon álmos vagyok, és napközben aludni nem tudok
"napot!

nem, nem vagyok jobban. reggel mentem egy megbeszélésre, és hessegetni kellett a muslinca-rajokat a fejem mellől..

basszus..
reggelt mindenkinek!!!!

ugy érzem én ittam mindenki helyet, meg a jelenlévök is

remélem Ők jobban vannak mint én
Jó reggelt Műmájerek
ja én vagyok a műmájer én nem voltam sert inni mégegyszer nekifutok
Jó reggelt Májerek

Mindenki elszédült