8 kiló, azért már motort kapok?
mi sérült a telok, villahíd, lámpa kormány, kormánysúly, fék-kuplungkar, +tükrök, tankfényezés.
ez 8 kiló?
mondjuk nem te fizeted
hát lekopogom, de szerencsére anyira nem sulyos a sérülés(legalábbis a képek alapján) de majd jön kozmax és +mondja a télleges dolgokat.
de azért , peig csini volt a hangvilla.
szomorúan tudatom a t. egybegyűltekkel, h a mai napon egy figyelmetlen autós aktív közreműködésével sikerült átalakítani szeretett vasam fizimiskáját.
a történet a klasszikus. én egyenesen előre, autós szemből jön, megáll a kereszteződésnél,kiteszi az indexét, "szétnéz", majd mikor odaérek és esélyem sincs már megállni (nem egy eszeveszett tempó, mehettem vagy 45-tel), laza karmozdulattal balra befordul egyenesen elém.
erre én satu, majd megborítottam a gépet vmi isteni szikra folytán, elcsúsztam, és bumm, bele a kocsi oldalába. a vas elején ami lehetet az tört, villák meghajolva, oldalt végighorzsolva (a gomba sokat fogott rajta ) én meg igen jól megúsztam. nem volt rajtam rendes gatya, csak valami utcai, uh az leszakadt a térdemnél, és ott le is jött a plazúr. ezen kívül az ujjamat csaptam még oda, de a protektoros dzseki nagyon jól tette a dolgát. ha nincs rajtam, akkor most a bal könyököm tuti gipszben.
tanulság - senki sem lát minket, uh nem megbízni az autósokban, mert abból csak baj van. tanulság 2-MINDIG felöltözve motorozni! nekem kutya bajom nem történt volna, ha van még rajtam egy rendes gatyó. a dzseki meg a megmentette a karomat. egy könyöktörés nem katonadolog..
a motor most kozmaxéknál a szervizben, az autós szó nélkül elismerte a felelősségét, uh a biztosítóra várunk. az biztos, h több, mint egy hónapig nem mehetek motorozni , viszont legalább megúsztam pár karcolással!
okuljatok belőle, és mindenki vigyázzon magára, remélem hasonló témában nem kell több hozzászólást olvasnom. -
motochris - ha nem annyival megyek ebben az esetben, akkor nulla eséllyel tudom kicsúsztatni a vasat, és telibe verem a kocsit. ezt érdemes megfontolni a rekordkísérleteknél...
lum, a szomorú..
ui - képeket mellékelek, amint tomato átküldi őket. ja, és ezúton köszönöm neki a segítséget, a kozmax és a yamahawölrdösök gyors és pozitív hozzáállását és segítségét, valamint az aggódó telefonokat
Régen én is olvastam ezeket a véleményeket, aztán kikopiztak, kinyomtattam, és elolvastattam motoros (versenyző) barátaimmal. Ha nem is mondtak ellent az ott leírtaknak, ők nem ezt a módszert választották.
Egyébként meg nekem ugyanúgy be kell "járódnom" mint a motor, és legalább a motor kímélése egy olyan visszatartó erő, ami visszatart az idő előtti száguldozástól.
Mert szívem szerint mennék mint állat.
Most jöttem haza egy jó kis gurulásból. Asszem jobban éreztem magam mint a másnapos társaság.
Ma végre száraz úton napsütésben mehettem.
Nagyon király volt.
Még szerencse, hogy a bejáratós motort nem lehez annyira küldeni, mert 2 óra motorozás után már húztam volna 6-7 ezer fölé is, de még nem szabad.
Nagyon-nagyon jó a gép.
Így érzem magam........ráadásul ÁRVÍZ KÉSZÜLTSÉGBEN VAGYUNK
Tehát a nap 24 órájában bármikor hívhatnak és menni kell akár hová
Szar a mai napom.........de legalább süt a nap
Néhány kép a klubtaliról
Hát még ez is visszatartott attól hogy megjelőljem Chuck Norrist
Egyszer visszaküldtek egy terminátort a jövőből, hogy megölje a még
óvodás Chuck Norrist. Aztán küldtek még hármat... · Mint utóbb
kiderült, Chuck Norris maga küldte vissza a terminátorokat, mert
emlékezett, mennyire unatkozott aznap az óvodában.
Ha Chuck Norris férfival kefél, az nem azért van mert meleg :
egyszeruen elfogytak már a nok
- Chuck Norris-t nem érdemes megütni... A betont locsolni kell.
- Egyszer látta valaki, hogy Chuck Norris az öklével törte össze egy
ember lelkét.
- Chuck Norris szájában a tej nem mer megaludni.
- Az óvodában Chuck Norrisnak pörgőrugás volt a jele.
- Chuck Norrisnak Luxor-a volt az ötös lottón.
- Chuck Norris egyszer bevert egy százas szöget egy vaslapba... a szemével
- A halál SI mértékegysége 1 Norris
- Chuck Norris képes kiinni a boroskólából a bort
- Chuck Norris olyan kemény, hogy elhajlik rajta a lézerkard
8 kiló, azért már motort kapok?
mi sérült a telok, villahíd, lámpa kormány, kormánysúly, fék-kuplungkar, +tükrök, tankfényezés.
ez 8 kiló?
mondjuk nem te fizeted