Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva Motochris!!
Gurulunk ...................ha ilyen marad az idő
lökd az E-mail címed
Szokásos pillanatképek és a csoportkép fele:
Ez is azt mutatja hogy vannak véletlenek .Sejtetem hogy sokan voltak de hogy ennyien arra nem számitotam,hatodikán is ott leszek az tuti.
ha fel akarod, ugyis fel teszed, innen a drot másik végéröl ugy sem tudok tenni ellene
Úgyszintén.... Bár még mindig hihetetlen, hogy ennyi ember között összefutottunk.... Délután olvastam a motorblokk.hu-n, hogy rekord volt a tegnap, 737-en!!! voltunk ugyanis a Citadellán... Aki kihagyta, mindenképpen jöjjön május 6-án, szupi lesz!
felrakjam a másik két képet is???
Szegasztok!

Itthon vagyok újra!

Jim: a telefonban feltett vicces kérdésed még mindig a fülemben van.... hehe.... egyébként majdnem igazad volt!

Lum.: remélem sokat ittál a hétvégén, és találtál valamit ami elvonja a figyelmedet! Fézerkével mi a helyzet?

Én ma bringáztam egy komolyat, amolyan fel a hegyre, le a hegyről (50-nél tovább nem mertem engedni... volt így is épp elég becsoki ....... bazz", bringán az 50 is nagyon durva, főleg egy kb 50%-os lejtőn! )
Meg aztán volt mocizás is, mert adta magát a helyzet!
Na, a héten lesz valami közös közösködés, vagy mittomén, mert összejöhetne már egy gurulás!
Nem baj egyszer megbeszélünk egy szentendrei programt és körbe vezetelek titeket a városban.
ha tudsz tegyél fel egy két képet.
ÖRÜLÖK HOGY JOL SIKERÜLT,ÉS ÖRÜLÖK HOGY MEGISMERTELEK TITEKET
estét mindenkinek!

ilyen, hülye fejet vágni egy fényképen
a kis csaj akit, meg kért tomato, szét bénázta magát szerencsétlen, az űrtechnologiás fényképezötelefonos dobozkáján

amugy jo volt eggyet gurulni, igy melo után, csak nagyon rövid volt

Frenki megint, megjelent, és hozta a formáját
Szia!

Köszi a képeket, jók lettek nagyon... Igen, kimentünk, de nem a megszokott helyre, hanem egy nagy parkolóban ért véget a móka, utána mindenki ment a dolgára... Nagyon jó volt, de a városban sajnos most keveset mentünk. Csináltam sok jó képet....
itt van a még egy pár.
Szia Dorka!
Remélem épségben haza értetek.Kimentetek még Szentendrére is?
Itt vannak a képek.
Jó idő volt délután én is mentem egy pár kört.
Megvolt a szerviz is + jót kajáltam Kozmaxéknál / a Yamaha Worldbe/
Na jó estét!!!!!
A tegnapi bulit megúszva (hajnal 5-ig tartott) du. aludtam még eggyett. És 4-kor elindultam.
Lementem megint Velencére és mikor visszaértem hívott Kozmax, hogy menjünk gurulni ezért felszaladtunk (bazi nagy dugóba) Szentendre , Skanzen , Pilisvalami és Visegrád úton hogy megnézzük a Dunát. És vissza. Most értünk meg Nagyon jó volt
Hali Mindenkinek!

Este megint gurultam egy jót. Hiába, gyakorolnom kell. Egyre több a bogár a plexin, ez már a jó idő jele.
Meg, hogy meg kell tanulni egy kézzel motorozni, mert annyi motoros integettek, hogy a köszönések miatt alig tudtam két kézzel fogni a kormányt. Nagyon jó érzés, hogy mindenki köszön. Bár ezt néha autós közlekedésemben is tapasztalom, de ott sokszor ez eggyújasra sikeredik, és ez azért nem ugyanaz.
Sóval:Motorosok RULEZ!
Sztem is
horror filmeket énis...kör jó kör2 iszonyat szar ,átok tűrehető,fehér zaj isteni,barlang nagyon szar, fűrész1-2 kurva jó
Én imádoma horrofilmeket, a trűhrillereket, meg amin ijedezni lehet
A lövöldözős, mindjárt meghalsz, drogcsempész akciókat nem szeretem
az nem jó film..nincs se eleje se közepe se vége... a fegyvernepper jó film...
Én a világok harcát nézem Már sokadszorra
inaktivitást észlelek a klubban mindenki motorozik
Hi Kozmax

13.00.-ra megyek 1000 es szerviz
Na mégegyszer