Úgyszintén.... Bár még mindig hihetetlen, hogy ennyi ember között összefutottunk.... Délután olvastam a motorblokk.hu-n, hogy rekord volt a tegnap, 737-en!!! voltunk ugyanis a Citadellán... Aki kihagyta, mindenképpen jöjjön május 6-án, szupi lesz!
Jim: a telefonban feltett vicces kérdésed még mindig a fülemben van.... hehe.... egyébként majdnem igazad volt!
Lum.: remélem sokat ittál a hétvégén, és találtál valamit ami elvonja a figyelmedet! Fézerkével mi a helyzet?
Én ma bringáztam egy komolyat, amolyan fel a hegyre, le a hegyről (50-nél tovább nem mertem engedni... volt így is épp elég becsoki ....... bazz", bringán az 50 is nagyon durva, főleg egy kb 50%-os lejtőn! )
Meg aztán volt mocizás is, mert adta magát a helyzet!
Na, a héten lesz valami közös közösködés, vagy mittomén, mert összejöhetne már egy gurulás!
ilyen, hülye fejet vágni egy fényképen
a kis csaj akit, meg kért tomato, szét bénázta magát szerencsétlen, az űrtechnologiás fényképezötelefonos dobozkáján
amugy jo volt eggyet gurulni, igy melo után, csak nagyon rövid volt
Köszi a képeket, jók lettek nagyon... Igen, kimentünk, de nem a megszokott helyre, hanem egy nagy parkolóban ért véget a móka, utána mindenki ment a dolgára... Nagyon jó volt, de a városban sajnos most keveset mentünk. Csináltam sok jó képet....
Na jó estét!!!!!
A tegnapi bulit megúszva (hajnal 5-ig tartott) du. aludtam még eggyett. És 4-kor elindultam.
Lementem megint Velencére és mikor visszaértem hívott Kozmax, hogy menjünk gurulni ezért felszaladtunk (bazi nagy dugóba) Szentendre , Skanzen , Pilisvalami és Visegrád úton hogy megnézzük a Dunát. És vissza. Most értünk meg Nagyon jó volt
Este megint gurultam egy jót. Hiába, gyakorolnom kell. Egyre több a bogár a plexin, ez már a jó idő jele.
Meg, hogy meg kell tanulni egy kézzel motorozni, mert annyi motoros integettek, hogy a köszönések miatt alig tudtam két kézzel fogni a kormányt. Nagyon jó érzés, hogy mindenki köszön. Bár ezt néha autós közlekedésemben is tapasztalom, de ott sokszor ez eggyújasra sikeredik, és ez azért nem ugyanaz.
Sóval:Motorosok RULEZ!
Gurulunk ...................ha ilyen marad az idő