Hát igen....., volt személyi sérülés, kötelező lett volna a baleseti helyszínelés, hacsak nem kéred az ellátást a kiérkező mentőktől, akkor csak jelentés lett volna róla meg rajz (jó esetben de néha rajz se). Persze ha sérülésesre alakult volna ez hozta volna magával a minimum 3 hónapos eljárási időt és ezek után kerülne csak a biztosítóhoz ami megint vagy 3 hónap. Ez így egyből fél év és ugrott a szezon.
Elméletileg, ha korrekt lesz a srác akkor jól csináltad a dolgot, ha nem akkor meg kibújhat belőlled a és megküzdhetsz vele.....
nem akartam variálni, meg időt húzni, uh nem rendőrködtünk. ha baszakszik velem, akkor én is ki tok kefélni vele, mert rajtam pl volt személyi sérülés. van fényképem és kórházi leletem is róla (ma a család nagy unszolására bementem és megröntgeneztettem magam). a személyi sérülés, az ciki, nem pohi?
ha ő visszavonja, az aláírt "én vagyok a felelős"-t, akkor én visszavonom az aláírt "személyi sérülés nem történ"-t. emellett van 1-2 komoly ügyvéd ismerősöm, aki rá tud ijeszteni, ha meg ez sem számít, akkor önbíráskodok egy kicsit, és meglátogatjuk néhányan. komolyan. az inkorrektséggel kurvára ki lehet hozni a sodromból... ezt persze kérem kimoderálni 1ébként egyenes gyereknek tűnt a srác, tehát nem hiszem, h gond lenne, de persze semmiben nem lehetek biztos...
Persze: 06-70/3-373-554 , de figyelem majd a fórumot is. Olyan jó két vagy másfél héttel előtte kellene tudnom pontosan az indulás napját. Ha ez után van csak meg akkor már nem biztos, hogy tudok variáltatni a szolgálattervezeten.
A szembe levő épület lévő biztonsági őr meg még néhányan látták a szitut és gondolva erre, mondtam a Lumnak hogy kérje el az adatát, ha netán szükség lenne rá. Ez meg is történt.
Elméletileg, ha korrekt lesz a srác akkor jól csináltad a dolgot, ha nem akkor meg kibújhat belőlled a és megküzdhetsz vele.....
Sok szerencsét !
ha ő visszavonja, az aláírt "én vagyok a felelős"-t, akkor én visszavonom az aláírt "személyi sérülés nem történ"-t. emellett van 1-2 komoly ügyvéd ismerősöm, aki rá tud ijeszteni, ha meg ez sem számít, akkor önbíráskodok egy kicsit, és meglátogatjuk néhányan. komolyan. az inkorrektséggel kurvára ki lehet hozni a sodromból... ezt persze kérem kimoderálni 1ébként egyenes gyereknek tűnt a srác, tehát nem hiszem, h gond lenne, de persze semmiben nem lehetek biztos...
Ha lesz gurulás, az IWIW-en levő telefonszámon eérhető leszel??
Én meg este megyek melózni.....
Ne magadból indulj ki
Téged csak érdekből vinnénk ..........hogy "villogjunk" veled
Ha minden igaz ápr. 22-23 lesz egy 2 napos túránk a Szlovákokhoz, ha Kozmax ráér és megszervezi
Én csak akkor ha elférek valaki mögött