Hello Mindenki
huh én is hazaértem a tekergésből, teljesítettem a tervet mehet a moci az ezres szervizre.
Még egy százassal túl is csusztam. Mai etap kb 450-500 km
Sziasztok! Tényleg! Karmihoz hasonlóan még én sem rendelkezem csak "B"-s jogsival, de nálam már csak a forgalom van hátra. Pohi és illetékesek! A kérdés: Szerinted mi a legméltányosabb bünti, ha így fennakadok egy rendőri "szerven" Amúgy nincs pontom, priuszom, meg munkám szorosan az autóvezetéshez kötődik...
Jövő hét szombaton újra megyek forgalmi vizsgázni és akkor már remélhetőleg nem lesz akkora blama, mint ma. Ma ugyanis a melóhelyemtől 800m-re buktam meg a forgalmi vizsgán egy egyszerű balfékség következtében, ott, ahol évente 77szer elmegyek és elméletileg baromira hazai a pálya. Elképzelhetitek, menniyre b...sz szíjjel az ideg... Már mérhetően 6 órája történt, de még huppog az agyam.
Én is most nemrég értem haza egy lighos gurulásból.
Nagyon jó volt.
Ez (bizonyos értelemben) jobb mint a szex. Ahogy megjöttem 10 perc mulva újra kedvem volt gurulni.
Viccet félre, tényleg csodás. Sütütt a nap kellemes meleg, rengeteteg motoros az úton, és mind int.
Még nincs jogsim, addig csak az ismerős kapitányság körzetében "gyakorlok a vizsgára", de utánna jó lesz messzebb tekeregni.
Remélem mindenkinek legalább ilyen jó napja volt és épségben hazaérkezett!
én pedig dolgoztam
foka ha gondolod holnap bele fér egy 1000szerviz
huh én is hazaértem a tekergésből, teljesítettem a tervet mehet a moci az ezres szervizre.
Még egy százassal túl is csusztam. Mai etap kb 450-500 km
Először a boxutca végén, ahol be lehet jönni a ringre
Aztán. aztán a másik végén...
Volt vki kint?
Jövő hét szombaton újra megyek forgalmi vizsgázni és akkor már remélhetőleg nem lesz akkora blama, mint ma. Ma ugyanis a melóhelyemtől 800m-re buktam meg a forgalmi vizsgán egy egyszerű balfékség következtében, ott, ahol évente 77szer elmegyek és elméletileg baromira hazai a pálya. Elképzelhetitek, menniyre b...sz szíjjel az ideg... Már mérhetően 6 órája történt, de még huppog az agyam.
Nagyon jó volt.
Ez (bizonyos értelemben) jobb mint a szex. Ahogy megjöttem 10 perc mulva újra kedvem volt gurulni.
Viccet félre, tényleg csodás. Sütütt a nap kellemes meleg, rengeteteg motoros az úton, és mind int.
Még nincs jogsim, addig csak az ismerős kapitányság körzetében "gyakorlok a vizsgára", de utánna jó lesz messzebb tekeregni.
Remélem mindenkinek legalább ilyen jó napja volt és épségben hazaérkezett!
Csak az a baj hogy UTÁLOM az aznaposságot
Ma olyan 10 körül megyek a Kozmax-ékhoz,......... ha valakit érdekel
Biztos ezren lesznek ott
Legközelebb hívlak (az iwiw-en levő számodon)....igérem
Holnap én csak de. motorozok de. bemegyek a Kozmax-ékhoz
Kawanyu
Nem megyek a ringre
Nem Bkv... kizárólag oda és vissza (értsd: haza és melóba)
Miért is???
te ma vonatoztál?
Holnap lessz vmi közös gurulás én kb 12-től mennék benzint pusztítani
A keddi túrát ismételtem meg de sajnos egyedül ......nem volt velem a Lum..barátom