Lum nagyon sajnálom ami veled történt de a lényeg hogy TE ép bőrrel megusztad leszámítva a
térdedet.
Most jön a neheze a biztosító. Az egy különleges állatfaj , nekem 4és fél hónapra fizettek pedig
vétlen voltam és mindenki mindent elismert tanu is volt és mégis.
reménykedj hogy azóta javult a helyzet.
hy! Motoros elvtársak!
Segítségeteket kérném nagyon fontos lenne!
Szakdolgolzatot irok és kellene egy bizonyos fizikus akit ugy hivnak hogy Becker.
Életrajzot kell szerezni rolla de nem találok sehol semmit.
a munkájával kapcsolatos dolgok kellenének.
ha tudtok bármilyen infot rolla elörre is köszönöm!
Olvastam anno. Láttam a képeket is a névjegyedban. Elég ilyesztően festett a szitu.
Ezzel együtt örülök, hogy te magad tudtad a képeket feltenni. Még mindig sokkal jobb, mint nekrológot olvasni.
Egyébként mielőtt a fórumot kezdtem olvasni épp a következő cikket találtam: baleset
Ezek után, mindenkinek örülök, ha személyesen számol be az "élményeiről".
Hát most sajnos több időd fog jutni a vállalkozásodra ........., de végül is lehet ez nem is rossz, mert fellendül és annyi pénzed lesz mint a pelyva, megvehetsz 5 motort is egyszerre....
Holnap reggelre zuhit mondott, de délutánra erős napsütést. Remélem így lesz és akkor megint mehetek mocival dolgozni. Asszem visszafogom magam én is kicsit, látva mi lett Lummal, pedig ő sem ma kezdte már......
Első rémületemen túl annak örülök, hogy Te magad írtad le a balesetet, és tanulságait.
Ma volt az első igazi motoros napom és sajnos én is észrevettem (megúsztam gond nélkül), hogy nem csak rajtunk múlik a biztonságunk. A bunkó, figyelmetlen (én 22 éve vzetek) autósokra gondolok.
Azonkívül, hogy végtelenül sajnálom, ami veled történt (hiszen te voltál az egyik Fazeres mentorom), nagyon örülök, hogy "ennyivel" megúsztad.
A tanulságokat, figyelmeztetéseket (védőruha, sebesség) nyomatékosan minden motoros figyelmébe kellene ajánlani.
Mégegyszer: örülök, hogy itt vagy, a többi pótolható, javítható!
még 2003 ban haverom elcsusztatta a 750 es gixxert(99-es).
jobb oldala teli kuka+az első felni is, első teló, fejidom+konzol, tükör index, a hátsó idom is elrepedt.
és ennek volt a jav költsége a motorradban 720 e ft.
plusz vlasu féktárcsák, dekli, gombák, plexi.. persze kozmax majd megmondja pontosan, de számolj mindent gyári áron cserével. a műszerek 150, a tank 200, villák 40/db, féktárcsa szintén, etc..
sajnálattal látom hogy ismét bizonyitottak az autosok.
nekem multkor szerencsém volt mert valami azt súgta hogy fékez, mert ez nem fog megállni és úgyis volt. legszívesebben lerúgtam volna neki a tükröt!!!!!!!!!!!! hisz úgysem használja.
irigylem öket
de ellenben én már bobiskoltam egy fél orát