Lumbergh bátyó!!!!!!! Mi az Isten????? Ki volt az??? Széjjelbasszuk a fejét a majomnak! Mármint annak a vakegér agyatlan autósnak! Gyűlölöm az ilyet!!! Én egyébként minden nehezen belátható kereszteződésnél, és ilyen problémás torkolatoknál kibaszottul lelassítok, mert nagyon be vagyok szarva a hülye gyökerektől! Hangsúlyozom, az ilyenektől kifejezetten félek! Nem magamtól, hanem a figyelmetlen közlekedőktől! Sajnos sok ilyen van....
Nagyon szívás ami történt, nem szép a szegény Fazer.... nem mondom, hogy rendes állapotában nagy barátja voltam annak a khmm... khmm.... motornak, de így látni nagyon szomorú! Viszont!
Téged így látni (életben vagy, és megvan minden fontos végtagod, és a bőröd nagy része is megmaradt... ) nagyon jó! Nem szívesen jártam volna a kórházba látogatni! Szóval jó, hogy a fontosabbik tényező, a motoros, azaz te megvagy! És jól csináltad a borulást, gratula! Komolyan! Jó, hogy csúsztattad a gépet! Szegény Fazer.... Nem akarod lecserélni valami jobbra? Na jó, nem poénkodok....
Ápoltasd magad egy ideig otthon, a "nővérkével"!
Lum: Sajnálattal olvasom, hogy mi történt és örülök, hogy ilyen jól megúsztad.
Mihamarabbi jobbulást neked és a gépnek is!
Srácok ma már a második ilyen esetről hallok. Úgyhogy nagyon óvatosan, a hasonlóan kritikus részeknél pedig inkább lassan és mindig felkészülve mindenre!!!
Mert bizony ha Lum nem 45-el, hanem 80-al megy, mondván, hogy úgy is elsőbbsége van, akkor lehet, hogy nem írna ebbe a topicba. Lehet, hogy lassabb tempónál úgyanúgy nem tudsz elkerülni egy szitut, de sokkal kisebb a baj ha megtörténik!
Vigyázzatok magatokra! Szép időt és széles utakat!
Nagyon szívás ami történt, nem szép a szegény Fazer.... nem mondom, hogy rendes állapotában nagy barátja voltam annak a khmm... khmm.... motornak, de így látni nagyon szomorú! Viszont!
Téged így látni (életben vagy, és megvan minden fontos végtagod, és a bőröd nagy része is megmaradt... ) nagyon jó! Nem szívesen jártam volna a kórházba látogatni! Szóval jó, hogy a fontosabbik tényező, a motoros, azaz te megvagy! És jól csináltad a borulást, gratula! Komolyan! Jó, hogy csúsztattad a gépet! Szegény Fazer.... Nem akarod lecserélni valami jobbra? Na jó, nem poénkodok....
Ápoltasd magad egy ideig otthon, a "nővérkével"!
Gratulálok a vashoz. Nosztalgiával nézek az első szerelmemre.
Széles utat, sok benzint és balesetmentes közlekedést kívánok!
Na jól van..............Te holnap dolgozól..........Mert én GURULOK egy nagyot
gratt a mochoz csak vigyázz, nehogy ugy járj mint lum.
amúgy télleg gyönyörű az a H betüs embléma, csak a madárinfluenzás tyúltollakat kéne lekaparni, és egy korona köré
valahogy így:
Remélem sok baleset mentes km-d lessz
A "H" betűket pirosan írtam, de nem színeződtek be...
Mindegy, vegyétek úgy, hogy pirosak!
Na üdv nektek, megyek leheverek, mert kissé kivagyok.
Olyan mélyeket pislogok, hogy csak na...
Hűdejó
Hogy otthagylak
Hehe fekete a blokkom...
????
Na passzolok kép ügyileg.
Megpróbáltam mms-ben átküldeni egyet, de valamiért nem viszi a gép...
Mostmár télleg csak holnap tudom felrakni.
Nekem is tetszik........csak az a H...betűs felirat valahogy .......................
nagyon tetszik
Először is! LUM: Örülünk, hogy egyben vagy és, hogy meg úsztad "komolyabb" sérülés nélkül!
Szóval egyébként, mint látjátok haza értünk...
kb így nézhetek ki:
Csináltunk pár képet, de a Blútúszt kinthagytuk a négykerekűben, úgyhogy csak holnap tudom felrakni őket!
Mihamarabbi jobbulást neked és a gépnek is!
Srácok ma már a második ilyen esetről hallok. Úgyhogy nagyon óvatosan, a hasonlóan kritikus részeknél pedig inkább lassan és mindig felkészülve mindenre!!!
Mert bizony ha Lum nem 45-el, hanem 80-al megy, mondván, hogy úgy is elsőbbsége van, akkor lehet, hogy nem írna ebbe a topicba. Lehet, hogy lassabb tempónál úgyanúgy nem tudsz elkerülni egy szitut, de sokkal kisebb a baj ha megtörténik!
Vigyázzatok magatokra! Szép időt és széles utakat!
én is ilyen akarok lenni ha nagy leszek
Nem bírod a -t....aki éjjel legény, legyen legény nappal is