Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Versal!

Köszi a leírást.

Tunulságos.

Nekem a múlt héten volt a "C" forgalmi vizsgán. Bár sikerült, de az első alkalommal, mikor a teherkocsiba beültem gyakorolni, nekem is volt egy hasonló hibám. Szerencsére akkor még csak az oktató szólt rám. Én is nagyon dühös voltam magamra, mert régóta vezetek "B"-vel, és tudom, hogyan kell kanyarodni, de valószínű, hogy a nagy kocsi kezelése (másik kocsi volt mint amin a rutinon vizsgáztam), az egész szitu kicsit bekavart.

Remélem jövő héten abszolváljuk a vizsgákat!
Pohi! Menniy zseton a bünti?
szépjóestét
Kishapsi!

Ezt most úgy képzeld el, hogy (nagyon durva szemszögből):

Elkapnak ittas autóvezetésen, de te buszsofőr vagy és dolgoznod kell és közben repülőgépre akarod letenni a jogsit........

Egyértelmű, hogy csak "B" kategóriással nem közlekedhetsz, a többi mehet
Szia kishapsi!

Szerintem a "C" mehet, mert csak az "A"-tól vagy eltiltva.......
Érdemesabb kivárni a jogsit, mert így ha megbuksz ugrik az egész szezon meg egy kis $ is......
ahogy én is

pohi lenne egy kérdésem, most ugye engem eltiltotak A kattól, az azt jelenti hogy az eltiltás ideje alatt semilyen jogsit nem tehetek le? vagy csak az a A katot nem, és mondjuk a C-t igen?
Ááá köszi! pont most írtad... Hát aggasztó...
Pohi válaszát megkerestem, csak az nem derült ki, hogy tegyük fel ha még nincs meg, a jogsi papíron sem, akkor remélem nem tiltanak el a B-től vagy esetleg az A tól egy időre!?
Versal!

Hát annyi lenne a következmény, hogy feljelentenek engedély nélküli vezetés miatt és egy ideig fújhatnád az "A" jogsis álmaidat . A "B" az megmaradna......
Hát Karmi, ez egy nem túl címlapszerű, de annál idegesítőbb forgalmi vizsga bukca volt. Egy egyirányú utcában haladtam, amikor megszólalt a "belső hang" a jobb fülemben, hogy a következő lehetőségnél balra. (mondta ezt a v.biztos a rádión). Én meg békanyarodtam a következőnél 30m múlva, mert nem volt behajtani tilos, ellenben amiről kanyarodtam az egyirányú volt, és én meg nem húzódtam ki a bal felére... Csak úgy a jobb feléről a közepére, és ott körbe néztem aztán uccu neki. Velem bukott a szerencsétlen vizsgatársam is, aki meg szerencsétlenségére követett a rosszban. Nem izgultam csak éppen hogy, mert a kezelési varázs zöme már az ez idényben kizárólag városban megtett 1300km után elillant.
Ha nem lennék ott ennyire ismerős, akkor könnyebb lett volna lenyelni a békát, de pont ezért haragszom magamra rendesen. brrr...
Szia! Versal!

Én is csak a forgalmi vizsgára várok, ami, ha minden igaz 4-én kedden lesz. Nagyon szeretnék túl lenni rajta. Persze sikeresen.
Tényleg, ha nem vagyok indiszkrét, nálad mi volt a baki?

Tudomásom szerint a mi esetünkben jogosulatlan járművezetés lenne a verdikt, ha lebuknánk.
Egyébként, ha sikerülne a vizsga(nk), de még nincs meg a jogsi, ezt az esetet kérdésemre Pohi, ~1 hete kifejtette. Ha van energiád keresd meg. Érdemes. Innen is köszi neki.

Remélem egy hét mulva sikeres vizsgáinkon túl, már a közös gurulásról beszélünk!
Kozmax: körvonalazódik az a 2 napos túra?
Jó mulatást
Köszi
Az útvonal lemaradt megpróbálom mégegyszer
358-1480 118mellék vagy 0630-5154443
Szia Kozmax

Kit hívjak ha tudok menni ez még reggel eldől. Néhány kép és a mai nap utvonala. Balatonnál csatlakozott hozzám egy barátom.
Az az érzésem, hogy nagyon jóó sztori lesz
jora ne számits
Köv.szombaton bemegyek hozzád, és elmeséled majd
A köv.héten minden nap, reggeltől-estig melózok
maradando, de van régebbi storim is rola
Arra legalább 2 hetet várhatok!!!!
Addig el ne feletsed!!!!!!!
NO COMMENT!!!

ha össze futunk akkor majd szoban
Meséljél!!!!! Erről lemaradtam basszus
sajnos igen