Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

wiwesek!

http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8703569

nem mertem bejelölni...
jesszum, most néztem, túl sokat beszélgetek az asszonnyal.. pont úgy érvelek, mint ő
mekkora lelke van ennek az embernek... az utolsó meghívójával...

tomato jön neked egy sörrel. meg nekem is, mert csak. és kész.
Ja és bocs, hogy csak most, de aludtam........
Tomato !

Meghívtalak az iwiw-re (az utolsó meghívómmal ), jó keresgélést!
Lecsó sajnos biztos hogy nem jön
Setopp se jön , hanem tgyene jön de késik
Kozmax jön de késik (fél nyolc-nyolc)
Én megyek de én már előbb ott leszek, mert viszi nejem a gyereket szinházba és közben engem kitesz a "könyvtár"-ba
De az is lehet hogy tgyene még időbe hazaér és eljön értem
én 7-f8-ra ott vagyok!

kozmax jelezte még részvételét, valamint kavabéb késve. lecsó is mondta, h jön, de ilyen esőben érthető lenne, ha nem lenne kedve többször szarrá ázni..

családias kis klubtali lesz ez..
Lum.............
Ma este hányra jössz le????
És ki az aki jön még????
de. én vagyok a nagyfőnök, a kisfőnök, a titkár, a sales csapat, a tanácsadói osztály, a helpdesk, a pénzügy és néha megkérem magamat, h ugyan dobjak össze egy kávét

mindig azzal villogok, ami a leg (mű)májerebb
dicsak nem góré vagy?
nem túrát terveztünk, nem is voltunk felöltözve. csak tomato kijelentette, h itt van 10 percen belül. én a kolléganőmnek elmagyaráztam 7,5 perc alatt, h mit és hogyan csináljon egy 30 munkalapos táblázatban, és rámosolyogtam, és közöltem vele, h nekem most motoroznom kell kicsit megdöbbent, mert előtte épp a munka fontosságát ecseteltem, de nem mer szólni
igen. pedig rájuk húztam a kormányt, de elmentek...
én voltam egy yamaha bulldog, meg egy gixer ment előttem épp velencéről jöttünk vissza tomatoval, csak ő lecsatlakozott korábban családozni! kicsi a világ!!
nincs meghívóm, pedig odaadnám. Annyit kunyiztad már.
szerintem én most nem megyek klubtalira, mert beteg vagyok. Nem úgy.
Na jó úgy is .

Setopp számát ha megadja valaki, akkor lenne neki egy ajánlatom. Állásajánlat a cégnél!!! mielőtt beszólnátok, gonosz népség.

Terhes a kolléganőm. Nem, nem tőlem. És felveszünk valakit. Hátha érdekli, a múlkor sokat panaszkodott, hogy sokat kell dolgoznia, nálunk meg minden oké, happy stb.

jó ivászatot , utána meg jó -t.
Szia Tomato!
Szerintem érdemes körülnézni ezen az oldalon: http://www.hein-gericke-store.com/wShop/
Egy motoros ismerősöm ajánlotta azt mondta jobb mint a Louis és Bécsben van üzletük.
Gratulálok az új motorodhoz! Gondolom nagyon jól jön az sok lóerő. Írhatnál pár szót mivel másabb vezetni mint az FZ6-ot. Én tegnap kivettem a dobból a tompítót. Hát.... eléggé rendeset ordít.
KARMI!!!!
Na mi van?????...mejött már a VAS???

Ja és ha tud valaki meghívót küldeni az IWIW -re, azt megköszönném!!!
tomato.2@vipmail.hu
ehhez annyit, hogy egy hete elsejére 11 fokot írt...
na mindegy. így tuti megyek!:O))
fene azt az uri jó dolgotokat. túráról vissza. még akkor mentem haza melóból...
Szóval engem senki nem hív meg az IWIW-re

Jól van........meg jegyeztem.......

este ki jön a Beszkártba??????
persze mert én időbe leborítottam az Egér útról a Fehérvári útra, az uszoda felé.
De bizt6os Ő volt mert a körül jöttünk vissza a túráról
téged nem is láttalak! :o))
KÉK SZÍNŰ SMILEY-T akarok YAMAHA
igen Túró ..Ő volt?.....csak én mindig lemaradok .....meg beugrottam a lányom edzésére megnézni hogy, hogy halad.