Mi van az összetört motoroddal? Totálra vették?
Mert a képek alapján annyira nem tünt vészesnek, de gondolom Kozmax-ék szakértő szemmel nézték át.
Egyébként egy másik/új motor választás bizsergetően jó érzés, még ha nagy megfontoltságot is igényel. Tudom, én hónapokig őrlődtem, de az is jó volt.
A CBR600F egy nagyon jó moci. Én kezdésnek féltem tőle, de a te gyakorlatoddal nem lehet vele gond. CBR600F
Legjobb barátomnak ilyen gépe van. én is mentem vele, nagyon jó. Csak a hangvillák hiányoznak az oldaláról .
Ha még nem próbáltad a gépet, megpróbálhatok egy talit összehozni.
Ha pedig (amit nagyon remélek) mégis a FZ6- nál mardsz, szívesen leírom meddig sikerült leszorítani az árakat.
munka van, csak kedvem nincs hozzá asszony meg távol. cbr meg közel áll a szívemhez. bár amikor azt mondtam a leánynak, h az a szívem csücske, meg kellett magyaráznom neki, h van egy kis csücsök, meg egy nagy, és természetesen az övé a nagy
holnap lesz a szemle, akkor mondják meg az okosok, h mi a pálya. 1ébként lefoglalóztam már a következő fz6-ot , és ha a biztosító kifizeti azt, amit kiszámoltunk és a tpasztaltabb mókusok alapján reális, akkor nem is fogok talán bukni jelentőset.
kopp-kopp-kopp.. nem vagyok babonás, de ennyit most megér..
ha kell, holnap én is el tom hozni, ugyebár ott vok a szomszédban. és úgyis megyek YW-be kárszemlét szemlélni, uh be tom dobni a skacoknak, nem kell motoron vinned. he?
Már beszóltam az oldalért felelős nagytestvérnek is, csak türelmetlen vagyok!
Nektek működik a "pirossal beírós" ikon?
Ugyanis nem tudtam kellőképp kiemelni, hogy Lum druszám nem jó modell felé kacsingat...
Mert a képek alapján annyira nem tünt vészesnek, de gondolom Kozmax-ék szakértő szemmel nézték át.
Egyébként egy másik/új motor választás bizsergetően jó érzés, még ha nagy megfontoltságot is igényel. Tudom, én hónapokig őrlődtem, de az is jó volt.
A CBR600F egy nagyon jó moci. Én kezdésnek féltem tőle, de a te gyakorlatoddal nem lehet vele gond.
CBR600F
Legjobb barátomnak ilyen gépe van. én is mentem vele, nagyon jó. Csak a hangvillák hiányoznak az oldaláról .
Ha még nem próbáltad a gépet, megpróbálhatok egy talit összehozni.
Ha pedig (amit nagyon remélek) mégis a FZ6- nál mardsz, szívesen leírom meddig sikerült leszorítani az árakat.
na itt hagyom a díszes társaságot, és visszatérek a papírjaimhoz
Biztos sok a munkád, meg az asszony megint ott ül az öledben...
DE! Elírtad az előző hozzászólásod!!!!!
VÉLETLENŰL CBR600f-et írtál!
Helyesen így írják: CBF600 N!!!!!
de akkr már mér nem vmi nagyobat?
ha már a hangvillánál maradsz akkor egy fjr1300?
kopp-kopp-kopp.. nem vagyok babonás, de ennyit most megér..
De KÖSZI
még jobb lenne, ha kibuggyannának a dús keblek a fodros ujjú ruhából, és egyszerre 8 korsó sört cipelne
Trafipax