Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi van veletek????
Csak én dolgozok????......vagyis nem
Majors: oké, nincs gáz, főleg nem egy szimpi Hondással ( ). Én is azt hittem hogy teljesen lábujjhegyen vagyok a lábtartón (én még utcán sem szeretem a nagyon gagyin "lelógós telitalpas" lábtámasztást, mert szarul néz ki ), és a mai napig nem nagyon tudom, hogyan lehetnék méginkább lábujjhegyen ahhoz képest ahogy eddig voltam, mert úgy tűnik, akkor már nagyon gyenge lenne a stabilitás, de ki tudja... a tények azt mutatják, hogy még egy kicsit lehet rajta alakítani. Meg hát ez túramotor, és azon kívül hogy alacsony a lábtartó a pályázáshoz, kicsi a bütyök is. Legalábbis sportmotorokon sokkal hosszabb van, tehát az megenged némi "lelógást" a lábnak, ha jól érzem, de ki tudja? Nehéz ügy... Mindegy, én így szeretem ezt a mocit, ahogy van. Illetve... úgy szeretem, ahogy lesz! Leo kipuffal és Hyperpro rugókkal!

Na písz, mentem aludni!
Jo estét mindenkinek!!!!!!!!!!
Nyertem 3600 ft-ot!
Ebből simán veszek még egy csizmát.... a kínai piacon
Akkor ezért vettél csizmát
Az enyim sokkal hihetőbb
Tomato: Szombaton nyertem a 6os lottón!!! 4 találatom volt.. király
Ne vedd komolyan amit írtam
Nekem akkor ért le elősször amikor a mátrában egy szűkebb balos kanyarban kevésnek tartottam a tempót és pont a kanyar közepén "bedöntve" akartam visszaváltani. Na itt nagyot kopott a csizmám, mármint az orra Így utólag nem is értem minek akartam pont ott visszaváltani, de egy tanulságos eset volt számomra. Azóta mint a nagyok csak a lábújhegyem van a kanyarokba a lábtartón
Na mi van???????????????????
Mindenki punnyad?????????????
Persze elfáradtatok a sok munkától ...A fizetéseteket úgyis hozzám utalják
Ja és mellesleg én vagyok az ötöts lotto nyertese

És én leszek az, aki mindenkit meglátogat...
Én ehhez nagyon vizuális alkat vagyok
Szeresd a fenyőket, testvér! Akkor nem fognak bántani!
majd visszük nektek a sütiket meg a pályanappról a felvételeket hogy hogy döntögetett mindenki, ti meg majd sirtok
Nem baj..............1 kórterembe leszünk és ha a kezem épp marad, akkor csocsozunk
A carving jobban megy...
Az egykerék nyárra jobban fog...
Lehet nyár végére már előre köszönnek a balesetin...
ment annyira a "CARVING" technika mint az egykerék???
Én már úgy nyomom. Most is voltam Donovalyba csak hogy memorizáljam a kanyarokat
ok, a mostani 4 napos alkoholtúra ki is készítette a gyomromat. Ismét szoknom kell a szilárd táplálékot.
Az nem törvényszerű hogy "nagyon"
Majd vigyázzunk rád.
Méghogy ugratni a síelésnél..........ilyen térdekkel.......inkább motorral
En is mondtam szivesen jarok ide, de amikor te is az anyazzas temaval jossz, mert eppen az a legjobb meg az agyonverunk tema :) hat no comment.

Hanyad eves vagy? :D akkor egy kicsit baszlatnalak a slager evfolyam/targy temaval :D
tomato: félek ha 15én jövök nagyon be kell rúgjak veletek
Kawabééb: jó volt az a síelés ennek ellenére. Miután a fenyőfa "végzett" velem és az ugrató (éppen ugratni indultam) is dobott rajtam egy hatalmasat kb. 2 percig fel sem tudtam állni a röhögéstől
Semmi komoly. Szeretném ha maradnál, és barátok lennénk! Tényleg!
Jézus szeret téged, tudod!

Ja igen, ELTE jogi kar. Most ez a menő, meg egyébként is a kulturális antropológiára meg a gyógytornászra nem vettek fel. A kertészmérnöki meg betelt .

Hülyék, ide írjatok! Mindenkit szeretettel várunk!!!!! Naponta elfogyaszt az ember egy-két ilyet és erősebb lesz az immunrendszere, jobb mint a Bifidus essensis!

Na de már tényleg mennem kell! Holnap jövök! Décé, vigyázz magadra! Nélküled üres a fórum!!!!
Tegnap megis kiadkadtal :) msot akkor hogy van ez.
mire jarsz tesi rekreacio-muvelodesszervezo vagy kulturalis antropologiara? :D komoly palya! nagy karrier.Varj vagy jogra jarsz?Most az a meno :)
Azért nagy májer vagyok... legutóbb a Szász Marcinak sikerült olyat, hogy 8 általánossal felvették egyetemre
Proletárok előreeee! Munkásököl vasököl, odasujt ahova köll!
Majd gyere klubtalira, jól van kismókus?

Na mentem, mára még sok a program. Vagy ahogy dc barátunk írta volna ugyanezt: nNam etnem már,a m égsoka prrgoram.
GONOSZZZZZZZZ
De tényleg nem idegesít, szerintem mókás a srác! Na további szép délutánt!
Szerinted zavar?
élvezem!