Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kezd meleg lenni
Oké, ez rendben van. Kawabéb meg épp motorvásárlás előtt áll (valamit mindenképp fog most már venni... ) és ehhez jó alap ha legalább a ruhák megvannak, és nem akkor kezd neki a keresgélésnek, így okés, ugye? Nincs baj, csak nagyon egy kalap alá vettelek a miszterrel, aki tényleg egy hatalmas gyökér

Akkor bocs, nem kell megijedni, nem vagyunk mi apácák... akarom mondani nem vagyunk mi durvák, meg "szihopaták", meg semmi!
Csak misztert utáljuk, de az alapvető mindenkinél tehát nem nagy cucc....
nem bántottál senkit .....hidd el
így van, és ha ezt "elnézést kérés"-nek vesszük, akkor eltekintünk a kollégánk korábban említett negatív hangvételű válaszától is, és lehetőséget kapsz a beilleszkedésre.
de tervei és céljai vannak, melyek felé elkezdett szépen haladni!!!
Nem úgy értettem, hogy minek csizma,,, mert énis csizmában motorozok,, csak láttam Kawagirl adatlapját és nincs motorja, se jogsija, és megkérdeztem, hogy minek a csizma? De nemakartam ezzel senkitse megbántani,, mindegy,...
tomato - tomato!!!
te valóban értesz a zavarkeltéshez
örülök, hogy nem kromofaggal :P
csak hogy melegben is jól csússzon ....és meglegyen a viszkozitása
vagy brigéciollal. Választhatsz melyik illata tetszik jobban.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Csakis 10-50-est használunk
dolgozzak még a poénon??
Ti SAE 10W-40-nel locsoltok
Köszönjük a jónapot és Neked is kívánom, és kegy thaimasszázst is
ne politizálj! Ez nem az a topic.
merészelheted magadra venni. Ja, és konvojban megyünk majd.
Szasztok ti! (csak így eccerűen!)

Márc. 15-én muszáj valami felvonulást (átvonulást, stb) csinálni közösen! ! !
Egyébiránt nincs semmi mondanivalóm! Tegnap kicsit berágtam pár parasztra (dc46 vagy rc46 vagy nemtommár hogy kicsoda, meg a többiek... lásd a tegnap esti uccsó két h.sz.-omat. Minek kell okoskodnia itt a sok hülyének?! ) De már mindegy, nem érdekel. Épp kigyógyulóban vagyok egy "dáthából" meg jön a tavasz, tehát minden szép. Vagy nem. Na mindegy. Jó napot nektek, ti!
igen, megértettem
az könnyen előfordulhat

Meglepnél, az biztos ha kölnivel kezedben állnál a kapuban
(merészkedtem írásod magamra venni, közös beszélgetéseinkből merítve )
látod, megjött a többi hang is.

Köszi Tomato a passzív támogatást.
Lehet hogy csak húsvétkor lessz motorozás
Majd leugrom Kaposvárra és meglocsolok minden szép lányt (meg asszonyt)
és én is, ööö mi is. A pszihológusom is megmondhatja.
áj szí
én egyedül, de ismerem a többi topiklakót, és ilyen témában bátran nyilatkozom a nevükben. (Egyébként meg megszoktam a társas fogalmazást a cégnél.)

Bocs, ha előző, vagy jelen válaszom bármely része megbántott volna.