Oké, ez rendben van. Kawabéb meg épp motorvásárlás előtt áll (valamit mindenképp fog most már venni... ) és ehhez jó alap ha legalább a ruhák megvannak, és nem akkor kezd neki a keresgélésnek, így okés, ugye? Nincs baj, csak nagyon egy kalap alá vettelek a miszterrel, aki tényleg egy hatalmas gyökér
Akkor bocs, nem kell megijedni, nem vagyunk mi apácák... akarom mondani nem vagyunk mi durvák, meg "szihopaták", meg semmi!
Csak misztert utáljuk, de az alapvető mindenkinél tehát nem nagy cucc....
így van, és ha ezt "elnézést kérés"-nek vesszük, akkor eltekintünk a kollégánk korábban említett negatív hangvételű válaszától is, és lehetőséget kapsz a beilleszkedésre.
Nem úgy értettem, hogy minek csizma,,, mert énis csizmában motorozok,, csak láttam Kawagirl adatlapját és nincs motorja, se jogsija, és megkérdeztem, hogy minek a csizma? De nemakartam ezzel senkitse megbántani,, mindegy,...
Márc. 15-én muszáj valami felvonulást (átvonulást, stb) csinálni közösen! ! !
Egyébiránt nincs semmi mondanivalóm! Tegnap kicsit berágtam pár parasztra (dc46 vagy rc46 vagy nemtommár hogy kicsoda, meg a többiek... lásd a tegnap esti uccsó két h.sz.-omat. Minek kell okoskodnia itt a sok hülyének?! ) De már mindegy, nem érdekel. Épp kigyógyulóban vagyok egy "dáthából" meg jön a tavasz, tehát minden szép. Vagy nem. Na mindegy. Jó napot nektek, ti!
Akkor bocs, nem kell megijedni, nem vagyunk mi apácák... akarom mondani nem vagyunk mi durvák, meg "szihopaták", meg semmi!
Csak misztert utáljuk, de az alapvető mindenkinél tehát nem nagy cucc....
te valóban értesz a zavarkeltéshez
Csakis 10-50-est használunk
Márc. 15-én muszáj valami felvonulást (átvonulást, stb) csinálni közösen! ! !
Egyébiránt nincs semmi mondanivalóm! Tegnap kicsit berágtam pár parasztra (dc46 vagy rc46 vagy nemtommár hogy kicsoda, meg a többiek... lásd a tegnap esti uccsó két h.sz.-omat. Minek kell okoskodnia itt a sok hülyének?! ) De már mindegy, nem érdekel. Épp kigyógyulóban vagyok egy "dáthából" meg jön a tavasz, tehát minden szép. Vagy nem. Na mindegy. Jó napot nektek, ti!
Meglepnél, az biztos ha kölnivel kezedben állnál a kapuban
(merészkedtem írásod magamra venni, közös beszélgetéseinkből merítve )
Köszi Tomato a passzív támogatást.
Majd leugrom Kaposvárra és meglocsolok minden szép lányt (meg asszonyt)
Bocs, ha előző, vagy jelen válaszom bármely része megbántott volna.