Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már látom a tavasz közeledését ha kinézek az ablakon
A havazás átváltott havasesőre
hallo hova lett mindenki, tán nem havatlapátoltok??
remélem ez egy rosz álom, és mire fölébredek süt a nap.
de úgy müködik, de a te általad használt olajba is ugyanúgy beleragadnak a porszemcsék, csak az olajat még le is dobálja lánc, tehát még anyi ideig sem ken mint az erre a célra kifejlesztett láncspré.
Bocs mindenkinek ha úgy érzitek ez nem ebbe a topic-ba való de még egyet kérdezek. Ez a lánckence nem olyan elven működik, hogy egy ragacsos kenőanyag? Mert ha igen akkor a sár,homok... nem tapad meg rajta v. benne ezáltal csiszolva-polírozva a láncszemeket? Én mindíg sűrű (hajtómű) olajjal kenem a láncot, ahogy azt a lánc gyártói ( DID és RK...) dobozon található ápolási utmutatóban leírják.
nem!
a gőzborotvát eltaláltad, meg a brigéciolt, viszont rendszeresen fujuom a láncot, én egy magyar fajta láncspért használok, nevesincs gagyi mégis kibaszott jól birja a sarat, és nagykeréron 450 ért szoktam venni.
álltalában 2 hétvége egy doboz spré, és a motor is úgy teszem el a motorozás végén hogy lánc+légszürő tisztára mos é solajoz, hogy ha esetleg másnep menni kell mert süt a nap vagy esik az esső, vagy csak kedvem van, akor ne kelljen még ezzel is szorakozni.
az előző csizmámon ott volt a nyoma a gondozásmentes láncnak, vagy fél centi mélyen belemart az elszakadt lánc.
A képet látva azt hittem a hátsó lengővilla is elhajlott?!?
Nem idevág, de lenne egy kérdésem látva a te motorodat és atheografadatlapján a saras motort a cross és endurómotorok láncait kenitek valamivel, érdemes? Vagy csak gőzborotva és gondolom a szűkebb csereintervallum marad?
én voltam a cr el is avárosban, sőt az 620 as kTm el is meg a 600 as husabergel, meg a 520 as kTm el is, nem nagyon érdekelt a dolog a balesetig, most már kicsit másképp gondolkozok, biztosítás, és rendszám legyen a többi nem érdekel.
majoros.
te csak gondolod, a mi autónkba 370 ezer volt a kár, ugyanis a lökháritó alatt a hátfal behorpadt amit, egy huzatópadon orvosoltak
a motoro, 2 csavarral lecsavartam a hátsónyulványt, föl a másikat, meg az új hátsósárvédőt, és voálá, már kész is volt a moci.
Pont ezt akartam mondani!! Jol nezznek ki enis crel bemennek a varosba.Komolyan,nem is tudom hogy gondoltad ezt.
jó nagyot koppantál.

idézem a helyszinre kiérkező mentőst(fiatal olyan 26 körüli srác): öcsém kurva nagy mákod van, ez a nap a második szülinapod.

a jánoskorházba az ellátó orvos szavai: gyerek, nem törött semmid, ma van a második szülinapod, de azért egy pár napig itt maradsz, és most visznek a műtőben

igazságszerint akkor lett volna mázlim, ha nem mentem volna föl az aszfaltra hanem maradtam volna a duna parton, az való nekem.
Sziasztok!

Nemrég keltem fel. Érdemes volt. Ilyen gyönyörű hóesést decemberben sem láttam.
Összeálmodtam minden marhaságot. Köztük azt is, hogy voltam tomatoéknál, és volt neki egy SV650-ese, egy 250-es és egy 400-as quadja, egy choppere, és egy undorító rózsaszín-kék motorja, talán FZ1.... Az újgazdag............. de a chopperrel mentem, és tetszett! Mehetek vele legközelebb is, tomato?

Na, reggelizek. Szasztok.
Jók ezek a képek! Minden öss zetört,elhajlott... Csak a "mi autónk" maradt szinte egyben
Brrrr ... még a hideg is kirá a gondolattól...
Mázlid volt! Qva nagy mnázlid!!!
nem sikerült megálnom a pirosnál, beleszáltam a sor végén álló ignisbe, és arról átpattan a motor velem együtt a szembe jövő kamion elé, de balkézzel háritottam letörtem a levegőtartályt, behorpasztottam az ajtót, oszt landoltam a földön, végeredmény: bal kézben hajszálerek elszakadtak, bal kulcsontrepedés, és bal+job térd zúzodás, mivel a 28 as krosszkormányt azzal hajliototam el
Veled mi történt?
Ez elég komoly lehet Most néztem meg a képedet..
szerencséd volt
engem 5 napig bentartottak magyarország leglenyügözőbb korházában, annak is a legjobb osztályán: János korház traumatológia, ha simán kibasztak volna az utszélére, még akkor is előbb meggyógyultam volna mint ott
az napi 2 inekcióból, ami az 5 nap alatt összesen 10 lett vollna, 4 kaptam meg.
Persze, hogy egyben értem földet :) Triálozom vazzeee :)
Ezen is gondolkodok, nem mondasz vele újat!
Csak az abaj, hoyg a magasságom miatt be vagyok határolva és nem mindegyik motorról ér le a lábam
Ne ájultam el, végig magamnál voltam... Csak este a kórázban jött ki rajtam a remegés meg minden Nem is tudtam aludni
Viszont másnap már az egyik haverom hzott haza.... egy napot sem voltam a kórházban, pedig egy hétig bent akartak tartani...
dadis
azon a bicós képen egyben értél a földre?
mert elég furcsán áll az egész bicó
eccer a husky val jártam hasonló modon, akkor kb 50 métert mentem úgy hogy a hátsó sárvédőn ültem a lábam meg a földön lógott
Ez igy is marad!Itthon motoros az ellenseg,vagy szimplan az esetek tobbsegeben nem is szamolnak vele...