Így igaz......de hétfőn még igérem nem zavarlak.
Viszem vissza a ruhám alját is cserére, mert látom a neten hogy az aljának is piros fehér feketének kellene lennie. Még jó hogy nem vágtam ki a cetliket belőlle.
Sziasztok!
most értem haza a mai nap sem volt egyszerü a kiállitáson. majors
Mi az összefüggés az ember munka helye és motorja között??? Mikor suzuki szervizben dolgoztam nekem akkor is Hondám volt. Valoszinü, hogy soha nem is lesz más. Ez nem jelenti azt, hogy a teszt Yamahákat nem viszem el egy körre. Javitani meg mindeggyiket kell, csak valamelyiker többet, a másikat meg kevesebbet.
Tomato: És mág apunak is tetszett EZ elég nagy meglepetés, mert finoman fogalmazva nem nagyon örülnek a motoros őrületemnek
Tud nekem meglepetéseket okozni az öreg
Most bőrszabót keres nekem a neten A ruhám végett ...
Nem akartam megbántani senkit aki nem HONDÁT (direkt írtam nagy betűvel ) hajt csak egy kósza gondolat volt . Ja, nekem is volt már szerencsém más tipushoz(RF400) és nagyon jól éreztem magam azon a vason is.
Így igaz......de hétfőn még igérem nem zavarlak.
Viszem vissza a ruhám alját is cserére, mert látom a neten hogy az aljának is piros fehér feketének kellene lennie. Még jó hogy nem vágtam ki a cetliket belőlle.
Márcsak a TANKTÁSKA kellene
Minek megyek síelni
Látad az eső ruhámat???
kicsit meg kell vagdalni a bőrnacimat...
most értem haza a mai nap sem volt egyszerü a kiállitáson.
majors
Mi az összefüggés az ember munka helye és motorja között??? Mikor suzuki szervizben dolgoztam nekem akkor is Hondám volt. Valoszinü, hogy soha nem is lesz más. Ez nem jelenti azt, hogy a teszt Yamahákat nem viszem el egy körre. Javitani meg mindeggyiket kell, csak valamelyiker többet, a másikat meg kevesebbet.
Tud nekem meglepetéseket okozni az öreg
Most bőrszabót keres nekem a neten A ruhám végett ...
Nekem is vastag a........................................................... ............vádlim
nem elég, hoyg kicsi vagyok, de még a vádlim is vastag!
HÚÚÚÚÚÚÚ de jó lessz már eggyütt gurulni
De mikor lessz már jó idő
Most 10 % kedvezmény van.
este megyek csocsózni, ha van kedve vkinek, csörgessen, én most lépek!
Az egybe kb 14-be kerül MOST.....meg még a jövőhéten a Lehel úton . De hétfőn zárva lesznek.