Olvass mar vissza nagytudasu az en anyamat szidtak!! AMugy meg lehet probalkozni interware egy nagyon jo ismerosom a rendszermernok ugy hogy ezt akkor albasztad amikor kitalaltad :DDD iq46 nekem legalabb nem 8 alatalanosom van mint neked proletar.
1.: Areszz: a márc. 15 nálam nem politikai kérdés. Haneeeeem, Móricka ugye akkor mindenki szabadnapos, meg otthon van meg egyebek, ráér motorozni! Cupp
2.: DC64 (IQ46, vagy mittomén) figyejjél megkeresem ípécímed megtalállak azt JaB meg lefejel ezerrel bazee ne szójábe bazmeg nagyapofádkisköccsöööög szittadaz anyámaaat geccci húúúúúúúú berepül egy pofon kiccsákóóóó. Respect.
U.I.: "Vannak barátaim"
U.I.2.: Te nem vagy a barátom
foleg a motocrash :DDD arc
Mert ha hozzá szólsz, még itt ragad
Látom mindenki "túlélte" a kiállítást
tgyene
Ha tudsz valamit, akkor írjál (honda)
1.: Areszz: a márc. 15 nálam nem politikai kérdés. Haneeeeem, Móricka ugye akkor mindenki szabadnapos, meg otthon van meg egyebek, ráér motorozni! Cupp
2.: DC64 (IQ46, vagy mittomén) figyejjél megkeresem ípécímed megtalállak azt JaB meg lefejel ezerrel bazee ne szójábe bazmeg nagyapofádkisköccsöööög szittadaz anyámaaat geccci húúúúúúúú berepül egy pofon kiccsákóóóó. Respect.
U.I.: "Vannak barátaim"
U.I.2.: Te nem vagy a barátom
3.: Lum.: csinálj rántottát!!!!
nem hiába, pasi vagy
Hm... nézzük a jobbik oldalát: legalább engem megismersz névről is meg arcról is Nem úgy mint a többieket
Köszi a látogatást a kiállításon. Örülök, hogy megismerhettem pár műmájert.
Zsu
15.-ét nem úszod meg.
Remélem találkozunk
Ja Lum.........
Nem tudom hogy mondta-e Amanda , de fehér bor illik hozzá (pince hűs)