Nem akarlak elszomorítani , de te ahogy így el vagy tiltva csak a forgalom elől elzárt magánúton mehetsz vagy zárt pályán. Tehát ha nincs körbe kerítve a szántóföld akkor ott se . És vigyázz nehogy az öreg paraszt akié a föld lenyomjon egy kapával, vagy rosszabb esetben egy kaszával amiért újraszántod a földjét.
Ilyen nincs máááááááár, reggel felkelek kinézek az ablakon és mitlátok????? mit?? szakad a hó!! Most kinéztem mégegyszer innen suliból és mégjobban esik :(
de a közüton való motorozástól eltiltttak,
de nehogy már a nagy nemzeti ünnepen nehogy ne gurujjak egy kört és ne sározzam szépen össze a mocit.
ha kell kitolom a szántóföldig
Egész jók Chris, beleolvastam a meséidbe, tetszettek Rajzolni nem tudsz? Csinálhatnál belőlük képregényt, úgy látványosabb lenne!
Én már előszedtem a térképet, azon nézegettem hogy merre lenne jó motorozni, amikor itt lesz az ideje (remélem hamarosan)
nagyokat. és minden képlékeny még, ezek nagyon ritkán elöre kitervelt dolgok, ugyanis nyáron elég kevéss a szabad idöm
bárki csatlakozhat
pár nappal elötte azért tudok szolni
És akkor most tavaszra-nyárra milyen túrákat tervezel, ahova mi is csatlakozhatnánk? Vannak már konkrét dolgok? Vagy fejben már minden tuti, csak még az nem tuti, hogy melyik lesz megvalósítva?
vett valaki a H.ringre bérletet?
mikor mentek?
mert beterveznék egy két H. ringet, s úgy vennék bérletet... ocsóbbért!