Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

urak!

vett valaki a H.ringre bérletet?
mikor mentek?
mert beterveznék egy két H. ringet, s úgy vennék bérletet... ocsóbbért!
mikor lesz már TAVASZ???,
Milyen jó annak, akinek még nincs motorja. Legalább emiatt nem bosszankodik az idióta időjáráson.
b@s..us.......már megint havazik
Kösz! Már tanulmányozom.
karmi! ment mail!!!
Kishapsi!

Nem akarlak elszomorítani , de te ahogy így el vagy tiltva csak a forgalom elől elzárt magánúton mehetsz vagy zárt pályán. Tehát ha nincs körbe kerítve a szántóföld akkor ott se . És vigyázz nehogy az öreg paraszt akié a föld lenyomjon egy kapával, vagy rosszabb esetben egy kaszával amiért újraszántod a földjét.
na jó reggelt!!!!!
Szia Lum!

Légyszi nézz átt a Fazer topikba.
Volt egy kérésem hozzád. Nem biztos, hogy észrevetted. Ha igen akkor sorry a zaklatásért.
Ilyen nincs máááááááár, reggel felkelek kinézek az ablakon és mitlátok????? mit?? szakad a hó!! Most kinéztem mégegyszer innen suliból és mégjobban esik :(
good morning
whats the situ?
reggelt, májerz!!
Jó reggelt!
Jó éjszakát!
de a közüton való motorozástól eltiltttak,
de nehogy már a nagy nemzeti ünnepen nehogy ne gurujjak egy kört és ne sározzam szépen össze a mocit.
ha kell kitolom a szántóföldig
KÉSZ A MESE!!!
Egész jók Chris, beleolvastam a meséidbe, tetszettek Rajzolni nem tudsz? Csinálhatnál belőlük képregényt, úgy látványosabb lenne!
Én már előszedtem a térképet, azon nézegettem hogy merre lenne jó motorozni, amikor itt lesz az ideje (remélem hamarosan)
Írok mesét! Hamarosan olvasható!
jó éjt!!
jo éjszakát mindenkinek!!!!
nagyokat. és minden képlékeny még, ezek nagyon ritkán elöre kitervelt dolgok, ugyanis nyáron elég kevéss a szabad idöm
bárki csatlakozhat
pár nappal elötte azért tudok szolni
És akkor most tavaszra-nyárra milyen túrákat tervezel, ahova mi is csatlakozhatnánk? Vannak már konkrét dolgok? Vagy fejben már minden tuti, csak még az nem tuti, hogy melyik lesz megvalósítva?
nem
Ma nem volt Lum.... nállatok?