Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Az időt elnézve több létjugosultsága van a motoros szánnak mint a motornak!
"most, hogy láttunk" hányan vagy??
most, hogy láttunk még inkább motorozni akarunk, hátha összefutunk Veled.
Sziasztok

Türelem!!!
nem, de felültem rá.
szeva!!!!!!!!
Nem voltál a hétvégén motorozni???
reggelt
Sziasztok Májerek.
Klafa időnk van,q-va nagy a hó de olvad,itt a tavasz
Nálunk már csak ekkora a haóó!
vagyok én is ...............csak dolgozok
Morgen evribadi! :o)))

csak így einfach:
Egyébként is, ilyen égtelen faszságot írni, hogy minek a jó csizma???? Igazad van Dadis, cseszd meg, te motorozz mezitláb, úgy sokkal menőbb! Miszter - nagy a pofám - kétütem meg hozza a formáját, róla már születésekor le kellett volna mondani az orvosoknak...

Ecsém, esze mint a lónak, mondja a népi bölcsesség!
Most nézem. DC46 meg páran kicsit megint elengedték magukat a minap!
Nem szeretjük a beszólogatást, főleg nem olyanoktól, akiknek semmi köze a társasághoz, hanem ez az egyetlen szórakozásuk, hogy minden uszító marhaságot beírjanak mindenhova! És Kawabébről tessék leszállni, mert kollektíven megharagszunk!

Majors: csizma-ügy: nézd meg jobban! A koptató leért, idegesített is rendesen. Azt nem mondtam, hogy lezúztam az egész orrát a csizmának, meg azt sem, hogy nem maradt lábujjam, annyira lekopott. Tessék mereszteni a szemünket, elvégre Hondás vagy, jó a látásod (micsoda képzettársítás, bazz... ).
De legfeljebb majd kijössz velünk megint e.ringre, és "megmutizom"
Szevasztok!Kawagirl nagyon jo csizmát vettél,szép és komoly darab,teljesen igazad van hogy probálsz mindenböl a legjobbat meg venni,szerintem az egéség mindennél fontosab.Nagyon utálom már ezt az idöt,remélem egy két hét és itt a tavasz
Ne aggódj, béb, legalább jó a csizmád!
És írni is szépen tudok...
A lakásból néztem a hóesést, és a húsvétu nyuszi miatt aggódtam...mire ideér éprilisban, mirelit lesz belőle, ha marad ez a nyavajás idő
Jó a hajad!
Na jó estét!!!
Mindenkinek szép napja volt???
Ha valakit vígasztal, a Szlovákoknál is esett a hó.........
Kozmax
Memorizálom a kanyarokat Donovaly felé
Ciao!!!

VÉGRE !!! Igazán kellemes az idő, hát kalandra fel! Sétálni az erdőben, kutyátfuttatni a réten, számháborúzni a téren!!!

Vasakkal száguldani a szélben, márcsak fel kell ébrednem szépen...

Eljön még a mi időnk is...

Byer
Ezeket nézzétek, most csináltam 5 perce öcsém szobályának az ablakából , itt a tavasz .....
Láttam egy tök jó megoldást a erős napfénnyel szemben a kiállításon( igaz ez is pénzes buli) A Schubert cég gyárt olyan sisakokat amelyeknél az átláccccó plexin belül van egy lehúzható sötétített plexi. Tök úgy néz ki mint a vadászpilótáknak
Lsd.:http://www.schuberth.de/s1/index3.htm
Hát igen, ha van pénz akkor az ember bele sem gondol ilyen csináld magad dolgokba. Meg mondjuk most vettem a motorkiállításon 11.000 Ft-ért a sisakomra sötét plexit, tudom erről is, hogy kurvára nem ér annyit, de ezt sajna itthon nem lehet megcsinálni .
Én anno még az Rf-hez vettem univerzális első-hátsó emelőt (Bikelift) az akkori kiállításon~40.000Huf ba került Akkor volt +cash rá. Azóta nekem is könnyebb a lánc olajzás és persze a hátsó és első felni mosása is (nem kell tologatnom) És persze nemutólsósorban én vagyok a legnépszerűbb a haverok között ui. Valaki mindíg gumiztat és kölcsönkéri
Mondjuk hiába univerzális a 929-hez kicsit bütykölni kellett a hátsó emelőn(mivel asszimetrikus a hátsó lengővilla)
Hi-hi, nem volt unikum jó nekik az erdőmester is vagy mi így 1200 Ft-ból megúsztam a dolgot
Na meg volt a hólapátolás..... Nálunk eddig kb. 15-20 cm eshetett. Pedig már épp felszáradt tegnapra az út . Apu két haverjával csináltattam ma egy hátsó emelőt a mocihoz, mivel 7000-ért (drágán ) láttam a legolcsóbbat, itthon meg volt vas, maradt ez a megoldás. Így megúsztam 0,5 liter unikummal , és mivel még a cső is vastagabb a hirdetésekben szereplőktől jobban fogja bírni a strapát. Csak le kell festenem és már használható is, fújhatom a láncot levegőben forgó keréknél .