En eltudok poenkodni de tenyleg vevo vagyok ra de nem hiszem hogy kene anyaznod...
Hatarokat jo lenne tudni mert ne se mondtam ilyet de meg csak nem is utaltam ra.
Jaj fenyegetozzel meg jellemzo megverunk :DD Megverunk,nem kene tuljatszani... Anyamat ne hivjam az akkor talan nem vertek meg?Mi alapon parasztozik, a kutya nem szolt hozza.
Az majd most jon mi hogy ipt a szolgaltato kaidja es megkeresel? csa.
Üdv mindenkinek. Hazatértem a síelésből, odaút eseménytelen volt, az eltöltött 4 nap alatt elvesztettem 1 telefont, ellopták egy pulcsimat, nekimentem egy fának és felrepedt a szám, tiszta vér is lett a pálya de jelentem túléltem. Ugyanúgy mint az a biciklis akit tegnap este 8kor 80-90el telibevágtunk a kocsival még a szlovákoknál... szóval röviden és velősen qrva szar volt a síelés...
2. tényleg főzőcskézni akarsz, vagy mirelit cucc s jó? Tegnap ettem rántott sajtot, egész jó volt, és 15 perc alatt kész, sütőben is lehet talán, hogy ne legyen minden tiszta gedva.
Hozzá mirelit krumpli, és garantálva van, hogy legközelebb nem enni mennek hozzád.
Csirkemell....
Tudok egy olyat.és ez tényleg nagyon fini. A filézett csirkemelleket vékony szeletbe vágjuk.Szárnyas füszerrel megdörzsöljük és kis olajon kisütjük.Majd tepsibe teszed,és tejfölt teszel a tetejére majd sajtot és föstöltsajtot.Pirosra sütni Mi sült krumplival szoktuk.Mellesleg isteni.
csak egy rövid időre teszem tiszteletemet. hosszú hónapok óta a legrosszabb hétfő reggelem volt. ki tudja miért, de meghívtak egy konferenciára, ahol politikia elitünk nagyjai kifejtették, hogy milyen jó is most, meg milyen jó lesz még később, és mennyire faszagyerekek vagyunk mi így együtt!!! brrrrr... le is léptem ebédszünetben
este vacsoravendégeim lesznek, és elsütöttem már mindent, amit fejből tudok. van valiknek tuti receptje? gyors és látványos kell.. csirkemelles dologra gondoltam elsősorban, mert azt mindenki szereti, és sok a variációs lehetőség. lesz egy degenerált vega is, uh vmi zöccséges is kéne. eszti - a spenótos megoldásaidat előre is diszkvalifikálom!!!
2. tegnap mindenki rántot sajtot evett? Miért nem az asszony főz? Vigyek szendvicset?
na akkor ki kicsoda?
mert az arcmemóriám isten császár.
a név kurva szar.
kawabébet tudom, mert csak kawabéb.
többiek kik is?
Hatarokat jo lenne tudni mert ne se mondtam ilyet de meg csak nem is utaltam ra.
2. tegnap csináltam rántott sajtot (nem mirelit!!), kicsit egysíkúvá válna az étkezésem, ha ismét...
Az majd most jon mi hogy ipt a szolgaltato kaidja es megkeresel? csa.
ez a bicskás duma meg már 10.000 hozzászólással ezelőtt lefutott... :S
Szedd össze magad és rakj le valami jobbat :o)))
2. tényleg főzőcskézni akarsz, vagy mirelit cucc s jó? Tegnap ettem rántott sajtot, egész jó volt, és 15 perc alatt kész, sütőben is lehet talán, hogy ne legyen minden tiszta gedva.
Hozzá mirelit krumpli, és garantálva van, hogy legközelebb nem enni mennek hozzád.
Tudok egy olyat.és ez tényleg nagyon fini. A filézett csirkemelleket vékony szeletbe vágjuk.Szárnyas füszerrel megdörzsöljük és kis olajon kisütjük.Majd tepsibe teszed,és tejfölt teszel a tetejére majd sajtot és föstöltsajtot.Pirosra sütni Mi sült krumplival szoktuk.Mellesleg isteni.
este vacsoravendégeim lesznek, és elsütöttem már mindent, amit fejből tudok. van valiknek tuti receptje? gyors és látványos kell.. csirkemelles dologra gondoltam elsősorban, mert azt mindenki szereti, és sok a variációs lehetőség. lesz egy degenerált vega is, uh vmi zöccséges is kéne. eszti - a spenótos megoldásaidat előre is diszkvalifikálom!!!
nekem is véget ért mára a sz.gép közeli élmény
Pusszpusz meg minden