Szeva !!
A kozmax-ék nem árulnak SPYKE cuccokat
Mögöttük volt at EUROMOTOR.....ott vettem
Kozmax-ék a YAMAHA-WORLD standján vannak, és így néz ki
A baloldali Ő
Hi Tomato!
Sajnos személyesen nem ismerek még senkit a fórumról de talán mégis? Ha jól láttam a képen spyke cuccot vásároltál! Én is voltam a kiállításon és én is annál a standnál vásárolhattam (spyke "hálós" kabátot) . Egy férfi kezdte mutatni a kabátokat lehet,hogy ő volt Kozmax. Szóval ha publikus, hogy is néz ki Kozmax, le tudod írni?
Szeva!!
Az én degenerált méretemre nincs egyrészes
Ami derékba jó az hosszú................ami hoszba jó az meg túl karcsú
Ezért vettem 2 részest.....de ez drágább volt "M"-es nadrág és XXL dzseki
22 lett volna de 19 -ért megkaptam...........tudom hogy drága de MINŐSÉGI!!! (SPYKE)
Szóval nyugodtan indulhatok hosszabb túrára.......az már biztos hogy száraz maradok .....de nem belül
Jó szar volt itthon próbálni 23 fokos lakás beöltözni bőrszerkó + bőrcsizma és eljátszani hogy jön az eső és beleugrani egyből...........hát leizzadtam ......de begyakoroltam ....mint a forma 1-esek a gumicserét
Megy ki 1 haverom és nem akart egyedül menni. De őt a fehova érdekli. megnézem azt is aztán irány a Motorok. És még esőkabátot se vettem. Azt is kell néznem.
Mi az a bármi?
Pl mai új info: Kijöttem a gyakorlatból...
Jácccottam a Medal of Honorral és a kedvenc pályámon sz@...lőttek
22-szer szedtek le, én 3 manust nyírtam ki...
ismét nem tudtam elmenni a vasmért..
majors - lesznek közös gurulások, uh simán csapódjunk össze, és menjünk!! csak süssön már ki az az ...... nap..
bánatomban meg is iszom néhány sert asszem..
ja, tomato, csinos a ruci. az egybeszabottnak is ilyen mintája van? mer ez teccik.