Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húúúú..
Arra a CBRre rá sem mernék ülni.
Hát ez fájhatott Nem ájultál el? Sajnos az én egyik ismerősöm nem úszta meg ilyen "simán". Kisértetiesen hasonlít a ti balesetetekre! Neki a barátnője azóta éberkómában fekszik

Nem tudom nektek mi a tapasztalatotok, de én egyre több ilyen hírről hallok. Mármint hogy nem a motoros figyelmetlensége vagy felelőtlensége miatt történik a baleset, hanem a másik fél a hibás Lehet, hogy kezd "felnőni" a motoros társadalmunk
Egyből ilyen nagymotor? :)
Ur isten Kawagirl vegyel valami 125s motort!
A nevem marad Kawabééb, vagy Kawagirl
Hogy nézne ki az hogy Hondagirl?
A világ legjobbb kérdését tetted fel

Most kinéztem egy elég jó állapotú Honda cbr2550est, de még nem mentem le megnézni (jön velem egy haverom, aki ÉRT a motorokhoz, nem úgy mint én)

De még gondolkodok a Kawa ER-6-on is vagy egy csoppert veszek

Először a jogsim legyen meg, ez a lényeg
;) Kawagirl :) Ha veszel egy honda cbr2rr*r kobgyok n-ed foku diff egyenlet 600ccm ketkereku motorkerekpart akkor atfogod irni a neved? :D

Milyen motort szeretnel?
Egy autó nem adta meg az elsőbbséget, és egy föld útról kikanyarodott elénk, mi meg elkaptuk a jobb szélét ...
Másfél méter repülés, majd gurulás... Összezúztam a bal oldalamat, agyrázkódás, és 2 hónapig nem tudtam járni.
Röviden ennyi.
Ebbol a par magasroptu hszbol kovetkeztetve nem is akarlak... Bocsanatot?miert?De legyen BOCS! rakd ahova akarod,radbizom :DD
Bele vau én is! Nagyon hiányzik már nektek is a motorozás úgy látom Egymást csipkeditek mííí! Így tartanak össze a motorosok! Majd csak eljön már az a fránya tavasz és nyár és le lehet vezetni a feszültségeket például egy Mátrai kanyargás során

Mi tötrént a lábaddal a nyáron Kawagirl? +Titánium alkatrészeket kaptál?
Ja és mindenkinek: depi switch OFF állásba!
Szakad nálunk is ez az átkozott hóóóó
Ezért meg szerintem bocsánatot kellene kérned.
Ne ítélkezz felettem addig,amíg nem ismersz!
Dc46: el vagyok magamtól szállva? akkor még nem ismersz engem...
A válaszom nem neked szólt. Téged tudtommal nem bántottalak.
Dadis szakmai hozzáértését sem firtattam, csak a válaszomat aírtam le.
ÉN nem értek a motorokhoz, még motorom sincsen. Ami az eddigi motoros múltamból lejött az az, hogy SOHA TÖBBET NEM FOGOK RUHA NÉLKÜL FELÜLNI EGY MOTORRA USASKÉNT SEM.

Ha meg alakinek bátnja a szemét, amiért egy kicsit komolyabb csizmát vettem erről énnem tehetek. Ha tavaly májusban lett volna rajtam iyen öktözék, nem kellett volna újra megtanulnom járni, és nem zúztam volna össze a teljes bal oldalamat...

A másik: nem értem, hoyg ehhez a témához, hogy jönnek a képeim....
Nyugodtan felöltözhet már, úgyis mindenki ismeri a pucér seggét,nem kell itt megjatszanod magad.Nagylany!
Kicsit elvagy te szallva magadtol, nem gondlod?vegyel mar vissza sajat magaddal nem allsz szoba lassan,olyan cinikus es flame szagu vagy :D
Az a kissrac (16 eves) tobbet tud es tobb koze van a motorozashoz,mint neked valaha lesz...
Kawagirl :DD rakjal meg a fostos kawadra 2 kereket azt lesz egy autod amihez csizma se kell mar,problema megoldva.
Üdv mindenkinek!
Reggel felkeltem és a mellékelt képeken látható rondaság fogadott. És még mindig szakad. Még jó hogy tegnap mentema mocival egy kört, már rajta is jelentkeztek az elvonási tünetek
Kawagirl és Kecskeméten tudok egy bőrszabót. Illetve kettőt, de ugyanabban a műhelyben dolgoznak Rendes srácok és szépen dolgoznak, tudok adni telefonszámot is ha kell.
na emberek, nálunk hajnal óta szakad a hó
ugyhogy szerintem nemsokára veszem a kroszcsizmám, és megyek havat lapátolni
Dadis: minek a csizma??? Arra kell, ha legközelebb véletlenül vmilyen kötsög autós úgy döntene, hogy nekem jön, akkor legalább ne menjen darabokra a lábam, mint a májusi balesetemkor. A hülye kérdéseidet, meg tegyed fel valamelyik korosztályodbeli kissrácnak egy másik topicban! (most nem értékelem a szmájlit ezzel a témával kapcsolatban a kérdésed mögött, ne haragudj!!!!)

Mr2ütem: valami hasonló választ szánok neked is. Azért mert neked már van jogsid, meg motorod, azt hiszed, hoyg istenkirálycsászár vagy??? legalább azt tegyed meg nekem, hogy ezzel kapcsolatban nem szólsz hozzám többet! Nálad sem tudom értékelni a vigyorgó szmájlit....

Nem vagyok úgy hajlandó felülni még utasként sem egy motorra, hoyg nincsen rajtam semmilyen cucc. Anyagi lehetőségeimhez képest pedig igyexem megvenni mindenből a legjobbat, mégha NEKTEK motoros pasiknak ez nem is tetszik (hogy minek egy utasnak ilyen csimzma).
Szívesen meghallgatom a további problémáitokat is, de ne készüljetek irodalmi válaszra!!!
Minek motor? Csizma a fő! Lehet vele havat taposni :))))
barcsak mar jogsid lenne meg motorod
Szééépcsizma, de minek? :D
Kozmax az utólsó mondatod istenien hangzott

motochris
Az én csizmám is hasonlít a tiédre mármint az oldalsó koptató része (még ép) Ha csak te le nem cserélted már? Mivel az adatlapodon az ál hogy az Eu.ringen a jobb oldali lábtartó bütyök és a kiscsizma is kopott. Hol is a képen nem látom
Már most nagyon tetszik Ebben fogok aludni
Kawagirl: HOPPÁ. valaki igen jól választott csizmaügyben! Már csak egy Honda kéne Neked, béjb!

Szóval nekem is ilyen "papucsom" van, kékben. Le is fotóztam, hogy addig is kicsit motoros érzésem legyen... Szóval Sidi Vertigo kék, csak retkes picit, ráadásul még az ujjam is belelógott a képbe . Na mindegy... Én nagyon meg vagyok vele elégedve, Te is biztos megleszel!
Na jo éccakát mindenkinek!