tomato
nézz át a Hiyosung topicba és nézd meg a 840-es hozzá szolást. szerintem téged érdekelni fog a dolog, Te kerestél ilyen kütyüt. hátha ott tudnak segiteni
Ha valami csoda folytán a hévégén kitörne a meleg, és nem romlana az a tendencia, ami ma is megindult, kinek volna kedve egy közös guruláshoz?
Menni akarok!!!! Csapatban! Ja, és kozmaxot még nem is láttam motoron... és ez hiányzik az életemből!
utána folytattuk az eszme futtatást és arra a megállapitásra jutottunk, hogy a komp árán is inkább benzint veszünk, mert az is több mint ezer km-nek megfelelö összeg.
idénre azt tüztük ki, hogy foggyon a benzin és menjen a kilométer
kozmax lenne egy hihetelen nagy kérdésem
nálatok esetleg nem lehet kapni olyan kis bigyót, ami a kroszbukón a siltet állítja, ilyen lefordítós kis mittomén mi??
me az rmc már november ota igéri hogy hoz.
Szóval akkor mit nem fogok sokat? Téged motoron látni? És miért nem? Nem jössz velünk gurulni? Vagy miiii?
nézz át a Hiyosung topicba és nézd meg a 840-es hozzá szolást. szerintem téged érdekelni fog a dolog, Te kerestél ilyen kütyüt. hátha ott tudnak segiteni
ÚTVONAL TERVEZŐ
Menni akarok!!!! Csapatban! Ja, és kozmaxot még nem is láttam motoron... és ez hiányzik az életemből!
idénre azt tüztük ki, hogy foggyon a benzin és menjen a kilométer
Akkor meg ráér
nálatok esetleg nem lehet kapni olyan kis bigyót, ami a kroszbukón a siltet állítja, ilyen lefordítós kis mittomén mi??
me az rmc már november ota igéri hogy hoz.
Szerintem ha most mész (értsd: ubiszezon) akkor nem sokkal előtte: max 1-2 nap. De ha vársz tavaszig, akkor több. Több nap...
Pont arra ment amit én kinéztem......vagyis majdnem
Mert találtam nektek egy írást
Továbbá csatlakozom az előttem szólóhoz, éljenek a lááányok!
Azt meg tudja mondani valaki hogy egy szervízbe (pl. Maxxpower) mennyivel előbb kell bejelentkezni?