Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem vagyok az durcás fajta
Majd megyek néha melletted, ha szabad... Vagy nézem a v.p.tükröt. De azt hittem már, hogy nem akarsz velünk jönni, vagy nemtom. Durciból. Hehe
igy van
Neeee, túl sokat és túl gyorsan írsz, nem tudom követni a szemmeeeeel....

Szóval akkor mit nem fogok sokat? Téged motoron látni? És miért nem? Nem jössz velünk gurulni? Vagy miiii?
és beszerzel ilyent? vagy hol kaphato itthon?
azt akarja mondani hogy Ő mindig hátul van......ezért nem látod
már néztem .....jó is lessz majd Bp. Kecskemét útvonalon
csak
Mert?
tomato
nézz át a Hiyosung topicba és nézd meg a 840-es hozzá szolást. szerintem téged érdekelni fog a dolog, Te kerestél ilyen kütyüt. hátha ott tudnak segiteni
tomato.2@vipmail.hu
nem fogsz sokat
Ha valami csoda folytán a hévégén kitörne a meleg, és nem romlana az a tendencia, ami ma is megindult, kinek volna kedve egy közös guruláshoz?
Menni akarok!!!! Csapatban! Ja, és kozmaxot még nem is láttam motoron... és ez hiányzik az életemből!
hát az igazat megbevalva cros és enduro ruházatban nem vagyok tulságossan otthon, és fogalmam sincs mire gondolsz.
utána folytattuk az eszme futtatást és arra a megállapitásra jutottunk, hogy a komp árán is inkább benzint veszünk, mert az is több mint ezer km-nek megfelelö összeg.
idénre azt tüztük ki, hogy foggyon a benzin és menjen a kilométer
Te nem vagy eltíltva????
Akkor meg ráér
kozmax lenne egy hihetelen nagy kérdésem
nálatok esetleg nem lehet kapni olyan kis bigyót, ami a kroszbukón a siltet állítja, ilyen lefordítós kis mittomén mi??
me az rmc már november ota igéri hogy hoz.
erröl beszéltem délután
Szevasz!
Szerintem ha most mész (értsd: ubiszezon) akkor nem sokkal előtte: max 1-2 nap. De ha vársz tavaszig, akkor több. Több nap...
Ezt olvasd el nagyon sirály
Pont arra ment amit én kinéztem......vagyis majdnem
vagyok
Kozmax vagy???
Mert találtam nektek egy írást
Üdv mindenkinek!
Továbbá csatlakozom az előttem szólóhoz, éljenek a lááányok!

Azt meg tudja mondani valaki hogy egy szervízbe (pl. Maxxpower) mennyivel előbb kell bejelentkezni?