Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de cask befutóra!!! mindig tudja az öreg a tuti tippeket
Van fölös öt gurigám! szerinted felrakassam vele Kincsemre, a 3-ik futamra??
majd beugrunk hozzá egy kávéra a bisztóba. eldiskurálunk a régi szép időkről, hja..

és közös ismerősünk lett...
vilibát beregisztráltam
és Danika is fentvan
Julcsit is?
Én az összes régi általános sulis osztálytásamat megtaláltam, és a gimiseket is Emiatt tetszik ez az oldal
jaja
és Magdi néni is ott van, de nem akar megismerni, pedig tele vagyok infóval...
megtaláltam vágási ferit is

Lum! Ha te is nagy rajongója vagy K.Vilmosnak, akkor cselekedj az utolsó hozzászólásom szerint
Jab: ez most komoly? Ez Vili bácsi
Szeélyesen ő? Vagy vaalmi marha regisztrálta így magát?
LUM: örülünk

Cala: az üllői úti keresedésben már jártem 2 hónappal ezelőtt, de akkor csak a motorokat nézegettem meg
hahó! megjöttem

örüljetek
Örülök ha segíthettem... Az üzlet egyébként a Hyosung márkakereskedés is egyben.
Anya! wiw, ismerőseim, "k" betűnél(vilibá)... ha bejelölöd, vissza fog igazolni
Megnéztem, és találtam eg nagyon jót
Köszi a tippet
Nem baj, nekem az érzés is elég...
Elmehet a fenébe, ez a lényeg!
summa: motochris! Téged kirúgott az asszony??
és az örök igazság:

Mindíg a nő hozza meg a döntéseket, csak úgy tesz és elhiteti veld, hogy Te...
Szevasztok megint

Nem szerda hanem csütörtök........19.-én az biztos

Fogd fel úgy hogy tapasztalatot gyűjtesz a nők terén...............de hidd el mindhiába.
Ha az összes nőt ismernéd a világon, akkor se tudnád kiismerni őket.......és ez nem mindíg biztos hogy baj
Értem
Kösz a meghívást Remélem, lesz lehetőségem
Áhhh, nem! Nekem ez a szexepilem, hogy nem jön össze semmi! Ezt is csak azért vágtam el, mert olyan volt mint a langyos pocsolya.
Na mindegy... majd lesz valami...
Te jössz a következő piálásra? Gyere!
Asszem szerdán lesz.
hát báttya... te aztán nem lacafacázol egyik pillanatban két barátnős dilemma előtt állsz, kicsit késöbb pedug már hódító dumával cserkészel egy motor segítségével
Helószia mindenki!

Tomato: Mi van, ha nincsenek "szexi" "lányok", akik megbökdösnek a két ujjukkal, mondván: "Jövöl táncolni, he?", akkor már nincs is téma, apafej?

Én tanulok, mint a kisangyal, hogy pár év múlva elintézhessem nektek a piszkos kis ügyeiteket a bíróságokon...

Tegnap szakítottam a csajjal. Én küldtem el, tök király érzés! Végre marad pénzem az igazi szerelmemre. Arra a 220 kilós kék szépségre, azzal a hatalmas kofferével Van róla kép, a nevemre kattintva láthatjátok!
Úgyhogy... jó hír a csajoknak: szabad vagyok! Hahahahahahahaa... na nem kell tolongani!

Bazz", 18-án piálás?! Remélem tudok menni. Nagyon vizsgák vannak most. Hétfő-kedd-szerda végig...

Na jók legyetek! Bár a yamahásoknak hiába beszélek...