tudtam én hogy csak mímeled a "vuduzást" Látens érzelmeid felszínre buktak
ja, és lassú volt a mod
és most mennem is kell Kawáékhoz.
Legyetek jók, holnap leszek nagy örömet okozva ezzel
újabb közösségi programot hirdetek meg - az egészséges műmájer projekt-et!!
a kezdeményezés lényege: a karácsonyi, majd újévi távzabálások és vigasságok folyományaként valószínűleg nem fogok beleférni a bőrruhámba, és ezzel gondolom (remélem!!) nem vagyok egyedül!
tehát előhalásztam úszó felszerelésemet, és úgy döntöttem, h visszatérek a sportolók világába.
a program: reggelente (heti 2-3 alkalommal) laza 1,5-2 km pancsolás a sport uszodában, majd szauna, és máris jóleső érzéssel kezdődik a nap!! ha végre elmúlik ez a fagyos szutyok idő, akkor egy kör margitszigettel fűszerezhetjük a dolgot. karcsúak leszünk és kívánatosak a szezonra, valamint izmaink is jobban bírják majd a pályanapok okozta megpróbáltatásokat..
Hehe itt vidéken nemsokára mi is kihozzuk a motort a disznyóólbú és lesöpörjük a csirkeszart aztá meglássuk mi lesz...de várunk míg legalább 0 fok lesz mert igazi Kawa addig nem indul!
1. yamahából sosem elég
2. én is indítanám, de messze van a kicsikém... a hétvégén van láthatásom, akkor találkozunk esk, ha száraz lesz az út és lesz némi napsütés, megsétáltatom
Nem rossz cikk, de tényleg nem írnak semmi konkrétat...
Azt vágjátok, hogy tavasztól már egész komoly banda lesz itt, a közös gurulásokra? Kiszélesedik az itteni társaság is motorszinten, meg lesz pár új ember is valszeg... szóval komoly!
Valami "hülye Yamahás" nyitott egy új topikot a Fazerekről, az eddigi 3 mellé, de úgy látom, a moderátor összepakolta... igaza is van! Eeehh, Yamahások...
tudtam én hogy csak mímeled a "vuduzást" Látens érzelmeid felszínre buktak
ja, és lassú volt a mod
és most mennem is kell Kawáékhoz.
Legyetek jók, holnap leszek nagy örömet okozva ezzel
LX
többé kevésbé igen. Holnap már meló Ennek most kivételesen örülök
LX
az arcodból nem vettek le egy kicsit, az fontosabb beavatkozás lett volna
egyébként örülök, h sikeresen összefoltoztak. és ezt elolvasás után kérem, h a mod azonnal törölje
francokat a hülye úszásba... feküdj be egy kórházba, vetesd ki az epeköveidet hólyagastól, és garantálom hogy bele fox férni a ruhádba....
LX
újabb közösségi programot hirdetek meg - az egészséges műmájer projekt-et!!
a kezdeményezés lényege: a karácsonyi, majd újévi távzabálások és vigasságok folyományaként valószínűleg nem fogok beleférni a bőrruhámba, és ezzel gondolom (remélem!!) nem vagyok egyedül!
tehát előhalásztam úszó felszerelésemet, és úgy döntöttem, h visszatérek a sportolók világába.
a program: reggelente (heti 2-3 alkalommal) laza 1,5-2 km pancsolás a sport uszodában, majd szauna, és máris jóleső érzéssel kezdődik a nap!! ha végre elmúlik ez a fagyos szutyok idő, akkor egy kör margitszigettel fűszerezhetjük a dolgot. karcsúak leszünk és kívánatosak a szezonra, valamint izmaink is jobban bírják majd a pályanapok okozta megpróbáltatásokat..
nu?
2. én is indítanám, de messze van a kicsikém... a hétvégén van láthatásom, akkor találkozunk esk, ha száraz lesz az út és lesz némi napsütés, megsétáltatom
Azt vágjátok, hogy tavasztól már egész komoly banda lesz itt, a közös gurulásokra? Kiszélesedik az itteni társaság is motorszinten, meg lesz pár új ember is valszeg... szóval komoly!
Valami "hülye Yamahás" nyitott egy új topikot a Fazerekről, az eddigi 3 mellé, de úgy látom, a moderátor összepakolta... igaza is van! Eeehh, Yamahások...
Mire beérek az irodába, szétfagyok.....
drukoljatok, hoyg fűtsék a BKV járműveit, külöönben....
Ha hiszitek, ha nem, nálunk du. megint sütött a nap! gurúltam is vagy 150kmert . Igaz, most már -8 fok van és rohadtúl fúj a szél.
Na jó, a napszemüveg túlzás volt... De disegn-os!