Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom megpróbálsz aklimatizálódni ide a 9 kerületbe
Így már elvegyülhetsz a tömegbe
Ja, a kép: (ha már említettem előbb, meg egyébként is most ilyen képbeszúrogatós uborkaszezon van...)
Csáp, emberek!

Voltunk vásárolgatni családilag, kaptam pár cuccot, többek között ezt is: hivatalos kategóriája: joggingolós-kapucnis-kickboxer-rappersuttyófelső. Jóóóó.

Na mára ennyit... megyek is mán".

Ja igen, síléctartó doboz az kell motorra. Meg vonóhorog, meg légkondi. Meg utasoldali légzsák, meg ablaktörlő, meg terepváltó, meg állvány a golyószórónak... Hűű, megy már a hülyeség. Na húztam is L. Jó hétvégét nektek, ja, és lumbergh, tomato, ares: ne tankoljatok étolajat a yamahákba, mert törvényellenes (tudjátok, a jövedéki adó, meg ilyenek).
Na lépek én is.....
Sziasztok...
Kozmax!
Holnap lehet én is benézek
csak az összehajthato kivitelü silécekhez
akkor lehet, h begurulok szétnézni még!

csőváz mindenki!
jah,meg hóláncot
igen 8-13-ig
engem is ott fogsz találni
Kozmax!!
Árultok síléctartót FZ 6-ra???
Mert akkor azzal megyek
jaja, azért 1-2 ser csak lecsorog, de hát te tudod.. pedig tgyene is ivós szerepet vállal végre..

na én zizzenek, mer éhenmakkanok lassacskán. kozmax, holnap nyitva vagytok?
Na az még szép lenne

Azt nem merem hogy az asszony vezessen ....bár jól vezet, de mégse
Inkább gyere te is.......1 nap nem a világ. Legalább felfrissülsz 1 kicsit. Van hely a kocsiba a gyerek mellett.
hát az a Te problémád?
bár nem értem, egyböl a sörözöböl indulsz
18 és punktum!!! szerdán megyünk mindig, miért mennénk 19-én?!?!?!
ez a végleges
nem tudsz másnaposan menni síelni? he? ha óbudáig eltaláltál kómásan, akkor a hűs havasok sem jelenthetnek akadályt
Hát ez az ...........19.-én megyek (csütörtök)......de lehet hogy neked van igazad ...de csak LEHET
Én biztos hogy 19.-én megyek síelni......tehát ha 18.án megyünk a Beszkártba, akkor én csak kólázom
akkor 18????????????
ne könyörögj, 18ról volt szó. a szerda az szerda. még írtál is vmit, h akkor síelsz, de visszaérsz!!
Én 18-rol tudtam eddig.
Nekem is vennem kéne 1 tanktáskát, 1 esőruhát és 1 plexit.........ez kb. 60 guriga
nálam az csütörtök
Könyörgöm..........Te mondtad hogy 19.-e
báááár, ha jobban belegondolok, APAFEJ!!

most akkor csütörtökre szervezkedtek ivásügyileg? eddig szerda volt, skacok!!!
édesanyád!

..helyett dolgoznék, de te még nem vagy annyira vén, h naked is megtegyem..
dolgozz helyettem is
na lépek haza, betolok valami tápot. minden jót nektek, találkozunk holnap is, uis akkor is melózok