Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andrew,

vigyázz, mert ez olyan mint Attila temetése.... ott is leölték az összes "szemtanut".... bár lehet hogy csak a szemedet szúrják ki.....

LX
ez elég gyenge volt... az előző legalább jó volt... bár a mondás azt mondja hogy Túros a háta!!! Te műveletlen te....
ja, és pont ez a bizonyíték hogy nincs ízlésed... amit említettél

LX
Andrew,ma bal lábbal keltem,DE hogy lásd milyen rendes vagyok,ma lehet megyek moziba és ha szeretnél és arra jársz rám vethetsz egy pillantást....
De csak egyet hogy olyan legyen mint egy fotó...
na ... már megint megszólalt az akinek még képe sincs ...
Márka vita...
a bal a kuplung a MOTOROKON, lx!! balfék esetleg a kavákon van, azokat nem ismerem
Vagy vegyél kawát és seggbeQr túró
van ízlésem --- nem szeretlek! mi kell ennél komolyabb bizonyíték??? jó ízlésem van --- nem is kedvellek!!!

aki szeret, az túró! ja, és rájöttem, h miért van az adatlapján, h lx-féle motor. mert EGY motorotok van nektek kettőtöknek!! és hogy miből jöttem rá?? há-há!! segítségül hívtam a híres népi rugmust - közös motornak TÚRÓS a háta!!!
vegyél Yamahát, és olyan balfék leszel mint Andrewboy, hisztis mint Lum, vén mint Tomato... szóval szép lesz az életed....

LX
Na, jól van
Az R6 még nekem is tetszik ......
nevegyél kawáááát ahogy a híres slágerben is éneklik...
mmmmuuuuhhhahhhhhaaaaahhhaaaaa
ja, és ízlésed sincs, meg a motorokhoz sem értesz
azért még szeretsz ugye?

LX
ne kekeckedj, lx, reggelire a kavások zöld vérét iszom!!!
hisztis picsa vagy Lum menstruálsz???

LX
kvát nem veszek, erről nem nyitok vitát. fz1 kell. meg r6!!
Akkor inkább vegyél egy r6-ot, vagy egy kawát (ha ezt veszel nagyon szeretni foglak)
az fz6 helyett kell fz1, és egy r6 pályára. meg kéne vmi krosszgép is asszem
Kikavarhatnál nekem egy új R6-ot. Kawabéébnek meg egy 636-os (az R6 úgyis jobb)
Biztos hálásak lennénk
Pályagép????
Hát nem jó az a motor, ami van ?????
ja-ja, addig kavarom a számokat, amíg nem tűnik fel, h lecsusszant 1-2 nullás erre-arra
Jó reggelt!

Lum: Addíg számolsz amíg leakasztasz magadnak egy pályaidomot?
dobd fel, kavabéb! mellbedobással
hajnalban épp 2006-os tervszámokat csináltam, amikor is kikapcsolódásként letöltöttem 1-2 videót a gp-ről, és módosítanom kellett a bevételeket, h jusson egy pályagépre remélem, h élőben is összejön...